Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Levent ÖCAL

Terörist hainler tarafından adliyedeki odasında esir alınarak şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'a Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun.

özkan

Gss nedir ? Gss,yani genel sağlık sigortası.Eğer ssklı çalışıp işten ayrıldıysanız ve bildirimde bulunmadıysanız devlet sizi en yüksek gelirden prime bağlıyor.Amaç sağlık hizmeti almanız için.Tabi bundan pek çoğunun haberi yok borcu olduğundan.Şimdi geçen salı biten süreyi 6 ay daha uzattılar.Sizde ikametgahınızın bulunduğu ilgili gelir testi bürosuna giderek yada kaymakamlıklarda bu ileminizi yaptırıp borcunuzu sildirebilir yada asgariye çektirebilirsiniz.Öğrenci iseniz öğrenci belgenizi götürmeyi unutmayınız.

55.hakan

İşsizden ne olursa olsun zorla para alınmaması gerekli.İşsiz bir insanın sağlık hizmetlerinden yararlanması bir sosyal haktır.Genç adam iş bulamamış henüz 18 yaşını doldurdu diye pat borcu dayıyorsun.Ayıptır.Zalimliktir.

Ellibeş Numara

Bana da gss borcu çıktı. Tamı tamına 5.660.00 tl sırf faizleri 880 tl tutuyordu. 3 hafta önce haberim oldu. Kaymakamlığa gittim gelir tespiti yaptırmak için, yaptırdım daha sonra sgk'ya yönlendirdiler. Ben üni de okurken bile borç çıktı karşıma. Şimdi borcu 321.70 tl'ye kadar düşürdüm. Ama işsiz olduğum için ödeyemiyorum.  Günlük faiz biniyor. Askere gittiğinizde de gss borcu çıkıyor. Bazı yerlere iş için başvurdum, haber bekliyorum. Kısmetse hem açıktan üni okuyacağım hemde çalışacağım.

İşin ilginç yanı, aylık gss borcunu yatırsanız da birçok şeyden yararlanamıyorsunuz. İki gün önce bir internet sitesi bu konuyla ilgili detaylı yazı okudum. Ameliyatlık bir durumunuz varsa, devlet karşılamıyormuş. ilaç almaya gittiğinizde ek para da alınıyormuş. Heralde bu gss sadece muayene olmaya yarıyor. İşsiz olan bir insana borç takmak sosyal devlet olmadığımızı gösterir.

5trawberry

U21 takımımız 29 Mart'taki  Kayserispor maçında cezalı oyuncu oynattiği için hükmen 3-0 mağlup sayılmış.  Amatörlüğün bu kadari.

nomak55

Alıntı yapılan: Ellibeş Numara - 02 April 2015, 17:09:45
Bana da gss borcu çıktı. Tamı tamına 5.660.00 tl sırf faizleri 880 tl tutuyordu. 3 hafta önce haberim oldu. Kaymakamlığa gittim gelir tespiti yaptırmak için, yaptırdım daha sonra sgk'ya yönlendirdiler. Ben üni de okurken bile borç çıktı karşıma. Şimdi borcu 321.70 tl'ye kadar düşürdüm. Ama işsiz olduğum için ödeyemiyorum.  Günlük faiz biniyor. Askere gittiğinizde de gss borcu çıkıyor. Bazı yerlere iş için başvurdum, haber bekliyorum. Kısmetse hem açıktan üni okuyacağım hemde çalışacağım.

İşin ilginç yanı, aylık gss borcunu yatırsanız da birçok şeyden yararlanamıyorsunuz. İki gün önce bir internet sitesi bu konuyla ilgili detaylı yazı okudum. Ameliyatlık bir durumunuz varsa, devlet karşılamıyormuş. ilaç almaya gittiğinizde ek para da alınıyormuş. Heralde bu gss sadece muayene olmaya yarıyor. İşsiz olan bir insana borç takmak sosyal devlet olmadığımızı gösterir.

Ne kadar saçma sapan bir memlekette yaşıyoruz değilmi devlet sana iş imkanı sağlamıyor. Yani demiyorki git şurda çalış diye çalışmadığın için de sana bide üstüne borç çıkartıyor bu düzen dünyanın neresinde var resmen sen tüketmiyorsun o zaman sana ceza yazdım diyor devlet alenen klasik kapitalist rejimi uyguluyor.

muzaffer4

Ads karsiyakayı 3-0 yeniyor
kayseri ve ads ilk 2 den cıktı gibi artık biz isimize bakalım play off a girelim.

SametYılmaz55

SametYılmaz55

muzaffer4

Duško Milinković

Geçen bizim mersin maçına benzemiyor mu?

muzaffer4

Bizim mersin  macinın aynisi deplasman takımı ilk 20 dk 3-0 yapiyor ve diger gol dklerine baktigimizda da cok benzer :(

55.hakan

Çok benziyor Mersin maçına.biz bir de son dakika gol yemiştik bu açıdan daha dramatikti.

SametYılmaz55

O değilde spiker tam bir felaket.Maç 3-0 dan 5-4 olmuş adamın umrunda değil

muzaffer4

6-4  oldu ads 2-3 hafta kendini toparlayamaz. ::)