Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

1- FENERBAHÇE A.Ş. hakkında, 20.09.2011 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - MANİSASPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, saha olayları nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan ihlalin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,

2- SAMSUNSPOR Kulübünün, 20.09.2011 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle takdiren 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada SAMSUNSPOR Kulübünün, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle takdiren 8.750.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Cezaların birleştirilmesi suretiyle SAMSUNSPOR Kulübünün, toplam 38.750.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

TFF Allah blanı versin.. >:( >:(

sersa

Yuh ya bi takımın hakkı bu kadar yenemez arkadaş  :kafa:

binikalamadım

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 27 September 2011, 23:29:20
Sağolasın.Çakallıda yemek menülerinde Melemen yazıyorda...

Çakallı'da soğan koymadan yapıyorlar ismini değiştirmek istemişlerdir :) ... orda bir yer menüsüne Melemen ya da Menemen yazmamış ' ÇAKALLI TAVASI ' yazmış benim daha çok hoşuma gitti hem özgün hem de yöresel olmuş

Kaya

Ne yönetimler geldi gitti ben böyle bir yönetim görmedim..Samsunda Nuri Asan Tesislerine SAMSUNSPOR taraftarının alınmamasının hiçbir anlamlı açıklaması olamaz..Çocukluğumun geçtiği o güzel yerden kovulmuş gibi hissediyorum...Kale arkalarındaki reklam panolarını tellere sıfırlamak nedir? Eyy gidi günler İsmail başkanla yanyana oturup izlerdik idmanları..Yazıklar olsun..

5trawberry

Aile Tribünü fiyatı neydi, bilen var mı?
Resmi sitede yazmıyor da.

binikalamadım

bayan fb taraftarı dakikalarca İTOŞ çekiyor ceza yok bize bir kamyon ceza hak mahrumiyeti utanmasalar 80 kişiyi içeri atmaya kalkışacaklardı...bu yapılanda bir çeşit ŞİKE işte bizzat TFF yanlı ve şikeyi aratmayacak kararlara imza atıyor...fb nin bu kadar gürültüye rağmen neden küme düşürülmediğini görün işte...

engin55

Başkan iyice bokunu çıkardı artık. Çık bi açıklama yap ağzını bıçak açmıyor. 80 taraftarın ceza alıyor taraftarın arkasında durmuyon. Herkez trabzona sövüyor kimse ceza almazken biz ceza alıyoruz. Antremanlar taraftara kapatılıyor açıklama yapmıyorsun. SUSMAK İÇİN Mİ GELDİN KLUBÜN BAŞINA...

samet_55

süleyman hurma kadar adam yok bizim yönetimde.yazıklar olsun.    adam aykut kocamanın yüzüne hadi şimdede konuşsana hoca..diye.bagırdı hakkını aradı         bizim başkanda federasyon yalakası ama en kallavi cezayı bize vermişler oh olsun sen degilmisin federasyona şikeciler küme düşmesin diye dilekçe veren.bak bu federasyonlardan samsunspora dost olmaz.en başta bunu ögrenecen büyük başkan

sosaka

İzmir ve çevresinde yaşayan Samsunsporlu taraftarlar, takımlarına olan bağlılıklarını kurdukları dernekle gösterdi...

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=63684

fındık

Bu akşam Kasımpaşa-Karşıyaka (20.30 da) maçı izlenmezmi belki green street hooligans olabilir. Kasımpaşa süperlige çıktığında bankasyada final maçı oynanmıştı bu 2 takım arasında. Karşıyakalı taraftarlar kadıköyde bekletiliyormuş bide şuan.

kaptan 55

ALLAH'ım şöyle bir kaptan'da bize nasip et.

celebi

Alıntı yapılan: seko - 28 September 2011, 16:38:30
Bu akşam Kasımpaşa-Karşıyaka (20.30 da) maçı izlenmezmi belki green street hooligans olabilir. Kasımpaşa süperlige çıktığında bankasyada final maçı oynanmıştı bu 2 takım arasında. Karşıyakalı taraftarlar kadıköyde bekletiliyormuş bide şuan.

akşam işim olmasaydı bu maça giderdim

kýzýlyýldýz55

fındık

Alıntı yapılan: celebi - 28 September 2011, 16:41:55
akşam işim olmasaydı bu maça giderdim

TRT maçı  vermiyor ne olur ne olmaz diye sanırım. Bide inşallah tribünlerde olay çıkmaz.

Tufan

Totti Roma'lı olmasaydı istediği her takıma gidebilirdi ama bayrak adam olmak böyle birşey kaptan gemiyi asla terketmez.

Alıntı yapılan: seko - 28 September 2011, 16:38:30

en son olaylı Yenikent Asaş Stadındaki maçta Kasımpaşa tarafında ev arkadaşım vardı Ankara'dan Eskişehir'e önce İstanbul oradan trenle Eskişehir yaparak gelebilmişti jandarma falan salmamış bunu yolda Karşıyakalı görürsün öldürürler seni diye çok olaylı geçer helede Kasımpaşanın dar sokaklarını düşününce güvenlik sıkıntı olur.