Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

jurista

Gerekli girişim ve görüşmeler Hem Kulüp Başkanımız Sn Emin Kar Hem Sn Sadi Subaşı Ağabey  tarafından Rektörle bizzat görüşülerek yapılmış  en kısa zamanda tabelaların kaldırılacağı bilgisi alınmış.

O tabelalar kalkana kadar takipçici olacağız yine de.

Hem Kulübümüze hassasiyete sahip çıktıkları için hem de Sadi Abiye tekrar teşekkür ederim .

Ellibeş Numara

Aldığım duyuma göre, sırf amfileri beleşe getirmek için böyle birşey yapılmış. Bu arada şuanki dekan hem Trabzonsporlu'ymuş, Hemde Samsunsporlu'ymuş. Daha önce maddi anlamda bizim kulübe katkı da bulunmuş dekan bey. Gelen tepkilerden dolayı kırılmış ve amfileri değiştirebilirmiş. Bugün hem taraftarlarımızla, hemde bazı gazeticilerle bu konuyu görüşmüş.

cembaba

Değiştirebilirmiş değil değişecek...

sadece55

Yazık be adamı kırmışız...Hem ne varki iki tane tabela Okulu boyamış sanar görende ah ah ne biçim bir şehiriz adamlar bize o kadar iyilik yapıyor bakın öğrenci yetiştiriyolar bize hizmet sunuyorlar Yazık bizeee

Stoper

Omü Dekanı,Atilla Cebeci'nin programına bağlandı.

samsunmania

18 November 2013, 23:01:36 #38720 Son düzenlenme: 18 November 2013, 23:07:20 samsunmania
Geri vites müşürü bulunur. Orijinal. ;D
Sesimizi böyle çıkarttıkça bunlar adım atacak, nefes alacak yer bulamayacak. O amfiler kırmızı beyaz olacak.

Sioux

Ne dedi?
Dinleyemedim ama durun tahmin edeyim?
Ben de Samsunsporluyum. Samsunspor bu kentin markasıdır. Bir an önce Süper Lig'e çıkması lazım. Konunun benimle ilgisi yok. Renklerin farkında bile değilim. Böyle bir şey aklımın ucundan geçmez bile vs vs vs..

samsunmania

Alıntı yapılan: Sioux - 18 November 2013, 23:07:19
Ne dedi?
Ben de Samsunsporluyum. Samsunspor bu kentin markasıdır. Bir an önce Süper Lig'e çıkması lazım. Konunun benimle ilgisi yok. Renklerin farkında bile değilim. Böyle bir şey aklımın ucundan geçmez bile vs vs vs..

Aynen dostum. Benden önceki yaptı, ben yapar mıyım hiç? dedi.

Stoper

Kırdınız adamı,bakın onunla bir alakası yokmuş. Hem o da Samsunsporluymuş naber.

samsunmania

Alıntı yapılan: Stoper - 18 November 2013, 23:15:57
Kırdınız adamı,bakın onunla bir alakası yokmuş. Hem o da Samsunsporluymuş naber.

Ne baskıcı bir taraftarımız var. Adamcağız katkısız Samsunsporlu. Bir de laf söylüyorsunuz.

King1965

Alıntı yapılan: Sioux - 18 November 2013, 23:07:19
Ne dedi?

buyur hocam ; https://www.facebook.com/photo.php?v=376806355787244

Ayberk

Hayır zaten bu amfilerin isimleri vardı, yeri geldi biz de Tıp Fakültesi'nde derse girdik, isim arayışı nerden çıktı dekan bey? Bunu açıklamanız lazım önce. Sırf bir yerler, trabzonu çağrıştırsın diye zahmete girmenize gerek yok KTÜ'ye gidebilirsiniz...

lato

Bütün yüksek mevkilerde trabzonlu mu olur arkadaş. Şu adamların yarısı kadar birbirimizin arkasını kollayamadık :(

jurista

Bu nasıl iş yahu ? Böyle açıklama mı olur ? Üniversitenin rengi kırmızı -lacivert ise bordoyu kırmızı amfi ,maviyi lacivert amfi yaparsın olur biiter... atilla kadar pasif ,konuşmaktan bihaber bi adam görmedim ... bana söylenenler böyle değildi saçmalık bu ... haydar efendinin açıklamaları kimseyi tatmin etmemeli o amfinin isimleri değişmeli ...

lato

Alıntı yapılan: jurista - 18 November 2013, 23:54:28
Bu nasıl iş yahu ? Böyle açıklama mı olur ? Üniversitenin rengi kırmızı -lacivert ise bordoyu kırmızı amfi ,maviyi lacivert amfi yaparsın olur biiter... atilla kadar pasif ,konuşmaktan bihaber bi adam görmedim ... bana söylenenler böyle değildi saçmalık bu ... haydar efendinin açıklamaları kimseyi tatmin etmemeli o amfinin isimleri değişmeli ...

Sadece isimleri değil bence renkleri de değişmeli. Koskoca devlet 3 5 sıradan zarar görmez. Bu kadar fakirse devletimiz değişecek sıraların parasını aramızda toplar bağış yaparız. trabzonun abisi haydar üzülmesin