Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

ramcQ_55

Alıntı yapılan: celebi - 20 March 2009, 22:15:02
sayın valimi sürekli çağrıda bulunuyor hiç mi bu çağrıya cevap veren çıkmaz be kardeşim ya

öle bişe olmuş olsa zaten SAMSUNSPOR'UMUZ sahipsiz kalmazdı

jean

ugrass

10 bin versinler bugun.. yarın da temlik koydursunlar dimi...  :D uzak dursunlar bizden...

MeL_55

AlıntıSamsunspora kim sahip çıkacak?

Samsunspor'un her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı olduğunu belirten Samsunspor geçici başkanı Tomaç, kısır tartışmalar arasında Samsunspor'un unutulduğunu söyledi.

Vedat ATICI/ Haberexen.com

Seçim öncesi ve sonrası konuşulacak konuların tamamen farklı olduğunun altını çizen Samsunspor geçici başkanı Hakkı Tomaç, �Şuanda istediğimiz beklediğimiz desteği herkes den göremiyoruz. Yani aday pozisyonunda olan biri ile konuşacağınız şey farklı, seçilmiş birisiyle konuşacaklarınız farklı. Durum böyle olunca önümüzü göremiyoruz. Kimseye haksızlık etmek istemiyoruz, Samsunspor'a sahip çıkılıp çıkılmadığını Samsun kamuoyu zaten yakından biliyor. Seçimlerden sonra ise bu konu tamamen netliğe kavuşacak� dedi.

SAMSUN HERZAMAN BELİRLİ BİR ZUMREYE TAŞITILDI

�Tabiî ki durum bu hale geldikten sonra Samsunspor'a kim sahip çıktı, kim çıkmadı biz bunun tartışmak istemiyoruz� diyen Hakkı Tomaç şunlara dikkat çekti: �Şu an ile eskiyi mukayese etmek çok doğru değil ama; Samsunspor her zaman belirli bir zümrenin sırtında taşıtılmak istendi. Ben Samsunlu'nun bakkalıyla, esnafıyla, işadamıyla tek yürek olarak Samsunsor'a destek olduğu bir zamanı pek hatırlamıyorum. Maalesef Samsunlu olarak yapımızda var böyle bir durum, konuşmayı seviyoruz, lafta destek olmayı seviyoruz ama iş icraata gelince herkes ben vereceğime Ahmet versin, Ahmet vereceğine Mehmet versin, diyerek topu başkasına atıyor. Şu anda kimse yönetimde görev almak istemiyor, görev almaktan kaçınıyor. Gelirsem borç var, maddi külfet altına gireceğim korkusu insanları caydırıyor. Ama birilerinin koca Samsuspor'a sahip çıkması gerekiyor. Her şey on Nisanda ki genel kurulda belli olacak.

GEÇMİŞTEKİ DESTEK YOK

�Geçmişte bir takım yerlerden bir takım destekler alınıyordu diyen, Tomaç,�Özellikle belediye imkanlarıyla bir şeyler yapılıyordu. Fakat bugün geldiğimiz noktada o destek artık yok. Bu destek olmayınca da Samsunspor'un sabit giderleri itibariyle bütçeyi çevirmesi zor oluyor. Yani Samsunspor'un gelir kaynakları tıkanmış durumda. Federasyondan gelir yok, iddiadan gelen gelir bağlanmış. Çark dönmüyor dönmesi için maddi desteğe ihtiyaç var� diyerek Samsunspor'un içinde bulunduğu zor durumu bir nebze olsun gözler önüne sermeye çalıştı.

ÖNEMLİ OLAN İCRAAT

Seçim esnasında adayların Samsunspor'u sıkça söylemlerine taşıdıklarını ifade eden Tomaç, � Söylemden önce bizim için önemli olan icraat. Hep birlikte göreceğiz. Ben şahsen bir Samsunlu ve Samsunspor'lu olarak, sadece Belediyede, Ticaret Odası veya üç beş işadamının vereceği destekten çok, damla damlada olsa, küçük küçükte olsa Samsunluyum diyen herkesin bir şekilde katkı vermesi kanaatindeyim. Borç olmasa bir şeyler yapılabilir ama borç olduğu için kimse o borcun altına girmiyor, giremiyor. Bu iş Samsun'un tümüne yayılmazsa, Eskişehir örneğinde olduğu gibi uzun yıllar bu sıkıntıyı çekeriz� dedi.

