Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Ankara'dayım. Bilmiyorum destek verildiği dakikalara özellikle dikkat ettim daha iyi oynadık. O kadar güvenliği fark etmedim. 61. dk.'da da sövülmedi.

hakan55

ve son nokta..Tuvalete gidemedim salmadılar.yasakmış....

Serkan

Bugün Yönetimin sınıfta kaldığını bir kez daha gördüm ;

fanatik samsunsporlu

haftaya jandarmalar da gelecekmiş >l<

hakan55

Merdivenlerden çıkıyorum başkomiser ne diyor '' otursana '' yerime gidiyorum diyorum.Buldugun yere çök işte uğraştırma bizi..!! kendi evimde hayatımda en rahat etmem gereken yerde...

fanatik samsunsporlu

bayan taraftarlardanda aldılar mı acaba

davidsavage

AlıntıStaddan , Çiftlik Caddesine Kadar '' Bize '' Bir Şey Olmasın Diye Yanımızda Duran Çevik Kuvvete Ve Bizim Dk 60'da Çıkışımızı Ölümsüzleştirip Çiftlik Caddesine Kadar Kamera'ya Çeken Polise Teşekkürü Bir Borç Biliriz ...

'' ŞİRİNLER ''

Bugün stadda olan bi arkadaşım yazmış,şirinler grubuna üye kendisi.

cembaba

Şirinler 60. dk'da stattan mı çıktı?

engin55

Alıntı yapılan: CemBaba - 02 October 2011, 18:33:03
Şirinler 60. dk'da stattan mı çıktı?

Evet 60 dk da stadı terkettiler.

twitter

bu yönetim gidene kadar ben yokum abi
terörist miyiz lan biz şerefsizler

samuray

yazıklar olsun ya hem taraftarlarımızı küstürüyorlar staddan soğutuyorlar bu sade samsun damı oluyor anlamadım gitti bu yönetimden umutluydum ama malesef tükeniyor yavaş yavaş taraftarın arkasında durun biraz bu taraftarı kaybederseniz çokağlarsınız maçlarıda yönetim olarak izlersiniz sadece bizi bankasyadan şampiyonluğa taşıyan bu taraftardı ite kaka zorluya zorluya buralar geldik şimdi  5 yıl dır hasret kaldığımız süper ligte misafirmi olacaz bu sene durumu vahim görüyorum çok kızgınım  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

SSKLA

Bugün gördüğüm en önemli şey;

Devre arasında iyi bir ortasaha(çift yönlü) ve bitirici bir forvet lazım.

Desiqner

Helal olsun mersin idman yurdu adamlar her maç kafa kafaya oynuyor...

furkan5534

5trawberry

Allah belasını versin bu stada giriş olayını organize edenlerin.
Nişanlımla maça gittim, bayanlara bilet verilen yerde sen giremezsin dediler, maçtan 10 dk önce bilet kalırsa ücreti karşılında alırsın dediler, gişeye gittim yok öyle birşey dediler. Yarım saat gişe noktalarında git gel yaptım.
Hadi ben evli değilim anladık da, adam evli 3 çocuğuyla gelmiş Aile Tribününe giremiyor. Polis geliyor ben bi görüşeyim diyor. Neyle görüşeceksin arkadaş!
Bedava girersin mesele, parayala girersin mesele.
Aile Tribünü ifadesini kaldırın ordan, bedava girecez diye ayakçılık peşinde değiliz eşimizde, anamızla bacımızla, yanyana maç izleme peşindeyiz.