Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

salihcakir

evet diyarbakırın 10 numarası ufuk trabzon altyapısından yetişmiş ama çok yetenekli çocuk. 7 numaraları onur da iyi adam çok çalışkan ama az biraz terbiyesiz :) halil de çok hoşuma gitti. adanaspor'lu izzette ademden daha iyi. onu beğendim. Son olarak da sivastan kadir bekmezci. baktım sonra adama, belçika doğumlu 85'li üç sezon geçirmiş hacettepe'de. sonra sivasa transfer olmuş. devre arasında bir iki takviye şart :)

mehmet yılmaz

Salih, bu Ufuk, sen diyarbakırdayken de orada oynuyordu diye hatırlıyorum. Ondan önce de bir Sinan Turan vardı, iyi bir orta sahayadı ama doping yüzünden 1 yıl ceza alıp, oynayamadı. Sanırım Ordu'nun kadrosunda bu yıl. Ufuk, o zamanlarda beğendiğim bir çocuktu. Geçen sezon Süper Ligde pek süre alamadı. Adanalı İzzet'i ise pek beğenmiyorum ben, Adana'nın en zayıf halksıydı geçen sezon.

salihcakir

ben hatırlamıyorum onu sanırım benim askerliğimin bittiği dönemde devre arasında kiralık gelmiş trabzonspordan. izzet çok hareketli çıkışları ve geri dönüşleri ile iyi bir oyuncu izlenimi verdi. teknik kapasitesi de gayet iyi göründü.

seydo55

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 01 November 2010, 03:01:34
Genel Sohbet Odası'na şikayetçi olduğum bir durumu yazmak istiyorum.Trabzonda okuyan bir Samsunsporluyum ama Trabzon'da Samsunlu olup yürekten Samsunsporlu tanımadım tanıyamayacağım da böyle giderse tüm Samsunlu kişiler 3 bisans takımını tutuyor,yok mu yahu Samsunspor'a yürekten bağlı bir insan şu ktü denen okulda,Trt maçları verirken benimle aynı duygulara sahip kişilerle takımımın maçını izlemek istiyorum;ama olmuyor ...ama samsun'da bunun tam tersi oluyor,Trabzonsporlu kişiler Samsun'da toplanıp aynı mekanda izliyorlar nasıl oluyor anlamıyorum.Samsunspor.biz'in ya da başka bir grubun Trabzon temsilciliği varsa bilelim yani ??
Olmaz mı ya ben varım mesala ktü'de okuyorum ama iç saha maçlarımızı tv yerine samsuna gelip izliyorum sizede tavsiye ederim =) okulu yarım dönem uzatmama rağmen bu sezon takımı bırakıp gelemiyorum okula  ;D ;D

YaşarDoğu

Mehmet Nas tan güldüren itiraf ;  15 yıldır çalşıyorum , gol yollarında başarısızım :)

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/Default.aspx?lgn=1&r=1&hid=81220

berusa55

Kova geldim kova gidiyorum hesabı :D

Ollivanders

Ntv spor da yayınlanan 5 te 5 programına Samsundan biri katıldı. Ercan taner Samsunsporlu musunuz dedi hemen ? Adam kem küm eeee Önce febe daha sonra Samsunsporluyum dedi. Bu sene birseyler olacak inşallah dedi. Ercan taner de takip ediyorum bu sene Samsunspor iyi dedi :) Adamı bulsam doverim ama.

mehmet yılmaz

Ercan Taner adamım ya....

5te5 programı var şu anda NTVSpor!'da.
Samsun'dan Atilla Mutlu diye bir angut katıldı. Atilla Mutlu Samsun, hoşgeldiniz dedi ve hemen peşinden "Samsunsporlu musunuz?" dedi. Herif hönk diye kaldı. eee.... diye uzatıp, önce fenerliyim sonra da samsunsprluyum tabii dedi. Bu sefer Ercan Taner, "Samsunspor'un eski günlerine dönmesini diliyorum, takip ediyorum, bu sezon iyi gidiyor dedi. sevgili hemşerimiz de "evet, inşallah çıkacağız" diye ekledi.

Hep diyorum, bana Samsunlu değil Samsunsporlu lazım...

Helal olsun Ercan Taner, az maç anlatmadı Samsun'da...
>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

Sercan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 01 November 2010, 19:39:25
Ntv spor da yayınlanan 5 te 5 programına Samsundan biri katıldı. Ercan taner Samsunsporlu musunuz dedi hemen ? Adam kem küm eeee Önce febe daha sonra Samsunsporluyum dedi. Bu sene birseyler olacak inşallah dedi. Ercan taner de takip ediyorum bu sene Samsunspor iyi dedi :) Adamı bulsam doverim ama.

O Samsun'un yarısını dövmek zorunda kalırız be kardeşim  :D :D

Ollivanders

Ercan taner  Sana samsunsporlu musun demiş desen olur musun be adam !!!! >:( >:(

berusa55

01 November 2010, 19:46:23 #7960 Son düzenlenme: 01 November 2010, 19:52:30 berusa55
Alıntı yapılan: Serpico55 - 01 November 2010, 19:43:42
Ercan taner  Sana samsunsporlu musun demiş desen olur musun be adam !!!! >:( >:(

Ölür; günah olur >:(

Mehmet'in de dediği gibi bize Samsunlu değil Samsunsporlu lazım... Samsunsporlu adam da zaten memleketine sevdalıdır başka Samsunlu aramaya gerek yok...

gkhn

Ercan taneri de tebrik etmek lazım, Samsundan arayan birine böyle bir soruyu sorduğu için :P ama adam ......... nese günaha girmeyeyim...

gkhn

Dartagnan

Tufan

ah ah bugün büyük konuşan bi arkadaş vardı ona inat yarın atkımla gideyim okula ;D
Konya'yı sevmem ama işe yaradılar