KISIR TARTIŞMALARA GİRMEYE GEREK YOK

Tomaç, �Şu anda Samsun neredeydi nereye geldi gibi kısır tartışmalara girmenin luzumu yok, ortada bir cenaze var onu nasıl kaldırabiliriz onun hesabını yapmak lazım. Önümüzde 10 Nisan'da yapılacak bir seçim var, şu andaki görüntü pek hoş değil. İnşallah o zamana kadar temaslardan bir müsbet sonuç alınırda yeni bir yönetim oluşturulur ve Samsun'da o yönetime sahip çıkar. Şu anda yaptığımız çalışmalarda bir ekip oluşturulmaya çalışılıyor fakat kimse gelip de koşulsuz bir biçimde bu işi üstlenirim demiyor.�

YOL UZUN TÜNELİN SONU GÖZÜKMÜYOR

Tomaç; �Konu Samsunspor, müşterek sevda Samsunspor olduktan sonra açılmayacak kapı yok. diye düşüyorum" dedi. Tomaç, Samsunspor'un geleceği ile ilgili soruya oldukça ilginç bir benzetmeyle cevap verdi: "Samsunspor'u Havza Merzifon arasındaki tünele benzeterek, � Tünel çok uzun ve yol meşakkatli. Ordu Samsun yolu arasında bulunan Bolaman tüneli gibi kısa ve bir girişte çıkılacak gibi değil. İnşallah sonu hayırlı olur ama biraz zor görünüyor. Önümüzdeki genel seçimlerde Ak koyun kara koyun belli olacak. Samsunspor'a günü kurtaracak bir liste değil Samsunspor'un geleceğine etki edecek bir liste olması lazım. Sevindiren gelişme ise sayın valimizin yerel seçimler sonunda Samsunspor'u gündemin ikinci sırasına alacağı açıklamaları var.

ali ihsan

Karabük maçı sonrası Tahsin Kosif ile konuştuk.Son kongrede kendisi başkanlığında güçlü bir liste yaptığını lakin temlik krizi nedeniyle sonuç alamadıklarını söyledi.Temlik konusunu çözmeye çalıştıklarını ve arkadaşların iyi niyetli olduğunu söyledi.Seneye kadroyu kesinlikle koruyup iki iyi yabancı ve 1-2 yerli takviyeyle KESİNLİKLE ŞAMPİYONLUĞA oynayacaklarını belirtti.Bu sene için hedefledikleri yerde olduklarını,transferde az hata yapıp ucuz maliyetli oyuncularla anlaştıklarını söyledi.Heyecanlı ve istekliydi konuşurken.umarım her şey iyi olur.

europe_55

Insallah hersey istedigimiz gibi olur ve artik su ligden cikariz ve ait oldugumuz yere, yani Turkcell Süper Lig´e cikariz...

jean

sampiyonluk degilde en az playy off oynamaliyiz guclu bir yonetimle boyle giderse biz kaliriz hala 2.ligde

AntZ

Alıntı yapılan: jean - 29 March 2009, 22:18:10
sampiyonluk degilde en az playy off oynamaliyiz guclu bir yonetimle boyle giderse biz kaliriz hala 2.ligde

Şampiyonluk seneye dediler sıktık dişimizi, artık ilk iki için oynayalım, geç bile kaldık

berusa55

Şu oluşan seçim tabolosundan sonra ilk yapılacak kongredeki resmi çok merak ediyorum!!!

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: berusa55 - 30 March 2009, 02:27:08
Şu oluşan seçim tabolosundan sonra ilk yapılacak kongredeki resmi çok merak ediyorum!!!

Sadece Samsunspor

Bence Valinin de desteği ile çok güzel bir kongre olacak

merkezdeki 4 ilçeyide farklı partiler kazandı ve bunlardan 2si Samsunspor'un önemini bilen kişiler (dsp-hayati tekin ve mhp- necattin demirtaş)

il genel meclisinde de artık akpnin üstünlüğü yok ben dedim ben yaparım işleri artık bitti

akp sadece büyükşehiri ve akpyi aldı, onlarıda oy kaybederek kazandı

umut doluyum

HaKanReiS

AntZ

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 30 March 2009, 11:14:45
il genel meclisinde de artık akpnin üstünlüğü yok ben dedim ben yaparım işleri artık bitti

İl genel meclisinde %48.44 ten %45.8 e düşmüş, pek üstünlüğü yok denemez,
Hayati Tekin zaten destek veriyordu, bir tek değişen İlkadım var. Genel olarak bütün başkanlarda bir zihniyet değişimi olmadıkça, Büyükşehir Belediyesi destek vermedikçe olmaz bu iş. İnşallah Yusuf Ziya Yılmaz'ın seçim sonrası konuşalım sözleri gerçekleşir.

kaptan 55

yzy duy bu sesleri artık belediyesinden destek görmeyen tek takımız

ramcQ_55