SAMSUNSPOR AÇILIŞ MAÇI-ŞÖHRETLER MAÇI-BAŞKANIN,VALİNİN KONUŞMASI-BAFRASPOR MAÇI

Başlatan Sadece Samsunspor, 23 August 2008, 20:12:46

« önceki - sonraki »

oguz_5528

Alıntı yapılan: tuqberk - 24 August 2008, 22:34:33
yarın hocanın açıklaması: iyi mücadele ettik ben umutluyum bu geçlerde iş var kalecimiz 1-2 hata yaptı ama olur arada böyle şeyler - erciyesden puan almaya çalışcağız

aynısını yazmışsın walla...

kaan

Yönetime bencede kimse birşey demesin demin ilk 11 hakkında birşeyler yazdım takımda değişen hiç birşey yok aynı samsunspor değişen sahadaki kötü samsunspor inşallah iyiye gideriz ama yok bu kadroyla soyle yapalım böyle yapalım soyle basarı sayılır bu kadro aynı gecen senede böyleydi bi farkı yokkki.SAMSUNSPOR BAŞKANI FUAT KÖKTAŞ yazan konuyu 1.sayfadan itibaren bi okuyalımisterseniz düşününki  suan baskanımız yok transferde yok hiç birşeyde yok suan iyimiyiz hayır ama yönetim ne olursa olsun sahip çıkmıştır  haziran ayında temmuz ayında sürekli sitedeydim yönetim yokken site çok durgundu forum sessiz ve sakindi ama unutmayın burda ne zaman yni bi yönetim seçildi burası hareketlendi en ufak burdan çıkın derim yola allah sonumuzu hayır etsin...

Tufan

macın sonuna kadar stattaydım 3-2 yenildik bafraspora 1-2 takviye yap bizim takımdan daha iyi oynar yemin ediyorum
60-75 arası iyi mücadele ettik serkanın girmesiyle ama 2. ve 3. golde bariz defans hataları vardı hucum hattı idare eder ama kaleci ve defans iç açıcı değil gecen yıldan farklı birşey yok tüm şevkimi kırdılar eray ercüyüde mehmetide çok aratır celili bende istemiyorum ama gördük yaptıgımız atakların hepsi sağdandı soldan top kesecek biri yok yeri hala doldurulamadı

eLLis

Ya yönetim bir dolu icraat gerçekleştirdi olumlu yönde gerisi topçularla hocaya kalmış birilerine kızacaksak ORHAN HOCA yı soğutanlara kızalım.Tüm moralim yerle bir oldu.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: SPectre - 24 August 2008, 23:05:00
macın sonuna kadar stattaydım 3-2 yenildik bafraspora 1-2 takviye yap bizim takımdan daha iyi oynar yemin ediyorum
60-75 arası iyi mücadele ettik serkanın girmesiyle ama 2. ve 3. golde bariz defans hataları vardı hucum hattı idare eder ama kaleci ve defans iç açıcı değil gecen yıldan farklı birşey yok tüm şevkimi kırdılar eray ercüyüde mehmetide çok aratır celili bende istemiyorum ama gördük yaptıgımız atakların hepsi sağdandı soldan top kesecek biri yok yeri hala doldurulamadı

ne varsa kralda var zaten hem gol attı hemde orta sahayı topladı hücum gücümüz arttırdı ama celil geri dönmeli sercanı sağ çekecen celil solda abluka altına alcan kaleyi serkan ve volkanda takacak ama yok yok yok

oguz_5528

bundan sonra yapılan transferlere bel bağlarsak bizim için lig 5. hafta başlar..

Kadir ÇELEBİ

Görüş ve fikir beyanlarının kişisel tartışmalara dönmemesine dikkat edersek daha iyi olur arkadaşlar herkes şuan için gergin geçtiğimiz sezon kadrosundan aşağı bir tarafı olmadığını biliyoruz sorun herneyse tespit edilemez gibi görünüyor enteresan tarafıda bu al aşağıda etmek istemiyorum fakat sihirli bir deynek deymiş (hoca) takımı bu berbat duruma getirmiş yönetim insifiyatif almak zorunda turkcell superliginden gelen bir hoca olmuş olsa başımızdaki tum sorumluluğu hocaya bırakabilirsin ama hocanın geldiği yer belli kariyeri belli al istediğini bizim büçcemizi zorlamada ne yaparsan yap matelitesi yanlıştır...

Bales55

oguz_5528

yaa celil'i istemiyorumm demişsinizz...celil bu takımaa naptıı Allah aşkınaa söyleyin bizde bilelimm kulaktan dolma haberlerle ortamı germeyin,celil gibi adam war mı acaba bank asyada..

Tufan

Alıntı yapılan: Bales55 - 24 August 2008, 23:10:03
bekleyelim görelim bakalım.

7 gün sonra erciyes maçı var neyi bekleyecez abi daha bafraspordan 3 gol yiyorsan erciyes seni ne yapar

gozgoz yýlmaz

Takım ideal on biri bulmuş
Ama rakipler için ideal on bir!..

Bu sezon bu kadro ile çok kahır çekeriz; tarihimizin en utanç dolu maçlarından birisidir ilçe takımımıza yenildiğimiz bu maç.

Hayrettin, Gaffuru'yu bu maçta denemeyeceksen nerede deneyeceksin? Yarın akşam halı saha maçı var bari oraya çağıralım adamı.

Hadi Celil'i istemiyorsunuz, en azından onun ayarında adamlar alın be birader.

Cagdas Ünver

Gecen sene Ligi 15.ci bitirdiysek bu sene sondan birinci oluruz.

Clint_Eastwood

Alıntı yapılan: SPectre - 24 August 2008, 23:12:10
7 gün sonra erciyes maçı var neyi bekleyecez abi daha bafraspordan 3 gol yiyorsan erciyes seni ne yapar

Bu maçı gördükten sonra Erciyes maçından çok korkmaya başladım. Fark yersek ve 3-4 hafta sonunda ligin dibine demir atarsak kaos olur :(

red_white

geçmişteki tüm yönetimlere sesleniyorum bu takımı nasılll yedinizzz ulannnnnnnnnn

Kadir ÇELEBİ