Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Atakumlu

futbolla ilgelenmiyom diyen kim varsa yayına sokmuslar , hakkı tomac desen gs-fb derbi muhabbeti yapıyor berbat bi sunum olmus ...

jurista

Bu sitede bu kadar Atatürk düşmanı olduğunu bilmiyordum .Hatta tahmin bile edemezdim.Yalanla dolanla Atatürke iftira atan gerici yobaz riyakarlar ! Türk Gençliğine armağan edilen Hitabeyi okusun . Hangisi gerçekmiş anlarlar.

Dahili Bedbahtların varlığı ,ülkeyi satan şerefsizlerin ortaya çıkacağı Atatürk tarafından 90 yıl önce tespit edilmiş ...İhanete devam edenler ağzından fışkıran salyalarıyla boğulacaklar ! Bir gün !!!

##kdc##

-Samsunspor maçı varsa denize çıkmayız, önce Samsunspor
-Abi yarın maça gidiyor muyuz, ne maçı oğlum denize çıkacağız..  .:.:.

Bence rezil birşey olmuş, programın saçmalamasında Hüseyin Karataş'ın da emeği büyük tabi..
Koskoca Samsun'da seçmece gibi futboldan anlamayan kim varsa onları konuşturmuşlar..
Programdaki tek gerçekçi yorumu genç bir kardeşimiz yapmış, "Ekigho atamaz abi..."
Millet dalga geçsin diye bi komplo kurulmuş olabilir bize  :rulet: :(
Aldanoviç ne abi ya  al_sana

atalanta8

trt sen program yapma b*ku çıkıyo
birisi yapar adama ödül verirler.
bunlar yapar millete rezil ederler.

Desiqner

55.hakan

6 maçta 6 galibiyet
14 Kasım 2013 / 12:17
Samsunspor'un Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, ilk yarıda kalan 6 maçlarını kazanmak istediklerini söyledi,
"Yarıştan kopmamak ve zirveden uzaklaşmamak için seri galibiyetler almalıyız" dedi.
BÜYÜK ŞANSIZLIKLAR YAŞADIK
Girdikleri gol pozisyonlarını değerlendirmede sıkıntı yaşadıklarını vurgulayan Nihat Soğuk, "3 haftadır berabere kalıyoruz. Futbolda şansın da olması gerektiğine inananlardanım" diye konuştu. Milli maçlar yüzünden liglere verilen aradan sonra sahalarında oynayacakları Adanaspor maçına odaklandıklarını belirten Nihat Soğuk, sözlerini şöyle sürdürdü:

YARIŞTAN VE ZİRVEDEN KOPMAYACAĞIZ
"Yarıştan kopmamak ve zirveden uzaklaşmamak adına kalan maçlarımızı kazanarak hem taraftarlarımızı mutlu etmek, hem de şehrimize yarışın içerisinde olduğumuzu göstermek istiyoruz. Başta teknik heyetimiz olmak üzere futbolcu kardeşlerimizin verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceğine ve Adanaspor karşısına tam olarak nazır şekilde çıkacaklarına yürekten inanıyorum."
kaynak:http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=93247

Bir önceki Nihat Soğuk haberinde hedef ilk 6 diyor.Sonra bir haber çıkıyor. Hedef 6 maçta 6 galibiyet. E o zaman zirveye oynarsın be mübarek.''bu ne perhiz bu ne lahana turşusu''

Serkan

nihat sen içme bokunu cikariyorsun

cgr

14 November 2013, 16:17:55 #38678 Son düzenlenme: 14 November 2013, 16:22:33 cgr
- Aşağıda balıklar Samsunspor'u tutuyor mu ?  :rulet:

Videonun en güzel anı 27:40 da gelen gol sevinci...

YaşarDoğu

Power point kullanımı yasaklansın!

kamuri

iyi golu aldonoviç atar handanoviçte kurtarır dememiş ;D

Ayberk

bu ne ya dış ses falan tamamen rezalet, daha 1:47'deyken durdurdum. Sanki TRT değil, TGRT Belgesel için hazırlanmış program anasını satim :rulet:

south_london

bu kadar büyük bütçeye sahip olup da bu kadar başarısız programlar yapabilen kanal var mıdır dünyada trtden başka

cgr

Takımının mücadelesinden sonuna kadar memnun ve mutlu olduğumu söyleyen Kaplar, Erdem 3, Ekiko 2, Musa Sinan 3, Serkan 1, Murat 2, Fatih 1, Arif 2, Musa Aydın 1, Turgay 1 ve Adiloviç'in 1 gol attığını hatırlatarak,

Kaynak : RESMİ SİTE !!!

ult55ras