Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

süper plaka valla. bnir dahaki sefere araba alırsam alacağım bu tip birşey ;)

Akyol

Alıntı yapılan: celebi - 29 March 2010, 07:28:12
süper plaka valla. bnir dahaki sefere araba alırsam alacağım bu tip birşey ;)
44 ÇLB 444  :-* :-*

55cem55

çok sevdiğim babaannem dün itibariyle vefat etmiştir dualarınızı esirgemeyin arkadaslar...

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: 55cem55 - 29 March 2010, 19:20:21
çok sevdiğim babaannem dün itibariyle vefat etmiştir dualarınızı esirgemeyin arkadaslar...

Allah mekanını cennet eylesin.. geride kalanlara sabır ve ömür versin..

SametYılmaz55

Başın sağolsun kardeşim Allah sabır versin.mekanı cennet olsun.bu arada sitede yavaşlama mı var?

Jnr.Serkan

Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun

erkutdem55

Allah rahmet eylesin,toprağı bol olsun.ben de rahmetli babannemi çok severdim.Geride kalanlara sabır dilerim.

mehmet yılmaz

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Samsun'a yetişebildin mi peki, yoksa yine semalarda mıydın?

Turuncu

55cem55

yetişemedim hatta halen uzaktayım jakartadayım...o kadar insafsızlar ki 2. derece akraba olarak görüldüğünden beni seferden çekmediler boyle bi dunya işte çarşamba gunu ancak samsunda olabiliyorum..

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: 55cem55 - 29 March 2010, 19:29:05
yetişemedim hatta halen uzaktayım jakartadayım...o kadar insafsızlar ki 2. derece akraba olarak görüldüğünden beni seferden çekmediler boyle bi dunya işte çarşamba gunu ancak samsunda olabiliyorum..

vay serrefsizler vay. boyleleriyle aslında birinci dereceden akraba olacan ama neyse, tövbe tövbe... başın sağolsun, Allah rahmet etsin.

Nuri Asan

Başın sağolsun kardeş.Allah mekanını cennet eylesin

europe_55

vanlioglu

Allah rahmet eylesin. Başın sağolsun.

55cem55

allah razı olsun arkadaslar...dostlar saolsun..