SAMSUNSPOR AÇILIŞ MAÇI-ŞÖHRETLER MAÇI-BAŞKANIN,VALİNİN KONUŞMASI-BAFRASPOR MAÇI

Başlatan Sadece Samsunspor, 23 August 2008, 20:12:46

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

dk.60 ilk sut sefa dan geldi daha önce sut varsa ben kacırmıs olabilirim.

tolga

ilk yarı bitti maçtan çıktım kimse burada felaket tellağı yapıyo filan demesin canlı izledim bu takım  çok saç baş yoldurur  EY HOCA efendi hani bu takım uçacaktı liglerin başlamasını 4 gözle bekliyordun SEN uçurtma bile uçuramazsın  yazık ya şöhretler maçı bundan daha iyiydi ne o kaleci ya ama ne olacak biz buradan bağardık bu çocuk konya paf takım kalecisi diye ondan 2. kaleci bile olmaz burası SAMSUNSPOR arkadaşlar tkım daha hazır değil maçlar haftaya başlıyor uyanın beyler gözümle izledim kimse buradan  hazırlık maçı falan demesin haftaya maç var takımın ne oynadığı belli değil Hey TAHSİN KOSİF hani bu takım pres yapıyo savaşıyo  sen bu kadar anlamazsın bu işten evet sahada basan savaşan bir takım vardı o da bafraspordu yazık ya utandım oysa dünki konvoy  bugün ki açılış muhteşemdi ama takım felaket  yol yakın ken butakımın şoka ihtiyacı var o şokta hocayı hemen uçuracaksın neden mi hep kandırıldık takımımız iyi gençler süper  ama gel ghör ki hocanın anlattığı takımın KDV si bile yoktu  ben gördüklerimi yazıyorum Gelen taraftar bile eğer bafra diye bağırıyorsa başka söze ne hacet

YaşarDoğu

oguz_5528

serkan aykut ne taktı ama firkikten:D...takım çk kötü üst üste 3 pas yapamıyolar bu snede kabus doluu Allah yar ve yardımcımız olsun

Sadece Samsunspor

kanal55 başka program olduğu için yayını kesti

bu takıma sağ bek oyun kurucu defans kaleci ve forvet lazım

serkan aykut yine tecrübesini konuşturdu ve harika frikik golü ile durumu 2-2 yaptı - yayın bitti

GençKozluklu

Maça Kanal 55 bile dayanamadı. Bu ouncularla bu sene işimiz gerçekten çok ama çok zor. Açık ara sonuncu olur bu takım. Bafra resmen bizi sürklase etti.
Belki bu oyun yönetimin degözünü açarda acil bir iki transferin şart olduğu görüldü. Hoca konusunda, yazılanları temkinli izliyordum ancak hoca sanırım SAMSUN halkını ayakta uyutmuş. Bence hiç düşünmeden hemen derhal gönderilmeli.
Hayırlı akşamlar

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: tolga - 24 August 2008, 21:57:08
ilk yarı bitti maçtan çıktım kimse burada felaket tellağı yapıyo filan demesin canlı izledim bu takım  çok saç baş yoldurur  EY HOCA efendi hani bu takım uçacaktı liglerin başlamasını 4 gözle bekliyordun SEN uçurtma bile uçuramazsın  yazık ya şöhretler maçı bundan daha iyiydi ne o kaleci ya ama ne olacak biz buradan bağardık bu çocuk konya paf takım kalecisi diye ondan 2. kaleci bile olmaz burası SAMSUNSPOR arkadaşlar tkım daha hazır değil maçlar haftaya başlıyor uyanın beyler gözümle izledim kimse buradan  hazırlık maçı falan demesin haftaya maç var takımın ne oynadığı belli değil Hey TAHSİN KOSİF hani bu takım pres yapıyo savaşıyo  sen bu kadar anlamazsın bu işten evet sahada basan savaşan bir takım vardı o da bafraspordu yazık ya utandım oysa dünki konvoy  bugün ki açılış muhteşemdi ama takım felaket  yol yakın ken butakımın şoka ihtiyacı var o şokta hocayı hemen uçuracaksın neden mi hep kandırıldık takımımız iyi gençler süper  ama gel ghör ki hocanın anlattığı takımın KDV si bile yoktu  ben gördüklerimi yazıyorum Gelen taraftar bile eğer bafra diye bağırıyorsa başka söze ne hacet

Agzina Saglik Tolga kardesim.Cok dogru söylüyorsun.

AYRICA KANAL 55'i protesto mailine tutalim !

Kadir ÇELEBİ

daha maçın ilk deveresinde az sayıda gelen seyircinin yarısı stadı terk etti bize boylesi rezaleti yaşatan başta hoca (kesinlikle gitmeli) sonra yönetim'e teşekkur ederim...

red_white

bu adamın ağzı ii laf yapıo ulan şu aldıkları topçulara werilen paralara acıom ben oynasam daha ii oynarım be ruhsuzlar

Cagdas Ünver

kafayi yiyorum su an.of ya offfff

Yayini 60 dk da kesmek de ne oluyor TELEFONLARIDA ACMIYORLAR.... >:(

Clint_Eastwood

Kimse bu takımdan umut dolu sözler yazmasın, 3lig takımı Bafra adeta bizi sahadan sildi... Kaleci Eray nasıl bir oyuncu anlayamadım, yüksek toplarda çok zayıf, defasta organize yok, orta saha top yapamıyor, forvet acemice davranıyor ve Hayrettin Hoca da bi güzel maçı seyrediyor. Kanal 55 maçı 60 dak. verdi Allah'tan... İşkence gibiydi... Bu sene düşmenin en büyük adayı biziz... Genç futbolcularla olacak iş değil bu... 2B'ye düşersek 3.ligi de görürüz sanırım... Bafra ise taş gibi takım özellikle 7 numara Bekir'i çok beğendim...

Bu sene her maç işkence olacak maalesef...

oguz_5528

Cagdas Ünver

Ömrümü yediler vallahi birakin allah askina kafayi yiyecegim ya offf offff .........

Intertoto macini ekleyecektim insanda keyif birakmiyorlar offfff

Sadece Samsunspor

GençKozluklu

Bence yönetim Kanal 55'ten rica etmiştir. Bu rezilliği artık daha fazla yayınlamayın diye. Bir tane adam gibi ayağı top yapan olmaz mı ya Alınan kaleci,ye bvak ya. Mandanda'yı beğenmemiş.

Allahım sen bize sabır ver. Bu yıl da şampiyonluğu zaten geçtik rezil olmasak bari. Hocay takıma müdahale edemiyor. Benden farkı ben TV'den izledim o da kenardan izledi.