SAMSUNSPOR AÇILIŞ MAÇI-ŞÖHRETLER MAÇI-BAŞKANIN,VALİNİN KONUŞMASI-BAFRASPOR MAÇI

Başlatan Sadece Samsunspor, 23 August 2008, 20:12:46

« önceki - sonraki »

oguz_5528

Atiila abii de taraftarr niee gelmedii diorr,,tabi gelmezz abicim adam gibi kadro kursunlar gelelim..yarın gazetelr ne yazacakk çk merak ediyorum gözümüzle gördükk insan kandırmaya gerek yok  çok çalışıuyoruzz yok çok koşuyoruzz gördük bayaa güzel yatmışlarr...şu an maçın skoru nedir??

kaan

Bafra deli gibi top oynuyo mucadele ediyo 60 dakka izlediğim samsunspor sıfırdı rezil olmaktan inşallah kral kurtarır bizi ne diyelim. :-[

Clint_Eastwood

Yerel gazeteler, teknik direktör ve yönetim göz göre göre Samsun halkımı kandırıyor ama bu akşam foyaları ortaya çıktı... Yazıklar olsun hepsine...

kuzey55

yaptıkları transferlerden belli zaten bişey olmayacağı.ligde kalalım yatıp kalkıp dua edelim.bu yönetim sportif anlamda hiçbi halt yiyemezzzzzzzzzzzzzzz..bakalım sevgili işe yaramaz t.direktörümüz yarın ne bahane bulcak yorgunduk mu dicek yoksa başka saçma bi mazeret mi??*

Sadece Samsunspor

yarın hocanın açıklaması: iyi mücadele ettik ben umutluyum bu geçlerde iş var kalecimiz 1-2 hata yaptı ama olur arada böyle şeyler - erciyesden puan almaya çalışcağız

eLLis

Maçtan çıktım geldim ilk yarı bitince tamam bafra içinde seviniyoruz ama bu şehrin en önemli takımı Samsunspor yönetim iyi niyetli fakat hoca ve futbolcuların kapasitesi belli şuan için ilerde nasıl olurlar bilmiyorum ama bize tecrübeli adam lazım ŞENOL DEMİRCİ neden alınmadı daha iyisinimi buldukta almadık böyle giderse bunlardan bir cacık olmaz.İnşallah döt olurum.

red_white

ne yazcağımı bilmiorum ben böle işin taa sen bu futbollamı seyirciyi çekiceksin samsunspor acil transfer yapmazsa arkadaşlar bu takım düşer kümede kalmaya oynamayız düşer düşerr

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: eLLis - 24 August 2008, 22:35:17
Maçtan çıktım geldim ilk yarı bitince tamam bafra içinde seviniyoruz ama bu şehrin en önemli takımı Samsunspor yönetim iyi niyetli fakat hoca ve futbolcuların kapasitesi belli şuan için ilerde nasıl olurlar bilmiyorum ama bize tecrübeli adam lazım ŞENOL DEMİRCİ neden alınmadı daha iyisinimi buldukta almadık böyle giderse bunlardan bir cacık olmaz.İnşallah döt olurum.

kaç kaç bitti 2*2 mi

eLLis

Bilmiyorum dedimya ilk yarı bitti çıktım sinirden 2 1 di çıktığımda.

Sadece Samsunspor

red_white

celil e para weremezlermilş banane onun karakterinde wericeksin parasını adam nasıl döktürüo ama celil gibi bi futbolcu samsuna gelmez sadece celili alabilirz

kuzey55

bu t.direktörle hiçbi halt yiyemeyiz...bi de gençleri övüp duryyo bizim yerel gazetelerimiz emre vardı işe yarayan o da gitti.diğerlerinden de bi b.k olmayacağı anlaşıldı bu şekilde...bu yönetimle zaten başarı gelmesi mucize olurdu...

tolga

evet hıslıyım belkide hırsıma gem vuramıyorum ama buralardan tkım kamptayken hazırlık maçları sonunda fikirlerimizi acizane aktarırkenbazı üyelerin zoruna demimmde bana baktıkları pencereden beni elştirdiler buyrun eleştiren arkadaşalar yazılanlara bakın ve feryatları dinleyin kimse pembe tablo çizmesin demiştim hala da arkasındayım ne bu hoca ile nede bu transferlerle bu çocuk omumaz yönetim iyi niyetli çalışıyor buna lafım yok ama içlerinde kusura bakmayın ama futbol ulemaları de var işte o çok bilenlerin verdikleri demeçlerle izlediğimiz takımımız hoca resmen bu takımın üzerinde bir ağırlığı yok bu kumaş buna çok büyük aldırdığı adamlar fiyasko  inanın bafranın forveti bizden iyi  yarın kaleci zafer gelecek o da soru işareti tecrübeli doğru ama 1 senedir oynamıyor ve bu sezon başı hazırlığı geçirmedi yani hazır değil güya davrazda çok çalıştılar buradaki gazeteciler biz böyle hoca görmedik  çok çalıştırıyor  müthiş çalıştılar zaten bu gazeteciler takımın anasını ağlattı bizde pireyi deve yapma huyu var aynı genç takımdaki futbolcuları göklere çıkarttığımız gibi bafraya karşı oynayamanyan çocuklar  rize manisa kasımpaşa sakarya d.bakır erciyes saydıkça canım sıkılıyor onlara karşımı ayakta kalacaklar bu çocukların üzerine taşıyamayacağından fazla yük koyup onlarıda kaybedebiliriz  gerçi bunlar TSE garantşiliymiş öyle diyorlar resmen kafa buluyorlar başta hoca

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: red_white - 24 August 2008, 22:38:08
celil e para weremezlermilş banane onun karakterinde wericeksin parasını adam nasıl döktürüo ama celil gibi bi futbolcu samsuna gelmez sadece celili alabilirz

celil acilen dönmeli takım atağa kalkamıyor yapılan transferlden sadece volkanı beğendim hocada onu oyundan aldı nası bi anlayışsa bu - ganalıyı bile seyredemedik

red_white

yönetim ii ama futbolu bilen kişiler war içinde örneğin tahsin kosif hiçmi yönlendirme yapılmıo transfer yapılırken ya aldığımız topçulara nasıl para werdiler anlamıorum :S