Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: samsunmania - 06 April 2015, 00:52:19
Arkadaş, resmi sitenden geçmiş olsun mesajı yayınlıyorsun Fenerbahçe kafilesi yerine kabilesi yazıyorsun. Bir çok kez bu tarz hatalarla karşılaşıyoruz. Dünyaya açılan kapımız olan internet sitemizde imla ve yazım kuralı bilmeyen kişilerin adminlik yapması kulüp ciddiyetine ve profesyonelliğine yakışmıyor.

GEÇMİŞ OLSUN...

05.04.2015 14:18:38   

Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından Fenerbahçe kabilesini

http://samsunspor.org.tr/haber_detay.asp?id=1931

;D ;D ;D :D :D :D

Şu hata bizim zamanımızda olsaydı neler derlerdi, neler?
Güldüm ama büyük ayıp...

özkan

Konuyla ilgili bugün2 defa muhasebe departmanı ve müdürle görüştüm yok yapılacak aha yapıldı aha şimdi yapıyoruz cevaplarından başka bir somut şey yok ortada.Adamlara insan gibi yapacağın hususlarda yardımcı olmak babında yardım temin edersin egolarından dolayı geri iterler ama sorsan kendilerinden başka bu işi bilen yok.Koca Samsunspor'un medya sorumlusu 1 kişi.Vay be deplasmandalarmışmışta yapamazlarmışmış.O zaman 29 harfi okuyamayan işi doğru yapamayan adam hiç yapmayacak açıklamaya bak hele.

Zor zor,bu şehirde çıkarsız ve egosuz insan bulmak zor arkadaş.Adam hem yok sağol der elinin tersiyle iter,hem yetişemez.Bu şehir tuhaf bir denklem.

samsunmania

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 06 April 2015, 16:23:11
;D ;D ;D :D :D :D

Şu hata bizim zamanımızda olsaydı neler derlerdi, neler?
Güldüm ama büyük ayıp...

Dostum şunu tvciler bir algılasa günlerce konu olur. Dediğin gibi çok büyük ayıp. Kefilesi yazsan, köfilesi yazsan neyse bir yere kadar ama kabilesi yazıyorsun dalga geçer gibi.

Sadece Samsunspor

Ak parti adaylarindan Cigdem Karaaslan kimdir. Samsunlumu veya Samsunla bi alakasi varmi. Veya tamamen torpillemi burdan aday gosterilmis ? Bu arada mamaktan selamlar safak 104 8)

Stoper

07 April 2015, 23:50:54 #42709 Son düzenlenme: 08 April 2015, 00:43:33 Stoper
Geçmiş dönemlere nazaran daha çok Samsunluların aday gösterildiği bir liste olmuş.

AKP

Çağatay Kılıç - Almanya doğumlu. Dedesi yaklaşık 100 sene önce Trabzon'dan göç etmiş. Kendisi Beşiktaş taraftarı, babası Galatasaray. Siyaset bilimci.

Ahmet Demircan - Bafralı. Doktor.

Fuat Köktaş - Tanıyorsunuz.

Çiğdem Karaaslan - İstanbul doğumlu. Anne tarafı Samsunluymuş. Alaçamlı. Babası nereli bilmiyorum.

Hasan Basri Kurt - Kavaklı , Çalbaşı köyünden. AK Parti eski Samsun Milletvekili Mehmet Kurt'un oğlu. Yönetici.

Kamuran Özden - Termeli. Müsteşar.

CHP

Kemal Zeybek - Ladikli. Havza'da Ancera Otel'in sahibi.

Hayati Tekin - Tekkeköylü, mübadil göçmeni. Mimar , Tekkeköy belediye başkanlığı yaptı.

MHP

Erhan Usta - Havzalı. Siyaset Bilimci , 57. hükümet döneminde başbakan yardımcısı Devlet Bahçeli'nin ekonomi baş danışmanlığını yaptı.

Hüseyin Edis - Bafra doğumlu.

