SAMSUNSPOR AÇILIŞ MAÇI-ŞÖHRETLER MAÇI-BAŞKANIN,VALİNİN KONUŞMASI-BAFRASPOR MAÇI

Başlatan Sadece Samsunspor, 23 August 2008, 20:12:46

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Takımın kötü olduğunu tahmin ediyorduk ama bu kadarına da hazır değildik açıkçası. Yazacak o kadar çok şey var ki bu maçla ilgili. Maalesef Serkan Eyüboğlu, Burhan Coşkun gibi isimlerin bu takımda işleri olmaması gerçeği ortaya çıktı ama sadece ikisi değildi. Kaleci Eray tam bir fecaatti. Gökhan Kolomoç keza... Yenilen bir ikinci gol var ki öyle kademe mi olur? Neyin nesidir çözemedik... İnanın ortalama oyun oynayabilen isim bile saymakta zorlanıyorum.

Sercan sonuca varmayan bir oyun oynadı. Oktay Delibalta bu haliyle Samsunspor'da asla oynayamaz. Çağatay, Volkan, Turgut, Hakan Koçaslan hepsi ama hepsi çok kötüydü.

Hani bizim hoca iki günde pat diye adam seçiyor ya, biz de aynısını yapalım ve tek maç üzerinden değerlendirelim ve bu takım berbat ötesi bir takım görüntüsü verdi.

Hoca 4-1-4-1 gibi bir sistem deniyor ama Burhan o sistemin en uçtaki adamı; gerisini siz hesap edin. Sahada farkını konuşturan yalnızca bir isim vardı; Kral Serkan Aykut!.. Celil'i disipline dayalı sebeplerle istemeyebilirsiniz, buna saygı duyarım ama onun yerine onun kadar etkili adamlar alabilmek lazım. Takımın bir lider oyuncu ihtiyacı olduğu kesin.

Ayrıca Gaffuru'yu izlemeyi isterdik, çocuğu 45 dakika ısıtıp oyuna almamak neyin nesidir?

İnşallah bu ağır mağlubiyet bir ikaz kabul edilir ve hafta arası sağlam 3-4 adam alınır. Takıma uyum sorunu olmaz çünkü bu takımın zaten bir uyumu falan yok.

Yönetim hocanın bir dediğini iki etmedi. Millet Arjantin'den Brezilya'dan topçu bulurken bizim adam halen direkt oynatacak iki yabancı bulamadı.

Lig başlıyor artık, Hayrettin Gümüşdağ'ın da vakti doldu. Mazeret kalmadı geriye...

Çünkü biz herşeye rağmen SAMSUNSPOR'UZ...

berusa55

Maçı izledim. Kısaca işin özetini paylaşmak gerekirse:

Hüsrana hazır olun arkadaşlar. Çok ama çok kötüyüz. Bu takımın 1.ligi götürmesi imkansız ötesi.

alperen_55

Bu takımın 1. ligi götüremeyeceği, kümede kalmak için bile yeterli  olmadığımızı hayrettin gümüşdağ dışında herkes biliyordu .takıma acil takviyeler şart.yoksa sonumuz pek hayırlı olmaz bu halimizle kümede kalmaktan ziyade averaj takımı oluruz...

bengülü

Alıntı yapılan: tuqberk - 24 August 2008, 22:16:29
bafra bizim yerimize oynasın ilk 6yı zorlar

tuğberk doğru söylüyorsun ben bir bafralı olarak takımı yeniden yapılandırmaya giden bafraspor samsunspor'a karşı mükembel bir oyun sergiledi inşallah bafrasporumuz 2.lige çıkarlar yeni sezonda başarılar diliyorum BAFRASPOR'A
gelelim bizim takıma samsunspor eğer bu kadroyla bu maça çıkarsa sonucu hüsran olur allah göstermesin takım düşebilirde en az 4 yada 5 futbolcuya ihtiyacımız var acil olarak
ben burdan ayrıca taraftarlarımızı eleştiren var maça gelmedikleri için sayın kanal55  spor md. atilla cebeciye bir çift lafım  var  siz sayın cebeci maçın 60. dakikasında maç yarıda kesilen  uyduruk bir program yapılmasını eleştiyorum ve kınıyorum öncelikle  samsunspor'a ne kadar değer verdikleri ortaya çıkmıştır 

