Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: FoRZa_SaMSuN_55 - 01 October 2011, 22:58:39
0-2 geriye düstügümüz macta kizlar beraberligi yakaladi  :evet:
Allah'im son set icin Milli takima güc kuvvet ver yarabbim

Allah'ın izniyle alacağız inşallah..

brigand

masbene

isyan

15-12 kaybettik maalesef  :(
Yine de Helal olsun Kizlara  >l<

maraton

Hay a.q. Diyorum macı nereye getirip nasıl verdiler

kumköylü ahmet

arkadaslar haftaya ibbye oynayacagiz sonrada fenerbahce bu mac icin bilgisi olan varmi?tarih gun olarak??mac samsunda olmasi lazim insallah bu maca gelmek istiyorumda o yuzden???bilgi verbilen olursa sevinirim

isyan

iki macda deplasmanda oynanacak, evdeki bidahaki macimiz Karabük ile

GurbetciFanatik

2 mac deplasman oynicagiz o yüzden yarinki 3 puanin önemi daha cok artiyor.

Moralli deplasmanlara gitmek daha ayri bi hava yapar takimda.

Yarin 3 puan aldiktan sonra gerisi gelir diye düsünüyorum.

kumköylü ahmet

hmmm sagolun yaaa ama haksizlik bu yaaa sonraki mac samsunda olmasi lazimdi.olsun istanbul deplasmanimi yapsak?

##kdc##

kamuri

evolution55

galip öztürk istanbul'da narkotik şube tarafından gözaltına alınmış arkadaşlar trt haber de son dakika geçti

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: evolution55 - 02 October 2011, 13:22:10
galip öztürk istanbul'da narkotik şube tarafından gözaltına alınmış arkadaşlar trt haber de son dakika geçti

o arada girer cikar boyle

cembaba

Şirinler varsa, stat coşuyor. Şirinler yoksa stat susuyor. Bu kadar basit. Takıma golü de, penaltıları da Şirinler getirdi. Artık başkanın bunları görmesi gerekiyor. Taraftar-Yönetim gerginliği bence takıma yansıyor. Penaltılar bunun göstergesi. Konsantre olmuş bir takım böyle dingil topa vurmaz.

Örnek veriyorum; Gençlerbirliği maçının ilk yarısındaki tribününün ateşlediği takıma bakın, bugün susan tribünler önünde oynayan takıma bakın. Susuyorum.

Tufan

Cem galiba Ankara'dasın maçta göremedim seni sordum 250den fazla turuncu yelekli bir o kadarda polis çevik sivil vardı bugün statta deniz polisi bile gördüm utanmasalar jandarma falan çağıracaklar ne gerek var bu kadar tribünleri germeye, maçta tepki olarak bağıran adamın koluna girip gel bakayım ver kimliğini dendiğini bugün gördük ya sonumuz ne olur bilemiyorum.