Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ellibeş Numara

Emin kar ve yönetiminin o kadar uzun süreli sözleşme yapması hata zaten. Sen yönetim olarak ne kadar yıl görevde kalacaksan, o kadar süreli sözleşme yaparsın.  Böyle sözleşme yapmak emin kar ve yönetiminin hatası. Kongre ile gelen erkut tutu ve yönetimi, ayvaz yılmaz amcanın sözleşmesinin devem ettiğini biliyorlardı isteseler devam ederlerdi. Neden devam edilmedi orasını sormak lazım?

Emin kar ve yönetiminin, ayvaz amca'yla uzun süre sözleşme yapması da hata. Erkut tutu ve yönetiminin devam etmemesi de hata.(Zaten elinde sözleşme var, çalıştırmak en mantıklısı. Öteki türlü çalışmadan parayı vereceksin.)    

amisos5506

bu olayın tam olarak aslını bilmiyoruz ama kim haketmediği parayı samsunspor dan alıyorsa haram zıkkım olsun.mehmet pank ve recep hun emin kar dahil allah öbür dünyada sorsun hesabını.

Levent ÖCAL

Samsun Atasam Hastanesinde ameliyata girecek olan bir hastamız için 0 rh (+) ACİL kana ihtiyaç vardır. İletişim: Uğur Ayyıldız​ 0542 711 68 09

Aslankaya

Alıntı yapılan: amisos5506 - 16 April 2015, 09:35:20
bu olayın tam olarak aslını bilmiyoruz ama kim haketmediği parayı samsunspor dan alıyorsa haram zıkkım olsun.mehmet pank ve recep hun emin kar dahil allah öbür dünyada sorsun hesabını.

aynen. Kim samsunspor üstünden hak etmediği parayi aliyorsa haram zikkim olsun.haber dogrumudur yanlismidir bilmiyoruz. İnşallah doğru değildir. Ayvaz yilmaz ak parti il baskanligi için de aday olmuştu. İsmini enteresan haberlerde duymaya başladık.

Aslankaya

Siradan bi haber paylasmadin. Kabul edilecek birşey değil. Haber doğrudur veya yanlistir bunu bilmiyoruz.inşallah doğru değildir diyorum. Samsunspor tarihinde kim bu renkler üzerinden rant sagladiysa, hak etmediği parayi aldiysa haram zikkim olsun. Benzer şeyleri arkadaş da söylemiş bende söylüyorum. Senin zoruna giden ne oldu da bana saldiriyon?

usare

Alıntı yapılan: Desiqner - 15 April 2015, 15:01:08
Ayvaz Yılmaz bildiğim kadarıyla Mehmet abi'nin babası.Bir açıklaması vardır illaki yorumlarımıza dikkat edelim.

Levent ÖCAL

E-Devlet'ten Yepyeni Bir Uygulama

Mobil / Sabit / İnternet / Kablo Tv / Uydu İşletmecilerinden Borç ve Alacak Sorgulama
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından e-Devlet Kapısı üzerinde sunulan Mobil / Sabit / İnternet / Kablo Tv / Uydu İşletmecilerinden Borç ve Alacak Sorgulama Hizmeti ile Türkiye içinde faaliyet gösteren büyük çaplı iletişim firmalarında isminize açılmış abonelikleri, bu aboneliklere ait hat numaralarını, varsa borç ve alacaklarınızı artık tek sayfa üzerinde görebilirsiniz.

KAYNAK

---

Sorgulama yaptığımda çeşitli operatörlerden adıma açılıp kapatılmış birsürü hat çıktı, operatörleri aradığımda da konuyu merkeze dilekçeyle bildirin yapabileceğimiz birşey yok diyorlar.

Aslankaya

İnsanim , Samsunsporluyum.
Site yönetimi böyle huzuru bozanlara müdahale etmeli.yazdiklarim da küfür yok, hakaret yok.sorunu ne bilmiyorum ama yazdiklarini görüyorsunuz.

551

Bu sitede bu tür haberlerle kimlere neler söylenmedi eğer gerçekse diyecek söz yok değilse zaten açıklama gelecektir.

beşnumara

Ne oluyor burda ben hiçbir şey anlamadım. Ne oldu da bir anda bu konuşmalara gelindi? İkinizi de tanımıyorum ama kim ne konuştuğunu nasıl konuştuğunu biliyor. Herkes üslubuna dikkat etsin bu forumda. Etmem denirse silinir.

brigand

Bir değil iki değil. Mesai saati de dahil olabildiğince kontrol ediyorum, okuyorum tüm yazılanları. Ama bu kadar mı zor belli bir çerçevede tartışabilmek anlamıyorum. Artık uyarı yapılmayacağı da açıklanmıştı daha önce. Kural dışına çıkan kim olursa olsun üyeliği silinecektir. Bilginize.

özkan

Şimdi bu kendini aslan sanan gizli özne ortaya çıktı site admini gerekeni yapar ve bu vatandaşa ait sitedeki haklar umarım devralınır

Aslankaya

Alıntı yapılan: NeverMind - 17 April 2015, 17:32:06
Benim kim olduğum belli bazi usluplara dikkat ediyoruz ben forumu Samsunspor ile ilgili haber vs..varmi diye giriyorum lakin arkadaş önüne gelen üyeler ile kavga etmektedir geçmis mesajlarina bakilabilir zaten forumda eski üyeler brlli sebepden dolayi girmiyor herkezin nedeni kendine bu arkadas habire klavye delikanliligi yapiyor kime sorsam tanimiyor bende merak ediyorum kim oldugunu insanlara forum köselerinde klavyeden sallamak ile olmuyor.

allahtan kork. durduk yere sataşıyosun , zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyosun.
aslankaya benim dayımın oğlu olur. o email adresiyle üye olmuş ,siteye girmediğini  bilgi amaçlı faydalı bi site olduğunu söyledi, sitenin takipcisiyim ve hesabı genelde ben kullanıyorum.benim ismim de mehmet. sitede binlerce üye var herkesi tanırmısın?ben kimseyi tanımıyorum mesela,herkesi tanımak gibi zorunluluğun mu var. 3 senedir üyelik var ,toplasan 2-3 kere tartışmaya girmişimdir ki hepsinde haklıyımdır.300 küsür mesaj var,3 senede.genelde okurum bende.baksınlar msjlarıma kim doğru yanlış çıksın.bütün hesaplar demişsin de sadece bu var.

şimdi aslankaya ile konuştum ve hesabı kapatmamı istedi.3sene önceki gibi aktif olmayan,üyelerin kaçtığı bi site bizde gideriz rahatlarsın.

eprianu

Adana Demirspor'un play-off'a kalması bizim için sıkıntı olur. Çünkü ciddi taraftar desteği var. Osmanlıspor kalırsa da siyasi açıdan sıkıntı olu. Play-off'a kalırsak işimiz gerçekten çok zor. Keşke direk çıkabilsek ama çok zor.

evolution55

http://www.fanatik.com.tr/2015/04/21/tffden-samsunspora-kotu-haber-423808

:(  :( bu federasyon geçen sene finalde seyirci cezası verdi bu sene 3 puan silme

bunların derdi nedir bizimle ya  >:(  :'(