Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

20 dakikadan fazla zaman harcadım. Sırf Samsunsporlu olduğumuz bilinsin diye :)
Güzel bir anket, vakti olanlara tavsiye ederim.

Karabudun

Alıntı yapılan: ugurozkan - 17 November 2013, 01:41:57
avrupalı sosyal bilimcilerin futbol konuştuğu bir ağ, free project. seneye ankara'da buluşuyorlarmış. aşağıdaki linkte uzunca bir taraftar profili anketi var. bir soruya Samsunspor cevabı vermek için değer bence harcanan süreye.

http://free-project-eu.limequery.org/index.php/67173/lang-tr

Maşallahı var anketin.

cgr

Bende anketi cevapladım. Özellikle "Takımının maçı için başka şehre gitmek, kombine kart almak" gibi maddeleri işaretlemek çok güzel :)

jurista

Eski Samsev Başkanı ,Samsun ve Samsunpor sevdası ile hepimizin tanıdığı Sevgili Sadi Subaşı Ağabey Yarın Rektörle bizzat görüşeceğini ve bu provokatif hareketin bir anb önce sona erdirilmesini sağlayacağını söyledi.Kendisine Tüm Samsunspor taraftarı adına teşekkür ederim .Artık Uyuyabilirim .Umarım yarın güzel bir gün olur !

binikalamadım

amfi işi sanki kasten yapılmış gibi...face tepkiden yıkılıyor...olay büyüdükten sonra bir siyasetçi araya girer ben kaldırttım felan oy devşirme işleri bunlar...bu saçma kararı veren akademisyen Samsundan uzaklaştırılmadan Samsunspor taraftarı yemez bu ayak oyunlarını...

FaTiH_HaN

17 November 2013, 03:40:59 #38705 Son düzenlenme: 17 November 2013, 03:45:52 FaTiH_HaN
Bu adamın üniversitenin genel rektörü olacağı konuşuluyordu geçenlerde tıp fakültesinde yaptıklarından sonra daha büyük bir mevkiiye gelirse neler yapar düşünemiyorum, çok sert tepki verilmeli, ünisam ve omüsam tayfayı icraata davet ediyorum  :) Mühendislik REİSİ syn Umut Çömez online mı?

samsunmania

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 17 November 2013, 02:07:39
20 dakikadan fazla zaman harcadım. Sırf Samsunsporlu olduğumuz bilinsin diye :)
Güzel bir anket, vakti olanlara tavsiye ederim.

sırf sen cevapladın diye ben de cevapladım. ;D

mehmet yılmaz

Cevaplarken özeleştirimi de yaptım.
Sanırım ben de fanatiğim :)
Çok şaşırtıcı ama  8) :P
Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi? :)

desperate1

ben de 20 dk mı bu ankete harcadım.Umarım bir işe yarar

Karabudun

17 November 2013, 12:19:29 #38709 Son düzenlenme: 17 November 2013, 12:24:26 Karabudun
Alıntı yapılan: jurista - 17 November 2013, 03:36:40
Eski Samsev Başkanı ,Samsun ve Samsunpor sevdası ile hepimizin tanıdığı Sevgili Sadi Subaşı Ağabey Yarın Rektörle bizzat görüşeceğini ve bu provokatif hareketin bir anb önce sona erdirilmesini sağlayacağını söyledi.Kendisine Tüm Samsunspor taraftarı adına teşekkür ederim .Artık Uyuyabilirim .Umarım yarın güzel bir gün olur !

O çok anlamlı(!) levhalar oradan indirildiği gibi bu uygulamanın arkasındaki isim(ler) kimse onlarda açıklanmalı. Yediği kaba sıçanları bilsin bu millet! Ayrıca o levhaların fotoğrafını çeken vatandaş asılıp sökememiş mi yerlerinden?

Stoper

AKS TV'de Canik-Gs basketbol maçı var. Maç kıran kırana geçiyor.

Sercan

5.j.eğt.a.k.lığı / Kastamonu'dan selamlar gençler :) şafağı bilmiyorum ...

cembaba

Sen gidince altın kapılarımız kan oldu Secoooo :(

Serkan

birolkys

Şahinoğlu kolejin sahibi o icraatı yapan dekan..