SAMSUNSPOR AÇILIŞ MAÇI-ŞÖHRETLER MAÇI-BAŞKANIN,VALİNİN KONUŞMASI-BAFRASPOR MAÇI

Başlatan Sadece Samsunspor, 23 August 2008, 20:12:46

« önceki - sonraki »

eLLis

Alıntı yapılan: red_white - 24 August 2008, 23:15:00
geçmişteki tüm yönetimlere sesleniyorum bu takımı nasılll yedinizzz ulannnnnnnnnn
Öbür dünyada çıkar çıkmasınada bu dünyadada biz deli oluyoruz.

Baþkent_55

arkadaşlar biraz sakin yaa......ooooooooooooooo herkes bombalamışta bombalamış kapımıza kilit vurulsa daha iidi demi....bırakın bu işleri samsunspor en ii yerlere gelecektir meraklanmayın ben herşeye rağmen sonuna kadar yönetiminde teknik heyetinde futbolcusununda arkasındayım sakin olup şu ilk lig maçını izleyelim sonra oturup bi durum değerlendirilmesi yaparız .......ya milletin eline koz vermeyelim yok bizi kimse desteklemedi falan filan ......ilk hafta sonunda herşeyin rengi belli olıur........

eLLis

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 24 August 2008, 23:15:16
Tribun gurupları neden yoktu ? bilen varmı
Cadde vardı.
Bizimkiler çok büyük gruplar önemsemiyorlar herhalde!...

Tufan

Alıntı yapılan: Clint_Eastwood - 24 August 2008, 23:13:28
Bu maçı gördükten sonra Erciyes maçından çok korkmaya başladım. Fark yersek ve 3-4 hafta sonunda ligin dibine demir atarsak kaos olur :(

2. yarı serkan girdikten sonraki oyun biraz ümit verdi bana ama bu rezilliği değiştirmez bafra ulan bafradan 3 tane gol yedik 1 topları direkten döndü gelde çıldırma

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: kaan - 24 August 2008, 23:17:19
Bende yönetimden umutluyum arkadaşlar kadro geçen seneninkinin aynısı bi ateşle oynarlar inşallah.

Güzel kardesim gecen sene kacinci bitirdik ? 15. Kadro ayni ise 15 den yukari cikamayiz demektir ki buda düsmemeye oynayacagiz demektir.

eLLis

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 24 August 2008, 23:19:37
Güzel kardesim gecen sene kacinci bitirdik ? 15. Kadro ayni ise 15 den yukari cikamayiz demektir ki buda düsmemeye oynayacagiz demektir.
Ama son zamanda ne top oynadılar paraları verildiğinde kafaya oynayabilceklerini görmüştük.

oguz_5528

bu haftaiçi antrenman günleri saatlerini bilen war mıı???

furkan88

serkan aykut,veysel ve muratın erciyes maçında mutlaka ama mutlaka 11 de oynaması lazım.yoksa tarihi hezimete uğrarız.serkan eyüpoğlula hakan koçaslanın direk kulübeye çekilmesi lazım.hoca nokta dediğin bu trasferleri kulübede oturtmak içmi aldın.nerde veysel nerde murat.muratı bunun içinmi denedin.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 24 August 2008, 23:19:37

Samsunspor'a bilenmiş bir bafraspor ile karşı karşıyaydık sahada ruhsuz bir samsunspor oluncada bafra faciası kaçınılmaz oldu.. demek istiyorum geçtiğimiz sezonla kıyaslamak çok yanlış olur futbolcuya dayalıydı tamamen istediler kazandılar istemediler oynamadılar..

Stad içinde o atmosferi çok daha farklı yaşıyorum bu maçı canlı bir şekilde gözlemlemiş olsaydım bu kadar soğuk kanlı karşılayamazdım.. sakin olalım bu takım bizim bekleyelim görelim..

furkan88

kaan kardeşim bu atmosferde beni güldürdün ya allahta seni güldürsün

AntZ

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 24 August 2008, 23:26:05
Samsunspor'a bilenmiş bir bafraspor ile karşı karşıyaydık sahada ruhsuz bir samsunspor oluncada bafra faciası kaçınılmaz oldu.. demek istiyorum geçtiğimiz sezonla kıyaslamak çok yanlış olur futbolcuya dayalıydı tamamen istediler kazandılar istemediler oynamadılar...

Takım çok kötüydü ama şu ana kadar yapılan yorumların en mantıklısı da bu olmuş bence

tolga

Alıntı yapılan: Başkent_55 - 24 August 2008, 23:16:21
arkadaşlar biraz sakin yaa......ooooooooooooooo herkes bombalamışta bombalamış kapımıza kilit vurulsa daha iidi demi....bırakın bu işleri samsunspor en ii yerlere gelecektir meraklanmayın ben herşeye rağmen sonuna kadar yönetiminde teknik heyetinde futbolcusununda arkasındayım sakin olup şu ilk lig maçını izleyelim sonra oturup bi durum değerlendirilmesi yaparız .......ya milletin eline koz vermeyelim yok bizi kimse desteklemedi falan filan ......ilk hafta sonunda herşeyin rengi belli olıur.......

ya bırak kardeşim ankaradan mı yazıyosun hocanın yakınımısın  biz kan kusuyoruz sen hala neden bahsediyorsun fikirlerin seni bağlar biz görüneneni yazıyoruz yok ya hoca daha kenardan takımı yönetmekten aciz herkes gördü futbolcu bir kere hocaya saygı duymuyor  sen hala pempe panjurlu evden bahsediyorsun eğer samsunsporluysan ki öylesin gerçekleri gizlemeden atı alan üsküdarı geçmeden işi bitireceksin bu hoca bize bişey vermez sınıfta kalmıştır o kadar ha yönetim sonuna kadar arkasındayıuz  kimle iyi yerlere gelecek sırala bakalım

mehmet yılmaz

Recep

burdaki arkadaşlarımı tenzih ediyorum ama
bazı kişiler Samsunspor ne zaman yenilse ne zaman kötü duruma düşse zevkle siteye girip
bütün zehirini akıtıp gidiyor benim taraftarlığım bu değil arkadaş keşke yenseydik ama bazı
şeylerde hayır vardır lige başlamadan bunları görmek hayra alamet olabilir bu takım daha bir arada kaç maç kaç antreman yaptı ki çok büyük hava bekliyoruz ama Allahın izniyle düzelecek
beğenmediğimiz trabzonsporda almanyada hazırlıkmaçında 3.lig takımına yenildi bu gün maçını kazandı inşallah ligde çok farklı oluruz
her şeye rağmen bazılarına inat amatörde bile olsa sadece ve sadece SAMSUNSPOR

jean

insallah hazirlik ùaclarindaki sonuclar lig maclarina yansimaz yanli zben bu kadar nasil yenilir zona hayret ediyorum kadro o kadrda berbat sayilmaz