Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ugurozkan

dandik bir anket ama Samsunspor'u bazı takımlardan altta görünce dayanamıyorum. bir omuz atın  ;)

http://strawpoll.me/3965404

Levent ÖCAL

ts ile yapılacak olan maç iptal edilmiş.

beşnumara

İsabet olmuş. Düşünülmesi bile gereksiz bir durumdu.

evolution55

başka takım bulsunlar illa onlarla maç yapacağız diye bir gaye yok

Levent ÖCAL

Levent ÖCAL

İlyasköy kavşağına dev bayrak asıldı.

Furkan

Sgk ile ilgili nüfus bilgilerimin muhtemelen bir kısmının yazılı olduğu bir evrakı kaybettim. Bulunması durumunda herhangi bir sıkıntılı olayla karşılaşır mıyım misal adıma kredi çekilmesi tarzında. Hukukçu abilerim bi yardımcı olursa sevinirim  :)

özkan

29 March 2015, 18:50:24 #42667 Son düzenlenme: 29 March 2015, 20:15:33 özkan
İlkadım bld'sinin temizlik personeli.Mesaj net ;)

ugrass

sapkadan dolayı diyorsan belediyenin dagıttığı bir sapka değil sanırsam o yüzden belediyeye yüklenmeye gerek yok bence. Fakat güzel bir kampanya olup tüm temizlik görevlilerine samsunspor beresi taktırılabilinirdi   ::)

Furkan

Alıntı yapılan: farUqras - 30 March 2015, 10:00:02
sapkadan dolayı diyorsan belediyenin dagıttığı bir sapka değil sanırsam o yüzden belediyeye yüklenmeye gerek yok bence. Fakat güzel bir kampanya olup tüm temizlik görevlilerine samsunspor beresi taktırılabilinirdi   ::)

Benim anladığım belediyenin ts beresi dağıttığı değil kardeşim Samsundaki trabzonluların belediyeye doldurulduğu

samsunum

Şimdi sizlere iki tane fotoğraf göstereceğim.Bu fotoğrafın çekildiği yer Samsun değil.Ancak ben bunları görünce bir müslüman olarak rahatsız oldum.Sizlerin düşüncelerini öğrenmek isterim

jean

Duško Milinković

Camiye bu işi  karıştırmak doğru değil. Mezarda rabbin kim dedikleri zaman trabzonspor derler bunlar. ondan sonra ver elini sopa.Hemde sonsuz ..

muzaffer4

Tarihte bugün
1 nisan 2012    bjk 0 SAMSUNSPOR 1 gol:murat yıldırım

jean

Ne kadarda inanmistik ligde kalacagimiza kendi bacagimiza kursun attik