Sercan takımdan uzaklaştırıldı !

Başlatan CriminaL, 18 March 2009, 15:46:25

« önceki - sonraki »

Kais

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 19 March 2009, 18:35:37
ya ne gerek vardı kazanmaya çalışmak lazım bunlar daha çocuk ve hiçbirşeyin kıymetini bilmiyorlar.7-8 sene sonra keşke o yaşlarda olsakta kıymetini bilsek çalışsak diycekler ama geç olacak. Psikolohjik destek lazım bizim takıma uzaklaştırma değil.

bu ona bir ikaz olur.Sefa'ya yapıldığı gibi.Sefa şimdi daha disiplinli.Aklı başına gelir yada gider.

Sadece Samsunspor

nomak55

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 19 March 2009, 11:56:27
ben anlamıyorum murat yıldırım,oktay delibalta gibi Samsun'lu olmayan futbolcularımız hayallerimizin takımına geldik çok mutluyuz diyorlar ve çabalıyorlar ama bizimkiler nedense bi boşvermişlik içindeler ya bende akıl noksanlığı var bu olayı anlamıyorum yada bizim futbolcularımda büyük ruhsal problemler var  :-\

hayır bu tamamen futbolcuların yaptıkları işe ve taşıdıkları üniformanın hakkının verilmesi gerektiği kanısında olmalarıyla alakı bir durum bazıları bu ahlak ve bilinçle yetişmeyip,değer yargıları kadınlar para ve eğlence olduğundan çok normal bir zamnlar sergenin sercan için gelcekte benim yerimi doldurabilecek deyipte bjk ye önerdiği bi isim..harbiden de tam bir sergen mişşşşş

orhan

Emre balak da öyle gitti kendini büyük topcu zannetti samette aynıydı şimdi ne oldu gittikleri takımda forma şansı bulamıyorlar iki sene sonra of spora giderler.sercan ve sefa da kendini birşey zannediyor, ben olsam transfer taksitlerinin tamımını öder kaç liralık topçu olduklarını anlardım.şu ana kadar verilen emeğin karşılığınıda alırdım.çünkü onlarda ahde vefa diye bir kavram yoktur.insanda önce spor AHLAKI olacak ARTİST OLMAYACAK.Bize CAN ULUN karekterinde topcu lazım.

GençKozluklu

Alıntı yapılan: europe_55 - 18 March 2009, 19:25:31
Kimse kendisini o KUTSAL SAMSUNSPOR FORMASI´nin üstünde göremez...
1 Sercan gider 1000 Sercan gelir ama SAMSUNSPORUMUZ 1 tanedir...
O forma kutsaldir nasip olmaz herkese!!!

SAMSUNSPOR'a aynı zamanda ahlaklı futbolcu gerek. Ahlak zaafiyeti içinde olanlara forma nasip olmasın, olmayacak ta.

AllydeenleaR

takımın bu döneminde oynadıkları futbollarıyla ortaya çıkmaları gerekirken kendinelerine vasıf yüklemeleri gerekirken böle densizliklere dicek söz yok...yazık...

guvener55

cin olmadan adam çarpmaya çalışırsan adamı böle çarparlar işte.iyi olmuş

pitbul055

Alıntı yapılan: guvener55 - 20 March 2009, 01:21:48
cin olmadan adam çarpmaya çalışırsan adamı böle çarparlar işte.iyi olmuş

Shane_Falco

ben anlamıyorum murat yıldırım,oktay delibalta gibi Samsun'lu olmayan futbolcularımız hayallerimizin takımına geldik çok mutluyuz diyorlar ve çabalıyorlar ama bizimkiler nedense bi boşvermişlik içindeler ya bende akıl noksanlığı var bu olayı anlamıyorum yada bizim futbolcularımda büyük ruhsal problemler var  :-\

Yanlışın var kardeş Oktay Delibalta Samsunlu :D Ama sanırım sen orada alt yapıdan gelme oyuncular değiller fln demek istedin sanırım ;)

yaman55

KocumVolkan

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 20 March 2009, 13:43:51
Yanlışın var kardeş Oktay Delibalta Samsunlu :D Ama sanırım sen orada alt yapıdan gelme oyuncular değiller fln demek istedin sanırım ;)

oktay delibalta rizeli değil mi?

Kais

rizede oktayı niye çağırdılar o samsunlu yoksa değilmi?

kuzey55

cembaba

bende katılıyorum. Dışardan gelen insan daha çok özümsüyor Samsunspor' umuzu :(

ugrass

Alıntı yapılan: orhan - 19 March 2009, 20:53:20
Emre balak da öyle gitti kendini büyük topcu zannetti samette aynıydı şimdi ne oldu gittikleri takımda forma şansı bulamıyorlar iki sene sonra of spora giderler.sercan ve sefa da kendini birşey zannediyor, ben olsam transfer taksitlerinin tamımını öder kaç liralık topçu olduklarını anlardım.şu ana kadar verilen emeğin karşılığınıda alırdım.çünkü onlarda ahde vefa diye bir kavram yoktur.insanda önce spor AHLAKI olacak ARTİST OLMAYACAK.Bize CAN ULUN karekterinde topcu lazım.

emre balak kendini buyuk topcu zannetti diyonda adam gençlerde banko 11 oynuyor.. sımarık değil.. efendi bi tocu.. sercanla aynı kefeye koyma  ;)