Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Lusage

"Elalem rengini alır balıktan bizimse rengimiz şanlı BAYRAKTAN. Milletin arması harften rakamdan, bizimkisi emanet ULU ATAM'DAN. Samsunspor"

@Ibrahim Tekinir Twitter.

Serkan

Alıntı yapılan: Lusage - 30 September 2011, 16:37:17
"Elalem rengini alır balıktan bizimse rengimiz şanlı BAYRAKTAN. Milletin arması harften rakamdan, bizimkisi emanet ULU ATAM'DAN. Samsunspor"

Abi bu yazıyı Ayberk yazdı bizlerde paylaştık öle yayıldı gitti : )

Bu arada imzan da çok anlamlı abi :D

davidsavage

Bende imzani beğendim,alkışlamak gerekiyor  ;) :D >l< >l< >l< >l< >l<

Lusage

Alıntı yapılan: Serkan - 30 September 2011, 16:39:18
Abi bu yazıyı Ayberk yazdı bizlerde paylaştık öle yayıldı gitti : )

Güzel yazmış.  >l<  >l<
Keşke bu Ibrahim denen vatandaşta via @xxxxx yapsaydı. O yazdı sandım :-[

Alıntı yapılan: Serkan - 30 September 2011, 16:39:18Bu arada imzan da çok anlamlı abi :D

Evet yunan ünlü düşünür filozof küfürbaz :D Burada kim yazmıştı hatırlamıyorum ama bulandan Allah razı olsun. Bununla sayesinde bayağı dalga geçtim bazılarıyla   ;D ;D

Ayberk

Alıntı yapılan: Lusage - 30 September 2011, 16:37:17

Vay bee bu kadar yayılacağını tahmin etmemiştim. Emeğe saygı ama birader ya şimdi anlıyorum o korsan izlediğim filimlerin müziklerin yapımcılarını :P

twitter

******* tff yine yapmış yapacağını ücretsiz bilet işinde

3 istanbul takımı ve trabzon 50 lira alacakmış bilet başına

bu da demek oluyor ki her maç 150 bin lira girecek kasasına

oh temiz paraa anasını satiyim

onların kadınları ekstra olarak stadıda temizliyor herhalde 40 lira fark var sonuçta

berusa55

Ümit Milli Futbol Takımı Aday Kadrosu

Ümit Milli Takımımızın, 8 Ekim'de Macaristan ve 11 Ekim'de İtalya ile oynayacağı 2013 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup maçlarının aday kadrosu açıklandı

Teknik Direktör Raşit Çetiner yönetimindeki Ümit Milli Takımımızın kadrosuna şu oyuncular davet edildi:

Beşiktaş'tan Necip UYSAL Bucaspor'dan Kamil Ahmet ÇÖREKÇİ ve Ömer KAHVECİ Bursaspor'dan Serdar AZİZ, Çaykur Rizespor'dan Sezer ÖZMEN, Eskişehirspor'dan Alper POTUK, Galatasaray'dan Emre ÇOLAK ve Semih KAYA, Fenerbahçe'den Gökay IRAVUL, Gaziantepspor'dan Muhammet Demir ve Orhan GÜLLE, Kasımpaşa'dan Barış BAŞDAŞ ve Şahin AYGÜNEŞ, MKE Ankaragücü'nden Bayram OLGUN, Umut SÖZEN ve Özgür ÇEK, Gençlerbirliği'nden Özkan KARABULUT, Kardemir D.Ç. Karabükspor'dan Ali KUÇİK, Kayserispor'dan Sefa YILMAZ, MP Antalyaspor'dan Musa NİZAM, Samsunspor'dan Savaş YILMAZ ve Alemannia Aachen'den Alper ULUDAĞ

Kaynak

hacettepeli

İşte millilerin aday kadrosu

A Milli Takım'ın Almanya ve Azerbaycan maçları aday kadrosu açıklandı. Geçen hafta Türkiye'yi seçtğini açıklayan Leverkusen'in defans oyuncusu Ömer Toprak da ilk kez aday kadroya çağrıldı.

A Milli Takımımızın 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Almanya ve Azerbaycan ile oynayacağı maçların aday kadrosu ile programı açıklandı.

