Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

55.hakan

Zorlu bilgi aldı
12 Mart 2009 / 15:12
Eski Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı Erkan Zorlu, dün Nuri Asan tesislerine gelerek Yönetim Kurulu üyesi Tahsin Kosif ile bir araya geldi.
Antrenman sahasında bir süre Kosif ile sohbet eden işadamı Zorlu, Samsunspor'da gelişen olaylar ve takımın son durumu hakkında Kosif'ten bilgi aldı.

kaynak:http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=20504

başkan adayı mı değil mi bilmem ancak tesislere gittiği kesin...

misafir

Beyler yapmayın etmeyin adam daha çalışanlarınının maaşlarını bile veremiyor çalışan ay sonunda işten ayrılıyor siz de başkanlık yakıştırması yapıyorsunuz .Samsunspor başkanlığı bu kadar mı UCUZ.....

Akyol

Ben daha önce hiç duymadım adayımızın adını (aday mı onuda bilmiyoruz) ama benim gönlümden geçen ilk isim Galip Öztürk ikincisi Turgut Tüfenk bu 2 isimden birisi gelsin takım düzlüğe çıkar.

Tribün_ali

Bize adam gibi adam ve samsun aşıgı samsunsporlu kulüp başkanı lazım askerden sevgilerimle inşallah düzlüge cıkarız

baha055

Başkanlık için Tahsin Kosif'in ismi geçiyor ve büykşehirinde 3 trilyonluk bir yardımı sözkunusuymuş?duyanınız oldumu arkadaşlar?

celebi

Alıntı yapılan: baha055 - 12 March 2009, 16:50:07
Başkanlık için Tahsin Kosif'in ismi geçiyor ve büykşehirinde 3 trilyonluk bir yardımı sözkunusuymuş?duyanınız oldumu arkadaşlar?

gerçek olma ihitmali 3 trilyon mevzunda inanmam

yaman55

berusa55

12 March 2009, 17:16:31 #202 Son düzenlenme: 12 March 2009, 23:23:18 berusa55
Sence baha055 kardeşim? Bizce hayali bile imkansız bir durum bu sayın Yılmaz'dan daha gram hareket görmediğimiz şu günlerde.

baha055

Mümkünatı yok ama düşüncesi bile güzel...Düşünsenize artık büyükşehir samsunspora her türlü desteği sağlamaya başlıyormuş..Yapacakları o kadar çok şey varki!!!!kayseri,trabzon ve antep örnekleri ortada

ali ihsan

Haberin bir dayanağı var mı? Dedikodudan ibaret mi?

55.hakan

Başkan adayı zorlu
Kırmızı-Beyazlılarda 14 Mart Cumartesi günü yapılacak olan genel kurul öncesinde Samsun'un Terme ilçesinde faaliyet gösteren Terme Tersanesi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Zorlu'nun liste hazırlığında olduğu ve başkanlığa aday olacağı öğrenildi. Dün akşam geç saatlere kadar bazı iş adamları ile toplantı halinde bulunan Erkan Zorlu'nun, 14 Mart'taki genel kurulda Samsunspor Kulüp Başkanlığı'na aday olmak için çalışmalar başlattığı gelen bilgiler arasında.

kaynak:http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=23633

CriminaL

yalan haberdir 3 trilyon işi..eğer yzy verirse seçimlerden korktuğu için verir..verirse zaten o 3 trilyonu diğerleri de harekete geçer ama çok zor asılsız haberdir

CriminaL

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 12 March 2009, 16:33:01
ilk isim Galip Öztürk ikincisi Turgut Tüfenk bu 2 isimden birisi gelsin takım düzlüğe çıkar.

ozgur_altunay

Başkan adayı zorlu
Kırmızı-Beyazlılarda 14 Mart Cumartesi günü yapılacak olan genel kurul öncesinde Samsun'un Terme ilçesinde faaliyet gösteren Terme Tersanesi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Zorlu'nun liste hazırlığında olduğu ve başkanlığa aday olacağı öğrenildi. Dün akşam geç saatlere kadar bazı iş adamları ile toplantı halinde bulunan Erkan Zorlu'nun, 14 Mart'taki genel kurulda Samsunspor Kulüp Başkanlığı'na aday olmak için çalışmalar başlattığı gelen bilgiler arasında.

55.hakan