berusa55

AlıntıSkandal..! Samsunspor şehitlerini unuttu

Bank Asya 1.Lig takımlarından Samsunspor sezon açılışında futbolşehitlerini unuttu.Bafraspor ile yapılan karşılaşmayı 3 - 2 kaybetti.
Bank Asya 1.Lig takımlarından Samsunspor 19 Mayıs Stadı'nda sezon açılışında yaptığı hazırlık karşılaşmasında Bafraspor'a 3 -2 yenildi.
Samsunspor'un sezon açılışı nedeniyle 19 Mayıs Stadı'nda tören düzenlendi.
Her sezon açılışı öncesinde, Samsunspor'un 1989 yılında geçirdiği trafik kazasında kaybettiği fıutbol şehitleri mezarlıkta ziyaret edilirken, bugünkü törenler sırasında mezarlıklara gidilmedi.
Kendi futbol şehitlerini unutan Samsunspor bir süre önce vefat eden Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ı ise unutmadı, karşılaşma öncesi saygı duruşunda bulunuldu.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor, 2008-2009 sezonunu düzenlenen törenle açtı.
Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda yapılan açılışa, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Samsun milletvekilleri Suat Kılıç, Fatih Öztürk, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Yıldırım, İl Jandarma Komutanı İrfan Kaya, Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş ve çok sayıda sporsever katıldı. Açılış, ilk önce 'şöhretler maçıyla' başladı. Açılışın maçının ardından konuşma yapan Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, aldıkları görev esnasında kulübün mali durumunu incelediklerini ve tespit ettiklerini söyledi.
Samsun'da, Samsunspor'u kucaklaştıracaklarını belirten Köktaş, "Mutlaka bu anlayışı yerleştirmeye kararlıyız. Samsunspor, Türkiye'de bir marka. Çok zor şartlar geçirerek, bu günlere ulaşabilen bir marka takım Samsunspor. Süper Lig'de olmayan Samsunpor'un marka yolculuğuna ulaşamayacağını çok rahatlıkla söylüyorum" dedi.
Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Samsunspor'un, Türk futboluna büyük hizmetler yapan anlamlı ve değerli izler bırakan bir kulüp olduğunu ifade etti. Konuşmaların ardından Samsunspor teknik heyeti ve futbolcular tek tek çağrılarak tanıtıldı. Havai fişek gösterisi ise açılışa büyük renk kattı.

Samsun umut vermedi 2-3
Samsunspor, sezon açılışında Bafra Belediyespor ile karşılaştı. Vasat bir oyun sergileyen kırmızı-beyazlı ekip, 3. Lig temsilcisi rakibine 3-2 yenilerek, sezon öncesi umut vermedi
Muhteşem bir törenle sezon açılışını gerçekleştiren Samsunspor, açılış kapsamında 19 Mayıs Stadyumu'nda 3. Lig 4. Grup ekiplerinden Bafra Belediyespor ile karşılaştı. Ancak kırmızı-beyazlı ekip, kötü bir oyun sonunda rakibine 3-2 mağlup oldu. Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ'ın "Bu takımı deplasmanda yenecek takım yok" şeklinde açıklamalarına rağmen, takımının 3. lig takımına bile yenilmesi, yeni sezon öncesi kafalarda soru işareti bıraktı.

İlk yarıda vasat oyun
Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, ligin ilk haftasında oynanacak Kayseri Erciyesspor maçında oynayacak muhtemel kadroyu sahaya sürdü. İlk yarıda konuk Bafra Belediyespor daha üstün bir oyun sergiledi. Kırmızı-siyahlı ekip, 20. dakikada kaleci Eray'ın da hatasıyla Bekir'in bulduğu golle öne geçti (0-1) Bu dakikadan sonra biraz toparlanan Samsunspor, 27. dakikada Volkan Çekiç'in attığı golle skorda eşitliği sağladı (1-1) İlk yarıda başka gol olmayınca her iki takım da soyunma odalarına bu skorla gitti.