Aday kadroya şu oyuncular davet edildi:

Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta, Selçuk İnan, Kazım Kazım, Yekta Kurtuluş (Galatasaray)

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe)

Egemen Korkmaz, Mehmet Aurelio, İsmail Köybaşı (Beşiktaş)

Tolga Zengin, Giray Kaçar, Burak Yılmaz, Serkan Balcı (Trabzonspor)

Sinan Bolat (Standard Liege)

Mehmet Ekici (Werder Bremen)

Tunay Torun (Hertha Berlin)

Ömer Toprak (Leverkusen)

Mehmet Topal (Valencia)

Arda Turan (Atletico Madrid)

Gökhan Töre (Hamburg)

Hamit Altıntop (R.Madrid)

Umut Bulut (Toulouse)

Mevlüt Erdinç (PSG)

A Milli Takım, 2 Ekim Pazar saat 17.00'de İstanbul Swissotel The Bosphorus'da toplanacak ve ilk çalışmasını ertesi gün saat 18.00'de Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yapacak.

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, EURO 2012 finallerine katılım için büyük önem taşıyan bu iki karşılaşma öncesinde ilk basın toplantısını 3 Ekim Pazartesi günü saat 12.00'de Swissotel'de yapacak. Hollandalı teknik adam, 6 ve 10 Ekim tarihlerinde birer basın toplantısı daha düzenleyecek.

7 Ekim Cuma günü oynanacak Almanya karşılaşması saat 21.30'da, 11 Ekim'deki Azerbaycan müsabakası ise saat 20.00'de başlayacak. İki karşılaşmaya da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena ev sahipliği yapacak.

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=99313

Ömer Toprak'ı hep merak ediyordum. Fmciler iyi bilir. Kalitesi oyundaki gibiyse 10 sene milli formayı banko giyer.

europe_55

Gökhan Zan, Selcuk Sahin ve Yekta disinda iyi bir kadro oldugunu düsünüyorum.

Ömer Toprak'i hic izlemedim, ama FM'ye göre gercekten cok yetenekli. Umarim gercekten de öyledir.

Bu maclardan alnimizin akiyla cikip, Play-off vizesini almamiz lazim.  turkiye_

feveran

eğer bu 2 maçdada yenılgı alırsa hıddınk gıder bizim tahminm burdan alacagmz puanalr 4      6 olmaz

kaptan 55

ıhhh diyorum başka bişey demiyorum..

Sercan

Giray da milli takımda oynuyorsa,bu yaşında Ercan kaptan bile oynar...

kaptan 55

messi TÜRK olsa anadolu takımlarından birinde oynasa yine MİLLİ takıma almazlardı sercan,gerisini sen düşün.

Sercan

Eskişehirspor'un maçlarında görsel tribün şovları yapan ''KoreoESES'' grubu, 2 Ekim'deki Trabzonspor maçı öncesi, koreografi hazırlamak için sosyal paylaşım sitesi ''facebook''ta kaynak arayışına girdi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, KoreoESES, Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Derneği çatısı altında ilk koreografisini bu haftaki Trabzonspor karşılaşmasında gerçekleştirmeyi planlıyor. Bu maç için düşünülen ve toplam maliyeti yaklaşık bin 500 lira olan koreografi için grup, gereken mali kaynağı karşılayamıyor.

KoreoESES, kaynak ihtiyacını gidermeye yardımcı olmak isteyen Eskişehir'deki taraftarlara, Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Derneği aracılığıyla makbuz karşılığı bağışta bulunabilme imkanı sundu. Organizasyona maddi destekte bulunmak isteyenler için Vakıfbank'ta bir hesap da açıldı.

Öte yandan, gerçekleştirilecek koreografi için yapılan harcamalar şeffaf bir şekilde yine internet sitesinden duyurulacak.
Grup ayrıca, maçtan önce ve maç sırasındaki koreografiye destek verecek taraftarlara da ihtiyaç duyduğunu açıkladı.

Söz konusu ihtiyaçların karşılanamaması durumunda ise grup, planlanan koreografiyi başka maçta gerçekleştirecek.

http://www.sonkale.org/koreografi-icin-kaynak-araniyor-h14364.html

fındık

Evet es es'e yardım beyler pamuk eller cebe listeyi başlatım
1- seko----1.500 TL
Not: Bütün masrafları üstleniyorum  :D