SAMSUNSPOR AÇILIŞ MAÇI-ŞÖHRETLER MAÇI-BAŞKANIN,VALİNİN KONUŞMASI-BAFRASPOR MAÇI

Başlatan Sadece Samsunspor, 23 August 2008, 20:12:46

« önceki - sonraki »

eLLis

Gidin istanbul takımlarının haberini yapın lan yapmayın haberimizi sizemi kaldık ne sitenize girerim nede alacağım varsada gazetenizi almam şu siteyede şunların haberlerini koymayın bir daha.

harbisamsunsporlu5517

uyku uyuyamadım dun gece biz bunları hakedecek taraftarmıyız yazıklar olsun bızı bu hallere dusurenlere tutmayın bu hocayı allah askına yol yakınken adam gıbı bırını getırın su takımın basına

Cagdas Ünver

Bugüne kadar hep Destek ciktim oyunculara , yönetimlere , hocalara.
AMA dün izledigim Samsunspor Tarihinin EN KÖTÜ oyununu oynamistir.
Gercekleri elestirmez isek neyi elestirecegiz ? Insan kendi takimindan utanir mi yahu ?
Dün malesef baska care birakmadilar bu oyunla.Izledikce Efsane Futbolcularin acaba bu takima kac tane atacagini düsündük babamla.

HELAL OLSUN BAFRASPOR'A.

Ilk haftayi bekleyelim diyen arkadaslara :

Bu oyunla Bekleyebilecegimiz tek sey tarihi bir fark yemek olur.

pitbul055

Alıntı yapılan: kaan - 25 August 2008, 11:03:54
Bu söylediklerin  eğer doğruysa kardeş bizde daha onları bu siteye sokmayalım sayın adminimizede bunları ilet.
kardeş harbiden gerçek.neden yalan söyleyeyimki.resmen kandırıldığımızı kulaklarımla duydum.bizzat kampda olan gazetecilerden.hem duymasamda takımın dün akşamki rezilliğinden belli değilmiydi.hani nerde mücadele eden, uçan takım? günü kurtarırız diye bafra belediyeyle yapdılar açılış maçını ama hesapları tutmadı.

YaşarDoğu

YaşarDoğu

tanıyan varsa sorsun takımda olan arkadasına hocayı seviyolarmıymış.

YaşarDoğu

Alıntı
Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek olan Samsunspor 2008-2009 sezonunun resmi açılışını gerçekleştirdi

Samsunspor yeni sezona merhaba dedi. Taraftarların da katıldığı açılış töreninde takıma sahip çıkılması istenirken, Bafra Belediyespor ile yapılan açılış maçında Kırmızı - beyazlılar sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, "Samsun halkı ile Samsunspor'u kucaklaştırmak için çalışacağız." dedi.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek olan Samsunspor 2008-2009 sezonunun resmi açılışını gerçekleştirdi.

Samsunsunspor Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, geçmiş dönemde çok sıkıntılı günler geçirildiğini, göreve geldikten sora kısa, orta ve uzun vadede planlar yapılarak kulübü rahatlatacak uygulamalar içine girildiğini söyledi.

Kulübün kamu kurumlarına olan borçlarını taksitlendirdiklerini, federasyon ile lisans işlemlerini çözdüklerini belirten Köktaş, "Samsun ile Samsunspor'u birbirinden ayırmak çok zor. Bu bütünlüğü koruma anlamında çalışmalar yapıyoruz. Şehrin ileri gelenleri ile ciddi değerlendirmeler yaptık. Bu konuda destek veren herkese teşekkür ediyorum. Samsunspor'un yanında olanlara kapımız sonuna kadar açık. Samsunspor, rüştünü ispat etmiş bir marka. Çok zor günler geçirmesine rağmen, markalaşma yolunda taviz vermedi. Süper ligde olmayan bir Samsun'un marka yolculuğunda bir parçası eksik demektir." dedi.

Samsun'da 'Samsunspor Sevgi Noktaları' oluşturduklarını hatırlatan Köktaş şöyle konuştu:

"Kulübümüze destek veren işyerlerini sevgi noktası ilan ediyoruz. Bize bir adım gelene biz 7 adım gidiyoruz. Sıkıntımız var, popülist değiliz. Geçmişten kalma borcumuz var. Bu sene genç ve tecrübeli futbolcularımızla sezona gireceğiz. Ligi en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz. Destek ve yapıcı eleştiriler başarı için ufkumuzu açacak. 31 Ağustos'ta Kayseri Erciyesspor ile yapacağımız sezonun ilk maçında taraftarımızı tribünde görmek istiyoruz."

Köktaş, kombine bilet satışlarında ufak bir hareket yaşadıklarını, daha fazla olması için destek beklediklerini vurguladı.

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise, Türk futbolunda silinmez izler bırakan Samsunspor'a yeni sezonda başarılar diledi. Samsun'a yaraşır, yakışır takım olma heyecanı yaşadığını belirten Güzeloğlu, "Marka değeri olmakta sporun değeri çok büyük. Samsun şehir olarak bütünleşecek, geleceğe Samsunspor'u taşıyacak. Kurumsallaşma yolunda önemli adımlar atan takımın sportif başarıda en önemli bir etkendir. Kulübe destek için herkese görev düşüyor. Bu sezon beklentinin karşılanmasında önemli bir sezon olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından 2008-2009 sezonunda mücadele edecek Samsunspor'un teknik heyeti ile futbolcular taraftarların huzuruna çıktı. Bafra Belediyespor ile hazırlık maçı yapan kırmızı beyazlılar sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, seyircileri önünde galip gelemedikleri için üzgün olduklarını, Kayseri Erciyesspor maçına kadar eksiklerini giderip, taraftarları mutlu etmeyi planladıklarını söyledi.

www.klasspor.com

YaşarDoğu

Alıntı
Burası cok önemli!!
Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, seyircileri önünde galip gelemedikleri için üzgün olduklarını, Kayseri Erciyesspor maçına kadar eksiklerini giderip, taraftarları mutlu etmeyi planladıklarını söyledi.

kuzey55

ne küçülmesinden bahsediyoruz arkadaşlar küme düşrek borç bitmez daha çok artar.süper lige çıkamadan bu borç bitmez.gençlere dönelim diyoruz ama onların hali ortada.şenol gibi bi adamı istemyosun aldığın adamlar ya sakat yada bi işe yaramaz.her ne kadar istemesek te samsunsporun celil e çok ihtiyacı var.

gazeteşere gelince bizim kolpa yerel basınımız her sene aynı şeyi yapıyo zaten.bunların gazetelerini alıp da para kazandırmamak gerek.

MeL_55

Sadece Samsunspor

ozkan17

Beyler bunlar profosyonel oyuncu..Bu maçlara başka,Lige başka bakarlar..Teknik ekipte görev yapan arakadaşlar varsa eğer sitemizde ne demek istediğimi çok iyi anlayacaklardır..Yine söylüyorum..

Lig bambaşka olacak..!!!

MeL_55

Alıntı yapılan: tuqberk - 25 August 2008, 15:26:10
evet tabii lig başka olacak böyle 3-2 değilde 5-0 6-0 yenileceğiz

:D :D tam demek ıstedgımı dedın helal olsun sana !

gozgoz yýlmaz

imparatoooor serkan eyüboğlu
kral burhan coşkun
seçici hayrettin baba...
:) :) :) :)

Allah rızası için 3-4 tane sağlam adam alın, ya Celil özür dilesin ya da siz özür dileyin.