Sercan takımdan uzaklaştırıldı !

Başlatan CriminaL, 18 March 2009, 15:46:25

« önceki - sonraki »

CriminaL

BİR PENALTI HAYATINI KARARTTI   

Samsunspor'un genç futbolcusu Sercan Temizyürek, yaptığı disiplinsiz hareketler nedeni ile takımdan uzaklaştırıldı. Takımla birlikte idmanlara çıkmayacak olan Sercan'a para cezası da verilecek

HERŞEY ÜST ÜSTE GELDİ

Bank Asya Birinci Ligi ekiplerinden Samsunspor'un yıldız adaylarından Sercan Temizyürek'in Boluspor maçında takımı 2-1 yenik durumdayken kaçırdığı penaltı, genç futbolcunun adeta hayatını kararttı. Boluspor karşılaşması öncesinde takım arkadaşı Hakan Koçaslan'la tartışıp idmanı terk eden Sercan, daha sonrasında hocası tarafından affedilip kadroya alınmıştı. Yaşanan bu sıkıntının üzerine bir de Boluspor mücadelesinin 50'nci dakikasında penaltıyı atamaması kendisini hem taraftarla, hem de futbolcularla sorunlu hale getirmişti.

ŞOK ÜSTÜNE ŞOK

Yaşadığı bu sorunlar nedeni ile zor günler geçiren Sercan, hasta olduğu gerekçesiyle takımının Rize deplasmanında oynadığı maçta kadroda yer almamış, fakat Samsun Basketbol Kulübü'nün, Mersin Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı mücadelede salona giderek maçı izlemek istemişti. Burada taraftarların protestosuyla karşılaşan Sercan, salonu terk etmiş ve bu olay kendisini iyice bunalıma sokmuştu. Bugün yaşanan gelişme ise Sercan'a bir başka şok yaşattı. Grip olduğu için idmanlara katılmayan Sercan, yönetim tarafından takımdan uzaklaştırıldı. Genç futbolcuya para cezası da verileceği öğrenildi.

Kaynak : http://www.htspor.com/Futbol/spor-haber/135175-sercan-takimdan-uzaklastirildi.aspx

beşnumara

ALLAH onu kulüpten uzaklaştıranlardan razı olsun.bize her şeyden önce karakterli adam lazım.samsunu istanbul zannediyo heralde.oynadığı takım da istanbul büyükşehir belediye değil. inşaallah haberin aslı vardır.gecikmiş bir karar ama geç olsun temiz olsun.

CriminaL

valla samsunun hiçbir yerel gazetesinde göremedim ama haberturkte gördüm.bu da ilginç doğrusu ya bilerek yazmadılar yada yalan haber ben yine de paylaşayım dedim

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: beşnumara - 18 March 2009, 15:52:00
ALLAH onu kulüpten uzaklaştıranlardan razı olsun.bize her şeyden önce karakterli adam lazım.samsunu istanbul zannediyo heralde.oynadığı takım da istanbul büyükşehir belediye değil. inşaallah haberin aslı vardır.gecikmiş bir karar ama geç olsun temiz olsun.

kaptan 55

Ben sporcunun zeki,çevik aynı zamanda ahlaklısını severim
                                                        M.KEMAL ATATATÜRK
Sercan efendi sence ULU ÖNDER ne demek istemiş olabilir bu sözünde?

berusa55

Eğer haber doğru ise iyi olmuş; bize sorumluluk sahibi topçu lazım...

Baskent_Samsunspor

senin gibi adamları tesislere almayacan aslında ama .......

kaptan 55

bugünki denge gazetesinde sercanın kadro dışı kaldığı yönünde haber vardı

Akyol

darısı sefanın başına bu takımda oynamayı düşünmeyenler defolup gitsin hiçbirisini istemiyoruz

Ertuğrul Sağlam

keşke adam olsaydında giydiğin formanın hakkını verseydin ama şimdi git nereye istersen orda oyna hatta trabzona git sana ancak o forma yakışır ve çok değil 3 sene sonra bafraspordasın bunuda bil çün futbolcular sadece yeteneği ile bir yerlere gelmiyor ahlakkıda olması gerek bir yerlere gelebilmesi için sercan efendi >:(

edmontdante

Geç alınmış bir karar bence.Çok kızgınız gerçekten.Yine de gözgöre göre genç çocukların silinip gitmelerini istemiyorum.Keşke yol yakınken yanlışlarını görüp adam olmayı öğrenseler.

beşnumara

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 18 March 2009, 16:29:27
keşke adam olsaydında giydiğin formanın hakkını verseydin ama şimdi git nereye istersen orda oyna hatta trabzona git sana ancak o forma yakışır ve çok değil 3 sene sonra bafraspordasın bunuda bil çün futbolcular sadece yeteneği ile bir yerlere gelmiyor ahlakkıda olması gerek bir yerlere gelebilmesi için sercan efendi >:(
kardeşim samsun takımlarında böyle karaktersizlerin ne işi var yaaa gitsin trabzona 3 sene sonra da ya hacettepeye gider ya da trabzon karadenze,pazarspora,arsinspora ...

celebi

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 18 March 2009, 16:29:27

Sempatik Bengülü

Çok isabetli bir karar olmuş bu.Sercan efendi herkeze nasip olmaz SAMSUNSPOR forması giymek

harbisamsunsporlu5517

gulegule sercan efendi formanın ve soyadının degerı bilemedin