Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

3 te 3 e hazır olun arkadaşlar

usare

klübün passolig kampanyası var mı şu an.

Karabudun

Uzun zamandır türlü burada yazmıyorum herkese iyi geceler. Bu ceza zırvalığından sonra şu ana kadar direndiğim Passolig zamazingosunu edinmeye karar verdim. Kısmetse Manisa maçında birkaç arkadaş tribünde olacağız. Passo'ya ilişkin bir kampanya varsa paylaşmanızı rica ediyorum. Yarınki prptesto yürüyüşüyle alakalı da umarım herhangi bir sıkıntı söz konusu değildir. ALLAH'tan bir aksilik olmazsa yürüyüşe de katılmayı planlıyoruz. Herkese iyi geceler.

binikalamadım

en güzel cevap çıktığımız tüm maçları kazanmak olacaktır

samsunum

Geçen hafta Adana demirin maçını izlemedim ne oldu bilmiyorum ama Pdfkya sevk edilimiş.Belki bizim maça bir ceza çıkar

AlıntıADANA DEMİRSPOR Kulübü'nün 24.04.2015 tarihinde oynanan ADANA DEMİRSPOR - GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR PTT 1. Lig müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

beşnumara

Para cezası verirler.
Ünal Karaman'ın basın açıklamasından dolayi pfdkya nasıl sevkedilmiyor?

samsunum

Elazığ - Alanya maçında 20.dakika Elazığ 1 - 0 öne geçti  :)

samsunum

2 - 0 oldu derken golü iptal ettiler.Geçen sene oynadığımız buca maçı gibi

celebi

SametYılmaz55

ask55

ulan elazığ ne top oynadı be kardeşim.
orta sahada murat kayalı, taner yalçın, serdar özbayraktar sağ bekte izzet forvette genç çocuk ömer vs.

hayatta izlemeyeceğim maçı oturup izledim.

helal olsun.bizim için çok güzel bir skor oldu.

55ertan

Karsiyakadan kurtulduk derken Altinordu yaklasdi busefer.

Furkan

Bu sene garip bişey var takımda anlayamadığım. Sezon başında bu kadro kalitesinin hele de Umar gittikten sonra play off mücadelesi vereceğine ihtimal bile vermiyordum ama takım o kadar engellere rağmen (sadece 3 puan silinmesi değil para mevzuları da) iyi bir konumdayız ve rakiplerimize göre çok daha avantajlı bi fikstüre sahibiz. Yani bi aksilik olmazsa inşallah play off dayız. Takım kaliteli mi futbol olarak? Bence değil. Hoca yeterli mi? Bence o hiç değil. Ama çok karakterli bir oyuncu grubu var ve demek ki iyi bir ruh yakalandı bence başka açıklaması yok. Hepsinden Allah razı olsun. İnşallah önce play off, sonra bulunmamız gereken yerde olacağız.

King Of The North

Bu karakterli futbolcuları 3 ay tek kuruş almadıkları halde motive edip ilk devre 20 puan aldıran Erhan Altın hocanın hakkını yememek lazım bence.