Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

27 March 2010, 02:39:35 #4605 Son düzenlenme: 28 March 2010, 22:14:28 samsuni
Arkadaşlar bilmiyorum Kuzeyin Oğlu adlı programı izleyen var mı ? Ben bu gece izledim, bunu yazarkende hala devam ediyor program..

Ben bu kadar memleketine sahip çıkan, bu kadar memleketinin reklamını yapan, memleketinin takımını tuttuğunu üstüne basa basa söyleyen bir sanaçtı görmedim..

Siz hiç Samsunlu sanatçı gördünüz mü program yapan, memleketine sahip çıkan, üstüne basa basa SAMSUNSPOR'luyum diyen

Ya arkadaş adamın dekor ışıkları bile bordo-mavi

DAHA ÇOK YAZACAKTIM AMA İÇİMDEN GELMİYOR BE ARKADAŞ

celebi

27 March 2010, 10:13:06 #4606 Son düzenlenme: 27 March 2010, 12:18:11 samsuni
yemişim volkanı ya. boş ver

Kodalak

27 March 2010, 10:19:34 #4607 Son düzenlenme: 27 March 2010, 12:18:33 samsuni

germencisse

sahipli şehrin sahipli takımı..

Sercan

27 March 2010, 11:02:22 #4609 Son düzenlenme: 27 March 2010, 12:18:55 samsuni
Alıntı yapılan: celebi - 27 March 2010, 10:13:06
yemişim volkanı ya. boş ver

Kazım Koyuncu öldü,kendini bir bok sanıyor.Tuvaletini bile yapmacık yapar bu herif :)

Ollivanders

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 27 March 2010, 11:02:22
Kazım Koyuncu öldü,kendini bir bok sanıyor.Tuvaletini bile yapmacık yapar bu herif :)

Sercan

Hasbi Menteşoğlu hakkında bir febelinin yorumu :D

en büyük küfürleri fenerbahçelilerden yemiştir, özal zamanı vurguncusu, samsunspor başkanı, o dönemin en renkli, muhtar kılıklı adamı. küfürlerin nedeni vurguncu falan olması değil tabi, samsun'un aşağı yukarı her maç bize koymasıydı. koymak diyorum, yenmek demiyorum dikkat ederseniz, harbiden koyuyorlardı. ben de mal gibi ağlıyordum, 10-11 yaşında ufacık bir maldım. hatta bir maç hatırlarım, bizim futbolcular kendilerine yedirememiş, maç sonunda samsunsporlulara dalmışlardı. yine ağlamıştım sanırım. işte bunlar hep o hasbi ağa'nın yüzünden.

LisandroLopez

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 27 March 2010, 11:57:14
Hasbi Menteşoğlu hakkında bir febelinin yorumu :D

en büyük küfürleri fenerbahçelilerden yemiştir, özal zamanı vurguncusu, samsunspor başkanı, o dönemin en renkli, muhtar kılıklı adamı. küfürlerin nedeni vurguncu falan olması değil tabi, samsun'un aşağı yukarı her maç bize koymasıydı. koymak diyorum, yenmek demiyorum dikkat ederseniz, harbiden koyuyorlardı. ben de mal gibi ağlıyordum, 10-11 yaşında ufacık bir maldım. hatta bir maç hatırlarım, bizim futbolcular kendilerine yedirememiş, maç sonunda samsunsporlulara dalmışlardı. yine ağlamıştım sanırım. işte bunlar hep o hasbi ağa'nın yüzünden.

İşte biz Bu yüzden Hem Samsunspor için , Hemde tribünümüzün geçmişi için ''ÇOK ESKİLER İYİ BİLİR'' diyoruz...
Önceden Samsunspor vardı be!

Ertuğrul Sağlam

Volkan Konak'a kimsenin birşey demeye hakkı yok adam doğru olanı yapıyor. yalnız dikkatimi çeken bir husus var, ben bu program'ın bir dakikasını bile izlemedim nasıl bir program olduğunuda bilmiyorum.
yalnız bu programı izleyen Samsunspor'lu arkadaşlar sürekli Facebook'ta bu program ile ilgili kesitler paylaşıyorlar ben onları paylaşanları anlamıyorum!!!!....

YaşarDoğu

Yarın ki maçı beraber izleyecek miyiz , yoksa münferit mi takılıyoruz?

kaptan 55

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 27 March 2010, 11:02:22

volkan konak harbi götün tekidir,beyoğlunda kazım koyuncu öldükten sonra onun en yakın arkadaşını dinlemeye gitmiştim.programı bitince masamıza geldi arkadaşımla toprakmış bir saate yakın muhabbetimiz oldu bu volkan konak o kadar yalaka o kadar kıskanç bir adammış ki kazım gibi bir sanatçıyı sırf ekarte etmek için etmediği kalmamış.
sizin anlayacağınız volkan'ada ts'yede.................................................................

gkhn

Volkan Konak ı bende samimi bulmadığımdan dinlemem ve sevmem...Sevenleri varmış saygı duyarım...

Serkan

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 27 March 2010, 13:11:09
Yarın ki maçı beraber izleyecek miyiz , yoksa münferit mi takılıyoruz?

Akyol

Eskiden severdim ama karadeniz'in sesi olmaktan ziyade tese'nin sesi olmayı tercih etti bu tip adamlardan nefret ediyorum açık ve net bu adam Kuzey'in değil tese'nin oğludur bizimle de alakası yoktur...

Mustee13

Alıntı yapılan: Akyol55 - 27 March 2010, 18:44:27
Eskiden severdim ama karadeniz'in sesi olmaktan ziyade tese'nin sesi olmayı tercih etti bu tip adamlardan nefret ediyorum açık ve net bu adam Kuzey'in değil tese'nin oğludur bizimle de alakası yoktur...

Ben de çok severdim kendisini..Son iki senedir özellikle albüm çıkardıktan sonra çok bozdu kendini... Artık o her yerde sövdüğü yerdiği kapitalizmin uşağı oldu...