Sercan takımdan uzaklaştırıldı !

Başlatan CriminaL, 18 March 2009, 15:46:25

« önceki - sonraki »

ramcQ_55

Alıntı yapılan: hakanelgun - 18 March 2009, 22:54:43
sercan o formanın değerini anlaman için bir fırsat sana pek sanmıyorum ama anlayacağını

bunlar düz mantık düşünen insanlar asla ve asla ileriyi fazla göremeyen insanlardır bir iki maca cıktı die kendini bişe sandı sercan durumu aynı furkan gibi olmasın yok olup kayboldu gibi

KocumVolkan

ya o değilde :) kadro dışı bıraka bıraka futbolcu kalmıcak takımda :D transferde yapmıyoruz

ali ihsan

19 March 2009, 00:24:54 #32 Son düzenlenme: 19 March 2009, 00:29:40 aliihsan55
Ya adam olacaklar yada yok olacaklar...Tercih onların...     
Adam olacaklarsa Can ULUN'u örnek alsınlar.Yok olmak istiyorlarsa örnek çok zaten ...                   

AntZ

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 18 March 2009, 23:26:10
sercan ve benzeri ahlağa sahip futbolcular takımdan uzaklaştırılmazsa biz daha nice sercanlar kaybederiz en iyisi yeni sercanları kaybetmemek için defolup gitmesi samsunspor ve kendisi açısından hayırlı olur çünkü bu saatten sonra Samsunspora faydalı olacağını sanmıyorum

Kardeşim zaten onların istedikleride bu, ben de tam tersini düşünüyorum, kadrodan çıkaralım ama takımdan uzaklaştırmakla olmaz, göndermeyeceksin bunları, cezasını çekecek öyle kolay kaçmak yok. Aksine yetişen gençlerimizde bu yolu kendine açık kapı olarak görecektir. Bu formaya layık oyuncular bu formayı giyecek ama layık olmayanda elini kolunu sallaya sallaya gitmeyecek. Burda adam olduysa buraya kazandıracak

gozgoz yýlmaz

Hayırlı olsun diyeceğim ama Sercan'ı çıkartıp Sefa'yı aldık geri. Sercan cahil, dengesiz ama Sefa ruh hastası!!!

Eğer Samsunsporluluk duruşundan söz edilecekse eğer, Sefa'nın ne işi var takımda?

Bu arada Sercan kadro dışı bıraklımadan evvel idmanlara gelmemeye başlamış zaten. Pazartesi, salı yokmuş idmanlarda. Kimse de neden gelmediğini bilmiyormuş.

samsunmania

Adamın hesabı belli. Nasıl olsa paramı veremeyecekler, sözleşmemi fesh edip giderim diye düşünüyor. Adnan abisine, Samet'e, Armağan'a bir sorsun bakalım bu takıdan ah alıp gitmek ne demekmiş.
Gozgoz'un yazdıklarını okuyunca şok oldum. Adamdaki cesarete bak sen. Hiç kimse vazgeçilmez değil. Bunun farkında olması lazım.

BekiRcaN_5s

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 19 March 2009, 00:58:25
Hayırlı olsun diyeceğim ama Sercan'ı çıkartıp Sefa'yı aldık geri. Sercan cahil, dengesiz ama Sefa ruh hastası!!!

Eğer Samsunsporluluk duruşundan söz edilecekse eğer, Sefa'nın ne işi var takımda?

Bu arada Sercan kadro dışı bıraklımadan evvel idmanlara gelmemeye başlamış zaten. Pazartesi, salı yokmuş idmanlarda. Kimse de neden gelmediğini bilmiyormuş.

Gelmesin abi biz iki çapulcuya mı kaldık yaa bu sene ligde kalalm sıkalım dişimizi seneye güzel şeyler olacak inşallah..bu adamlar başka takıma gitmek istiyorlar ama şunu da sanrım daha öğrenememişler Samsunspor'da kadro dışı kalan veya oynatılmayan biri başka takımda dikiş tutmaz ;) ne yazıkki Samsunspor Sercan'ı iyi yetiştirememiş veya şuanda iyi bir disiplin verememekte..........

pitbul055

Alıntı yapılan: 35ama55 - 19 March 2009, 02:15:33
Basında da grip olan sercan idmana katılmadı diyordu .. lan ne adamsınız siz , bu adamları koruyup kolladınız da elınıze ne geçti , kocaman bir balon ...
basında i..ne.haberin başında yıldız adayı diyor.zaten böyle diye diye biryerleri kalktı sercanla sefanın..şimdi gördünmü tersten sercan

şimşek_55

Bu cocuklar kafalarında SAmsunsporu bıtırmısler. BAzı sıyasetcıler gıbı ama   Samsunspor bıtmez  koklu bır tarıhı ve futbol kulturu olan  bir kulup. İlk önce seneyi kurtaralım seneye  bakın goreceksınız hangısı takımda yer bulabılıyor.

Kais

süreli uzaklaştırma dimi aynı sefaya yapılan gibi

CriminaL

sercan sezon sonunu bekliyor kaçmak için büyük ihtimalle..ama öyle kolay kaçırmıcaksın 1 sene pafa atıcaksın takılsın orada o zaman gelip yalvarir sefa gibi affedin beni der..bunlara böle yapıcaksın anlıcaklar

Kais

abi zaten içinde Samsunspor sevgisi olmadan oynayan adam istemeyiz.hangi takım isterki.hele sen birde bu şshrin evladısın.hiç yakışıyormu sana sercan?turgay canını dişine takıyor oynarken.Samsunlu değil ama adam elinden geleni yapıyor.murat aynı.sende muratın 3 de 1 i azmi olsa çok iyi yerlere gelirdin ama bu oyununla 3. ligde ancak oynarsın.

Akyol

ben anlamıyorum murat yıldırım,oktay delibalta gibi Samsun'lu olmayan futbolcularımız hayallerimizin takımına geldik çok mutluyuz diyorlar ve çabalıyorlar ama bizimkiler nedense bi boşvermişlik içindeler ya bende akıl noksanlığı var bu olayı anlamıyorum yada bizim futbolcularımda büyük ruhsal problemler var  :-\

Ladikli

Geç oldu ama temiz oldu,bunlar hala nerde olduklarının farkında değiller,sen eğer Samsunspor'da oynuyorsan,hele hele altyapıdan yetişmişsen herşeyine dikkat edeceksin,önceliklede adam olacaksın.Senin yaşından fazla bu takıma hizmet vermiş emek vermiş nice insanlar var.Sen ne olduğunu sanıyosun?

bluegreen55

ya ne gerek vardı kazanmaya çalışmak lazım bunlar daha çocuk ve hiçbirşeyin kıymetini bilmiyorlar.7-8 sene sonra keşke o yaşlarda olsakta kıymetini bilsek çalışsak diycekler ama geç olacak. Psikolohjik destek lazım bizim takıma uzaklaştırma değil.