Serkan'ın golü yetmedi
İkinci yarıda sahada daha istekli bir Samsunspor vardı. Ancak kırmızı-beyazlı ekip, 53. dakikada ani gelişen bir Bafra Belediyespor atağında Özgür'ün attığı golle şok oldu. Bu golden sonra rakip kalede baskısını artıran Samsunspor, 63. dakikada frikik atışı kazandı. Serkan Aykut, mükemmel bir vuruşla kalecinin bakışları arasında topu filelerle buluşturdu ve skorda yeniden denge sağlandı (2-2) Oyunu bırakmayan konuk ekip, 85. dakikada bu kez Ömer'in attığı golle yeniden öne geçti (2-3) Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 3-2 Bafra Belediyespor'un üstünlüğüyle sona erdi.

STAD: 19 Mayıs
HAKEMLER: İlkay Aydın ***, Adem Köse ***, Samet Çiçek ***
SAMSUNSPOR: Eray *, Volkan *, (Dk 46 Serkan Aykut***), Can **, Kenan *, Gökhan *, Zafer **, (Dk. 62 Turgut*), Sercan *, (Dk. 82 Çağatay**), Sefa**, Serkan Eyüboğlu**,  Burhan *, Hakan Koçarslan *
BAFRA BELEDİYESPOR: Doğan **, (Dk. 76 Arsin** ), Hayri **,  Ufuk ** (Dk. 84 Emre ?), Barış *, (Dk.80 Aykal Gündüz*), Hakan**, Bekir *** (Dk. 70 Serkan *), Özgür **, Mustafa *, (Dk. 66 Ali Ömür **), İsmail **, Ömer **, Yusuf **

Kaynak: http://www.kuzeyhaber.com/read.asp?id=5184

Yorumsuz!

harbisamsunsporlu5517

hoca bavulunu hazırla rezil ettin bizi dun gece  ne kadar nokta transfer edılırse edılsın hayrettın gumusdag ıle bu iş yurumez

Baþkent_55

geçen sezon takım inim inim inledi başkan yok tv lerde gazetelerde boy boy kepazelik rica minnet sezgin gümüşü getirdiler adamın ilk yöneticilik deneyiminde hüsrana uğradı bana göre deil hüsran büyük bir başarı yaptı...beş kuruş para olmamasına rağmen çıktınız bu adam samsunu kullanıyor bu adam samsunsporu kepaze ediyor yargara üstüne yargara somut bi düşünce yok somut bi çözüm yolu yok eleştir babam eleştir...

Takım kayyuma kalsın diyoruz çıkıarlar koca şehirde samsunspora sahip çıkan yok derler gençlerle oynayın silin takımdan papazları gerekirse amatöre düşelim küllerimizden doğalım ama millete muhtaç olmayalım dersin böyle saçmalıkmı olur biz millete muhtaç kalalım lig a ya razıyız hesabı yapılır.

Bu sezon başlar takıma yine başkan yok yine rica minnet birilerinin kapıları çalınır gözünü seveyim al şu takımı denir sonra yine birileri çıkar bu zoraki başkanı da eleştirir ama yine somut bi çözüm yolu yine koyamazlar......eleştiriler hep aynıdır....çıkar sadce eleştiri eleştiri eleştiri...

Tamam arkadaş eleştir eleştirde bi somut bir şeyler koy kardeşim gençleri kabul etmiyorsun kayyumu kabul etmiyorsun bide çıkıyorsun gelenide elştir gidenidde eleştir ....burası kimsenin çiftliği deil herkes kafasına göre çıkıpta bi şeyler yazamaz buraya ...kimseyi suçlayamaz sen bunun adamısın o bunun adamı deyip kimse kimseyi suçlayamaz

Hayrettin hocayı ben ilk kez gazetelerde resmini gördüm orhan kapucuyuda sezgin gümüşüde yücel ildizide hakkı bayrağı dobi hasanı na hiç birisini tanımam ama sonuna kadar yanlarında olurum ta ki başarısızlık kemiğe dayandığında sonra kimse bana çıkıp diyemez sen bizi destekledinmi arkamızda durdunmuda başarı istiyorsun .....