Akın Üner - Mübadil göçmeni , iyi Samsunlu, Samsunsporludur.

+

3 dönemdir CHP Samsun milletvekili olan Haluk Koç Ankara'dan aday gösterilmiş.

Levent ÖCAL

08 April 2015, 13:56:32 #42710 Son düzenlenme: 08 April 2015, 14:52:51 Levent ÖCAL
Dünya çapında yapılan bir anket sonucu en tehlikeli 10 taraftar grubu seçilmiş, hepsinin ölümlü olaylarda baş rolü varmış ve listede bir Türk takımı da var.  :P

1- Al-Masry
2- Boca Juniors
3- Atletico Nacional
4- Galatasaray
5- Universitario
6- Catania
7- Partizan Belgrade
8- Corinthians
9- Wisla Krakow
10- Newell's Old Boy

beşnumara

eprianu

Dün haberlerde gördüm. Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırı ile ilgisi olduğu düşünülen silahtan çıkan parmak izleri incelenmek üzere Samsun'a gönderilmiş.

Haberi görünce içimden dedim ki lafa gelince Karadenizin en büyük şehri trabzon derler ama parmak izi inceleyecek yatırıma sahip değiller. Samsun'un yanında köy kalırsınız köy...

_SoN_

Alıntı yapılan: eprianu - 09 April 2015, 07:00:07
Dün haberlerde gördüm. Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırı ile ilgisi olduğu düşünülen silahtan çıkan parmak izleri incelenmek üzere Samsun'a gönderilmiş.

Haberi görünce içimden dedim ki lafa gelince Karadenizin en büyük şehri trabzon derler ama parmak izi inceleyecek yatırıma sahip değiller. Samsun'un yanında köy kalırsınız köy...
çok haklı ve yerinde bir tespit,kabul etselerde etmeselerde karadenizin kralı samsun . Ama bunu fotbolda bir türlü gösteremiyoruz.

551

Samsunspor Facebook sayfası taraftarın stada gitmemesine sitem eder şekilde mesaj atmış..Samsunspor bu pozisyondayken o stat dolmuyorsa en büyük etkeni pasodur tüm takım taraftarlarının okuduğu bir sayfada bu etkeni gözardı edip Samsunspor taraftarı stat dolduramıyor maça gitmiyor gibi gösterilmesini yanlış buluyorum. İstediğin kadar reklamını yap sayfada artık o eski tribün zor gelir.

Levent ÖCAL

Daha önce de internet haberciliği işine girişmiş ancak araya askerliğimin girmesi sebebiyle bırakmak zorunda kalmıştım.  :D

Yeniden ve sıfırdan başlayarak www.samsunda.net i " Samsunda Herşey Daha Net " sloganıyla açmış bulunmaktayım. İçerik olarak Samsun ve Samsunspor başta olmak üzere ülke ve dünyadan haberler ile gündeme dair bilgilendirmeler sunmaya çalışacağım.

Önceliğim Samsun'umuz ve Samsunspor'umuz için internet basınında iyi imaj oluşturmaya çalışmak olacak ve bu kapsamda şehrimizi ve takımımızı kötü lanse ettirebilecek hiçbir habere yer vermeyeceğim.

Rabbim utandırmaz inşallah.

Duško Milinković

Ayıp diyecek laf bulamıyorum.Samsunsporun zor şartlarında böyle sözleşme mi yapılırmış? Nasıl bir ihanettir bu?

55.hakan

Samsunspor için sıradan bir haber !

Desiqner

Ayvaz Yılmaz bildiğim kadarıyla Mehmet abi'nin babası.Bir açıklaması vardır illaki yorumlarımıza dikkat edelim.

usare

Alıntı yapılan: Desiqner - 15 April 2015, 15:01:08
Ayvaz Yılmaz bildiğim kadarıyla Mehmet abi'nin babası.Bir açıklaması vardır illaki yorumlarımıza dikkat edelim.
+1