Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

özkan

bizim vali bu maçta olurda eğer olay çıkarsa,bize ceza kesebilir  :rulet: :deli: :deli: :deli: -- sınır tanımıyoruz artık şehirde nede olsa anti-samsunsporlulukta --

kýzýlyýldýz55

bugün oynanacak karşıyaka maçı için emniyetin aldığı önlemler doğrultusunda izmir'den gelen karşıyaka sempatizanları maç saatine kadar kadıköyde bekletilecek ve avrupa yakasına geçmelerine izin verilmeyecek
kasımpaşa sayfasından alıntı

turgayergeni

manisa macına atanan hakem
Kişisel Bilgiler
Ad Soyad   : ABDULLAH YILMAZ
Meslek   : Öğretmen
Lisans Bilgileri
Lisans No   : 15379
Klasman   : Üst Klasman Hakemi
Bölge   : TRABZON inş bu da hemşericilik duygusuyla hareket etmez

samuray

ya bunu bilhassa mı veriyrlar bizim macımız a iki kentin arasındaki husümeti bilmiyorlarmı kazım bşk bişeyler söyle onca hakkımız yeniyor ya örnekmi f.b macı bayanlar i.t.o.ş diye dk.larca bağırdı ceza varmı yok bize niye var ne bu çifte standart de bişeyler de ya

Jnr.Serkan

Arkadaşım indirimli kombinelerden alıcakta bu kombine alma yeri hala mecidiyede ki yer mi ?

Ayberk

Kulüpten alınacak galiba serkan ;)

berusa55

-> Baştürk Süpermarket, Menemenpor'dan alacakları için CAS'a başvurduğunu borsaya bildirdi...

:D :D :D :D

berusa55

2011 Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonası çeyrek final maçında Türkiye son Dünya Şampiyonu Rusya'yı 3-0 yenerek yarı finale yükseldi!  >l<

twitter

alla alla nasıl yendik biz rusyayı bi yanlışlık olmasın

brigand

maçı izleyemedim ama ntvspor'daki yorumlara göre kusursuz oynamışız. helal olsun  >l<

berusa55

Alıntı yapılan: twitter - 28 September 2011, 20:14:01
alla alla nasıl yendik biz rusyayı bi yanlışlık olmasın

Gözlerimle gördüm kardeşim  ;)  :D

Şaka bir yana mükemmel oynadılar tek kelimeyle.

emre

harbiden mükemmel oynadık.Son seti izleyebildim ben.Böyle oynarsak altın madalyayı alırız  >l< >l<

usare

Pasör farkı. Tamamını izledim maçın. Baktığınızda geçmiş şampiyonalardan tek farkı pasörümüzün Naz değil Özge olması. Tek başına yıktı ünlü Rus bloklarını ve son sayısıyla da maçı bize getirdi.
Hedef il 4 zaten sanırım. Kaybedecek birşeyimiz yok bundan sonra. Artık daha tehlikeliyiz.

5trawberry

Arkadaşlar sormuştum ama yine soruyorum,
Aile Tribünü fiyatı nedir ?
Cevap veren olmadı da.

sersa

Kale arkası bilet fiaytıyla aynıydı g.birliği maçında. ts maçında bakmamıştım  ;)