Sercan takımdan uzaklaştırıldı !

Başlatan CriminaL, 18 March 2009, 15:46:25

« önceki - sonraki »

atakan

karakter gerek.onur,haysiyet hatta şeref gerek bu formayı haketmek için.geç alınmış bir karar.

özkan

Buraları oku..okuda otur agla ne kacırdıgını sercan beyefendi..

AntZ

Bahanelerle idmana çıkmadan kadro dışı kalıp bedava başka takımlara gitmek bir gelenek haline geldi. Tamam doğru değil tabiki ama daha sakin düşünüp doğru adımlar atmak lazım. Git nereye gidersen demekle olmaz. Senelerce emek ver yetiştir, sonra şımarıklık yapsın, istediği yere bedava gitsin ödüllensin. Yok öyle yağma. Alacakları hesaplarına yatırılıp ne olursa olsun elde tutulmalı, bedava gönderilmemeli sonra da iyi fiyata satılmalılar. Takımda görmek istemeyebiliriz ama biraz daha sakin yorumlar yaparsak daha iyi olur arkadaşlar.

CriminaL

Ant55 katılıyorum sana o kadar emek verdi bu kulüp ve karşılığını almalıdır bedavaya gitmemesi gerekir..hele ki şu maddi anlamda zorlandığımız zamanlarda

europe_55

Cok isabetli bir karar...

Kimse kendisini o KUTSAL SAMSUNSPOR FORMASI´nin üstünde göremez...
1 Sercan gider 1000 Sercan gelir ama SAMSUNSPORUMUZ 1 tanedir...
O forma kutsaldir nasip olmaz herkese!!!

celebi

tamamda ant kardeş onuda mı biz yapalım parasını alalım. onu yapacak adamlar yada yöneticiler olsun artık o kadar. biz buran gefol git derken bunları düşünmüyoruz.

deli 55

daha suratında doğru dürüst sakal çıkmadan bi yerleri kalkmış...yahu kimsiniz siz?daha yeni çıktınız piyasaya.

Mert

Hakettiği değer gösterilmiş.Adam ol sercan adam.Dün neydiniz bugün ne oldunuz.

cem 55

bu kararı alanlardan allah razı olsun sercan efendi bu takım sizin gibi karakter yoksunu haysiyetsiz adamlarla bir yerlere gelecekse zaten gelmesin kimki bu kutsal formadan kendini yüksekte görüyorsa sonu beter olsun insallah biz adam gibi adamların bu formayı terinin son damlasına kadar terletmelerini istiyoruz böyle adamların başımızın üstünde yerleri var sizlerin degil aşkımız renklere formaya sizin gibi denyolara degil bunu böylece bilin tek gerçek samsunsporumuz

AntZ

18 March 2009, 21:22:00 #24 Son düzenlenme: 18 March 2009, 21:25:37 Ant55
Alıntı yapılan: celebi - 18 March 2009, 20:28:17
tamamda ant kardeş onuda mı biz yapalım parasını alalım. onu yapacak adamlar yada yöneticiler olsun artık o kadar. biz buran gefol git derken bunları düşünmüyoruz.

Abicim sende haklısın bende bu sorunları sanki taraftar çözecekmiş gibi yazmışım tabiki bizim tepkimiz normal aslında, yazdıklarımı düzeltmek gerekirse yönetimin (tabi yönetim kim, kim başkan kim ne ben de bilmiyorum) en azından konuya böyle bakması lazım. Bu gidiş geçen sene Emre Balak, Armağan, Samet olaylarını anımsatıyor ister istemez. Samet ide hiç birimiz sevmiyorduk yeterki gitsin dedik ama hem gönderip hem para kazanabilirdik. Şu süreçte en olağan şey kaos. Olabildiğince sakin düşünüp en az zararla atlatmak lazım. Ve hiç bir futbolcu da şunu unutmamalı, en kötü ihtimalle gönderirler giderim dememeli, beni süper ligden, maddi durumu iyi kulüplerden alan olur keyfime bakarım dememeli, yaptığı yanına kar kalmasın, ne kadroya girsin ne de elini kolunu sallaya sallaya gitsin, kısacası verilen emeklerin karşılığını maddi ya da manevi vermeden gidemesin. parasını yatırıp örneğin 1 milyon getiren Sercan ı alır demek daha uygun düşer, oynatmazsın olsa olsa piyasası düşer en azından ondan sonrakilere örnek olur. Olan belki bizim  bir sezonda bunlara ödenen paraya olur ama 1 kere olur 2 kere olur bu işin bir şekilde önüne geçmek lazım. Yetiştirip yetiştirip bahaneyle kaçırıyoruz

Kısaca sadece defolup gitmesin

celebi

varol55

ya bu futbolcumu celil in veliahtı olacak.allah aşkına celil bu yaşta hala ondan daha iyi oynuyo hala onu seyrederken zevk alıyom.hiç mi celil abisinden futbol adına bi şey oğrenmedi.yazık yazık  halbuki yinede iyi bir futbolcu olabilirdi....sadece o kadarrr

55.hakan

sercan o formanın değerini anlaman için bir fırsat sana pek sanmıyorum ama anlayacağını

ugrass

Ertuğrul Sağlam

sercan ve benzeri ahlağa sahip futbolcular takımdan uzaklaştırılmazsa biz daha nice sercanlar kaybederiz en iyisi yeni sercanları kaybetmemek için defolup gitmesi samsunspor ve kendisi açısından hayırlı olur çünkü bu saatten sonra Samsunspora faydalı olacağını sanmıyorum