Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berkay55

27 March 2010, 20:39:36 #4620 Son düzenlenme: 27 March 2010, 22:11:09 BeRKaY_55
adam sanatçı ve helal olsun adama şehrinin takımına sahip çıkıyor kim ne derse desin bizim sanatçımız ve babamız dediğimiz orhan gencebayda kitap gecemize özel davetiye yolladık ona bile gelmeye teşebbüs etmedivolkan konaka bok atmaya gerek yok bence adam yapması gerekeni yapıyor

Akyol

Alıntı yapılan: BeRKaY_55 - 27 March 2010, 20:39:36
adam sanatçı ve helal olsun adama şehrinin takımına sahip çıkıyor kim ne derse desin bizim sanatçımız ve babamız dediğimiz orhan gencebayda kitap gecemize özel davetiye yolladık ona bile gelmeye teşebbüs etmedivolkan konaka bok atmaya gerek yok bence adam yapması gerekeni yapıyor şimdi arkamdan atıp tutacaksınız ama gerke yok olee bıse yapmanıza
Yok niye atıp tutalım arkandan? Herkesin kendi fikri düşüncesi var arkadaşım bu da senin düşüncen saygı duyuyoruz...

Ollivanders

Alıntı yapılan: Akyol55 - 27 March 2010, 20:57:32
Yok niye atıp tutalım arkandan? Herkesin kendi fikri düşüncesi var arkadaşım bu da senin düşüncen saygı duyuyoruz...

YaşarDoğu

Ben eski Volkanı arıyorum , Efulim li, Ayşem li , vs..

Değişti hemde çok.TV de fazla sürtenlerin bir müddet sonra içyüzü ortaya çıkıyor.Kaşınmicaksın TV de iken.

Neyse , Volkana sokim bize bişi olmasın. ;)

berkay55

en güzelini söylemişsin süleyman abi bize bişe olmasın :)

Akyol

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 27 March 2010, 21:03:22
Ben eski Volkanı arıyorum , Efulim li, Ayşem li , vs..

Değişti hemde çok.TV de fazla sürtenlerin bir müddet sonra içyüzü ortaya çıkıyor.Kaşınmicaksın TV de iken.

Neyse , Volkana sokim bize bişi olmasın. ;)
Abi zihnimi okudun resmen Efulim ne harika şarkıydı... Son cümlen bana ünlü bir Üstad'ı hatırlattı  :)

YaşarDoğu

Arada onun yazılarını okumaktayım , malum edebiyat dünyası hep etkileşimlerden oluşmuştur..Yeni akımın ismi ilerleyen zamanlarda ortaya çıkar. ;) :P

kuzey55

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 27 March 2010, 13:10:40
Volkan Konak'a kimsenin birşey demeye hakkı yok adam doğru olanı yapıyor. yalnız dikkatimi çeken bir husus var, ben bu program'ın bir dakikasını bile izlemedim nasıl bir program olduğunuda bilmiyorum.
yalnız bu programı izleyen Samsunspor'lu arkadaşlar sürekli Facebook'ta bu program ile ilgili kesitler paylaşıyorlar ben onları paylaşanları anlamıyorum!!!!....

ts ve trbzon ile ilgili bişey oldugunda buraya hemen başlık ihtiyacı duyulması kadar saçma bence söylediğin...seviyorum şarkılarını beğeniyorum dinliyorum. samsunspor dışında pek paylaşımım yok ama istersem paylaşabilirim.bunda anlaşılmayacak ne var anlamadım.

Kaya

Onu tanıyanlar çok iyi bilir ki karekter yoksunu bir insandır.Nefret ediyorum kuzeyin oğlanından....

Sercan

Alıntı yapılan: iak5529 - 28 March 2010, 01:01:55
Onu tanıyanlar çok iyi bilir ki karekter yoksunu bir insandır.Nefret ediyorum kuzeyin oğlanından....

Her hareketi yapmacık.Karı delisi bir adamdır...

Kaya

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 28 March 2010, 01:42:43
Her hareketi yapmacık.Karı delisi bir adamdır...

söylemek istemediğim noktaya değinmişsin...

samsunmania

Orhan Gencebay'ın yapmadığını yapıyor kendi namına.Kızmamak lazım. Helal olsun. Gencebay elini şıklatsa kaç para gelir, kaç kez medyada yer alırız düşünebiliyor musunuz?
Güya Orhan Gencebay Samsun aşığı. Yok öyle şey. Bence gerçek Samsunlu Samsunsporludur. O kadar.

Kaya

Evet kızıyoruz gencebaya ama adam gibi adam en azından neyse ben uzatmayayim zaten hiç sevmiyorum kuzeyin OĞLANını sevenlerine haksızlık olmasın....

samsunmania

28 March 2010, 01:52:59 #4633 Son düzenlenme: 28 March 2010, 02:22:39 samsunmania55
Mevzu Orhan Gencebay'ın adamlığı falan değil. Şarkıları çok güzel. Adamdır da. Ama benim kriterlerime göre Samsunspor demeyen Samsunlu değildir.

Akyol

Bir kere buraya tesespor'u yazmak abest! Haydi onu yaptık tartışmak abest! Onu da yaptık uzatmak abest biz SAMSUNSPOR'luyuz SAMSUN'luyuz herkesin farklı zevkleri var ben Beyonce'a bayılıyorum ama Samsunspor'lu değil sevmeyelim şimdi  ;D