Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Allah rahmet eylesin.. Ailesine ve tüm spor camiasına sabır versin..

SametYılmaz55

Allah rahmet eylesin.Allah günahlarını affetsin,yakınlarına sabır versin

celebi

kerem55

ALLAH (c.c) rahmet eylesin..yakinlarina, sevenlerine sabirlar versin..

emre

İşte Amerika'yı futboldan soğutan takım
Herşey CNN International'ın futbol editörlerinden James Montague'nın, "Amerikalılar futbolu neden sevmez" adlı bir köşe yazmasıyla başladı. Yazıda ilginç olan Beşiktaş ile ilgili bölümde anlatılanlardı...

CNN  International'ın futbol editörlerinden James Montague, 'Neden Amerikalılar Futbolu Sevmez' isimli köşe yazısında Beşiktaş'ı kaleme aldı. Montague, köşesinde ABD Milli Futbol Takımı'nın eski oyuncuları, eski kaptanları, yöneticileri ve taraftarıyla konuştu. İşte ünlü gazetecinin ABD Milli Takımı kaptanı Walter Bahr ile yaptığı söyleşide Bahr'ın, Beşiktaş ile ilgili anıları: "O yıllar Philadelphia Nationals takımında oynuyordum.

BİZİ 5-0 MAĞLUP ETTİLER

St. Louis'de Beşiktaş'la bir maç yaptık. 2. Dünya Savaşı'ndan çıkmıştık ve kendimize çok güveniyorduk. Amerikalılar'ın, dünyanın en iyi askerleri ve sporcuları olduğuna inanıyorduk. Fakat Beşiktaş bizi 5-0 yendi. Herkes o kadar büyük hayal kırıklığına uğradı ki adeta şok olduk. Bu sonucu asla beklemiyorduk. Futboldan ben bile soğudum."   :D :D  :D

celebi

EEEEE ne olmuş bunu neden anlattın şimdi  :D

emre

sarmaya yer ariyorsun ama yanlis sularda yuzuyorsun abi!!  ;) demedi deme  :D

celebi

hayır çok ciddiyim neden yazdın bunu buraya cidden anlamadım

emre

:D guzel bir anekdot degisikk ve komik bir ani paylasayim dedim

celebi

BİZE NE AMERİKADAN BİZE NE BEŞİLTAŞA YENİLMESİNDEN  :o

emre

abi unuttun mu benım ilk takımım bjk ya.çanakkale maçı yerine bjk-ts maçına gidicem hatta.ama ts nin karsısında olmakta iyi bişey.benim daha farklı bişeyi bulmam lazım.bizim soyumuzz taaaa amerikaya dayanıyor ya ondandır  ;D

Turuncu

Ertuğrul Sağlam

Örnek bir yönetici profiliydi.

Allah rahmet eğlesin yakınlarına sabır versin.

Jnr.Serkan

bilgisi olan varsa açıklarsa birşey sorcam eminimki yardımcı olan olur :)
masaüstüne call of duty2 atıyorm tam bitcekken  dosya ve klasör kopyalama hatası diye bir hata veriyor.yeterli boş alan yok diski temizle vs gibi şeyler diyor.benim bu oyunu oynamam için napmam lazım ?

Mustee13