Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

emre

Alıntı yapılan: Ant55 - 21 March 2010, 03:58:28
Banttan maç yayını yapıyoruz kardeşim, hep canlı mı yayınlayacağız  ;)

abi bu nasıl birşeydir ya futboldan soğudum resmen!!  ???  ;D  :-*

beşnumara

keşke futboldan soğusak da her deplasmnımız böle olsa değil mi emre ama futboldan da soğumayalım böyle güzel ;)

emre

yok abi ya futboldan soğunur mu!!hele Samsunspor yaşam felsefesi  :D

yanlız birşey eksik: kenan yelek'in 72 tane kardeşi var 69'una o bakıyor!..   ;D

AntZ

Alıntı yapılan: emre55 - 21 March 2010, 04:04:37
yok abi ya futboldan soğunur mu!!hele Samsunspor yaşam felsefesi  :D

yanlız birşey eksik: kenan yelek'in 72 tane kardeşi var 69'una o bakıyor!..   ;D

Heryerinden öpüyorum Okan heryerinden de eksik  ;D (O zaman Ahmet yoktu  ;))

beşnumara

hele hattrick yapan turguta ne demeli ;D tüm gezegenlerin en iyi en hızlı futbolcusu ;)

emre

Alıntı yapılan: Ant55 - 21 March 2010, 04:19:16

Heryerinden öpüyorum Okan heryerinden de eksik  ;D (O zaman Ahmet yoktu  ;))

kanatları olmadan uçan tek canlı: turguuuuuutt doğaaann şahiiin !!
çöldeki bir vaha gibisin :murat yıldırım

AntZ

Alıntı yapılan: beşnumara - 21 March 2010, 04:20:49
hele hattrick yapan turguta ne demeli ;D tüm gezegenlerin en iyi en hızlı futbolcusu ;)

Savaş'ın kaçırdığı pozisyonları Barça 1 sezonda zor buluyor sevgili dinleyiciler  :D

Sadece Samsunspor

Merhaba Samsunspor ahalisi nasılsınız ? Uzun zamandır yazmıyordum.. Ama maçları hiç kaçırmadım tabi, bugün malesef Okan yüzünden yenildik, yoksa giresunsporda bi iş yok..

Ayrıca Abdulaziz ilk önce kendi kontrolünü sağlasında ondan sonra topu kontrol etsin, adama saha yetmiyor yaa ;D

maço

abdulazız bızım vural tarzı saha yetmıyor adama

YaşarDoğu

Alıntı05 Nis 2010 00:37 zamanına kadar bu siteden yasaklandınız.

Yasaklama için belirlenen sebep: dengesiz travesti taraftarınız + sizin bu çiftcinsiyetli beslemlerinizi temizleyin tribününüzden.

Az bile demişim

Mustee13

Özhan Canaydın vefat etti... Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum...

beşnumara

Allah ailesine,dostlarına  sabır versin

Fecr_55

ALLAH (c.c) mekanini cennet eylesin, yakinlarina, sevenlerine sabirlar versin..

YaşarDoğu

ahmetsefa55

ozhan canaydına allah rahmet eylesın

bugun bursa macından sonra yuzde yuz futbolu ızlıyorum rıdvan dedıkı ya bugun bı hakem ızledım yanı gercekten oguz sarvan ve ekıbını kutluyorum tabanca gıbı hakem masallah fln dedı ve bırsuru ovdu guntekın ısmını soledı bı anda sasırdım kaldım bızım adana macının hakemı serkan cınar mıs megerse  ben daha bıse demıyorum sasırdım dogrusu  ??? ??? ???