Diyeceksiniz böyle düşünceler yüzünden sezonlar heba olunuyor .....asıl ben size diyeyimmi böyle yapmadığmız sürece bu istikrarsızlık sürdüğü sürece istersen morinhoyu getir bizden bi cacık olmaz .....

gigi döneminden sonra samsunsporda en uzun duran hoca kimdi 1 sene durabilen hoca varmıydı Allah aşkını birinizde var desin ya.....peki büyük başkan uyanıktan sonra ......yok yok yok

Arkadaşlar biz kimsenin adamı olmayız olmadık biz samsunspor için ii bi şeyler yapmak isteyen samsunsporu 1 milim ileri gitmesi için uğraşan kimse onu sonuna kadar arkasındayız ...ben her zaman istikrarı desteklerim .....uzun vadede başarıyı geçici başarılara her zaman tercih ederim ........he bu arada her kim samsunspor üzerinden prim yapma ya uğraşır  samsunsporu kendi emellerine kullanırsa o zaman da ona en ii şekilde haddini bildiririz......

çok fazla karamsar olmadan bi ilk haftayı izleyelim takımı bi de lig maçında görelim he rezillik diz boyu o zaman oturur hep beraber yıkıcı değil yapıcı eleştirilerle bi şeyler yapmaya çalışırız bu vesileyle hepinize saygılarımı sunar ANKARADANDA olsa samsunsporun sonuna kadar yanında ve destekçisi olmaya yılmadan devam ediyoruz

BİZ SADECE SAMSUNSPORLUYUZ..........       

Tufan

baskent_55 @çok güzel yazmışsın yzy ile bu takımı içten içe yiyip bitirdiler hepimiz biliyoruz 2 sezondur zoraki başkanlarla ayakta duruyoruz borçların ödenmesi için küçülme gerekiyor mütevazi bi kadro kurmamız gerektiğinide biliyoruz ama bu mütevazi kadro niye savaşmıyor bunu anlamıyorum koşmayacaksan ne diye topçuyum diye ortada geziyorlar daha lig başlamadan niye ufacık olan umutlarımızı yitiriyorlar
yinede arkasındayız bu takımın dün statta olsan 90 dk dayanırmıydın bilmiyorum ama o rezillige ragmen 3-2den sonra bile bekledim neyi bekledim bilmiyorum ama bekledim
biz yıllardır bekliyoruz yine bekleriz ama yeterki bize adam gibi gerçekleri söylesinler  >:(

Sercan

Arkadaşlar dün maç çıkışında eve giderken dolmuştaki bikaç kişi maçtan sonra yöneticiyle konuşmuş.Gaffur'u topçu değil göndereceğiz demişler.Sanki bu maç bizden çok Bafraspor'a yaradı adamlar kaç minibüs gelmiş maça.Bizim tribün gruplarımızdan sadece Canikli Mekansızlardan 5 ya da 10 kişi vardı.İlk defa bu takımı bu kadar aciz gördüm Bafraspor resmen dalga geçti.Hele o kaleci Eray hayat boyu yiyeceği küfürlerin tümünü dün akşam yedi ama ben ona suç bulmuyorum bunun nasıl bir kaleci olduğu biliniyodu bile bile getirildi.Bence takımın ilk bikaç haftayı unutup ne yapıp ne edip nokta transferler yapması gerekiyor.Çok eleştiriyoruz diyen arkadaşlara söylüyorum ben hayatımda bu kadar kötü bir SAMSUNSPOR izlemedim.Geçen senede borçlar vardı,sıkıntılar vardı ama takım çok çok daha iyiydi...Şimdi soruyoeum sadece bu takım Bafraspor karşısında böyleyse,Erciyes maçında napcaz biz Allah aşkına...

kaan

YER ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU MAÇ SONUNDAN BİR ENSTANTENE SARAÇOĞLU SKORBOARDU

SAMSUNSPORU BU DURUMA GETİRENLER UTANSIN GÜNAHINI BİZ ÇEKMEYELİM VE ARTIK KENDİMİ ÜZMEYİ BİR KENARA BIRAKALIM BETERİN BETERİ VAR BUNADA ŞÜKÜR ARTIK SADECE 31 AĞUSTOS 20:00 ODAKLANSIN HERKES.

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: kaan - 25 August 2008, 10:35:25

YER ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU MAÇ SONUNDAN BİR ENSTANTENE SARAÇOĞLU SKORBOARDU

SAMSUNSPORU BU DURUMA GETİRENLER UTANSIN GÜNAHINI BİZ ÇEKMEYELİM VE ARTIK KENDİMİ ÜZMEYİ BİR KENARA BIRAKALIM BETERİN BETERİ VAR BUNADA ŞÜKÜR ARTIK SADECE 31 AĞUSTOS 20:00 ODAKLANSIN HERKES.

neyıne odaklanalım kaan bir hafta içinde önlem alınmazsa ercıyesspor bızı darmadagın edecek

pitbul055

10 dakika deneyip bu adamlar amatörde oynayamaz deyip gönderen hoca bu deli baltanın neyini beğenmişde transfer etmiş.sadece deli baltamı.ya kaleci tam bir kaos.kar kardeşimin dediği gibi apartman yıkılsa bir tuğla tutamaz.yazıklar olsun hocaya ve hocayı getiren mantığa.ya dün akşam stadda deli oldum.sen şenol demirci,celil gibi adamları beğenmiyorssun beğenip getirdiğin adamlara bak.son aldığı celilin yerinde oynattığı oktay deli baltadan bırakın futbolculuğu BALTAYA SAP olmaz.YÖNETİME SESLENİYORUM KARDEŞİM.ÖZELLİKLE BU SİTEYİ TAKİP ETDİĞİ SÖYLENEN SAYIN TAHSİN KOSİFE.LÜTFEN YOL YAKINKEN BU HOCAYI GÖNDERİN.İNANIN KÜME DÜŞERİZ.VALLAHİ DÜŞERİZ BİLLAHİ DÜŞERİZ...yeter be nedir kardeşim bizim çekdiğimiz. 

pitbul055

birde dün staddan çıkdıkdan sonra bindiğim dolmuşda 4 gazeteci vardı.halk ve haber gazetelerinden.isimlerini bilmiyorum ama birisi geçen sene AKS de spor programı yapıyordu.döğmeli arkadaş.dolmuşda gülüyorlardı..birisinin söylediklerini aynen yazıyorum.yarın ne başlık atacağız.artık kamp bitti millet takımın ne ....olduğunu gördü.doğruları yazmak gerek diye.düşünün artık bizi ne yerine koyuyor sahtekarlar

kaan

Alıntı yapılan: pitbul055 - 25 August 2008, 11:01:24
birde dün staddan çıkdıkdan sonra bindiğim dolmuşda 4 gazeteci vardı.halk ve haber gazetelerinden.isimlerini bilmiyorum ama birisi geçen sene AKS de spor programı yapıyordu.döğmeli arkadaş.dolmuşda gülüyorlardı..birisinin söylediklerini aynen yazıyorum.yarın ne başlık atacağız.artık kamp bitti millet takımın ne ....olduğunu gördü.doğruları yazmak gerek diye.düşünün artık bizi ne yerine koyuyor sahtekarlar
Bu söylediklerin  eğer doğruysa kardeş bizde daha onları bu siteye sokmayalım sayın adminimizede bunları ilet.

Sercan

Alıntı yapılan: kaan - 25 August 2008, 11:03:54
Bu söylediklerin  eğer doğruysa kardeş bizde daha onları bu siteye sokmayalım sayın adminimizede bunları ilet.

Vaay şerefsizler.Bizde diyoruzki madem hoca takım bu kadar iyi neden her önümüze gelene yeniliyiyoruz...Yazık resmen keriz yerine koymuşlar bizi...