Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Burak

Alıntı yapılan: berusa55 - 03 November 2010, 02:46:04
Çiftlik'ten akşam 6 gibi geçtim yoktu; sanırım yeni astılar ama Gazi'deki birkaç gündür asılı. Şirinlerin olduğu aranın hemen çıkışı orası. Met's Spr mağazasının köşe. Büyük ihtimal onlar asmışlardır ve de süper durmuş...

3-4 gibi vardı ben motorla geçerken görmüştüm

berusa55

03 November 2010, 13:14:31 #7996 Son düzenlenme: 03 November 2010, 14:15:09 berusa55
Alıntı yapılan: Burak - 03 November 2010, 12:42:35
3-4 gibi vardı ben motorla geçerken görmüştüm

Pardon Burak kardeşimm akşam Çiftlik'ten geçtik ama boylu boyunca değil şimdi hatırladım. Asılı kısıma denk gelmedik demek ki...

Şehre şu iki dev bayrak bile ne hava katmış. Özlemişiz ;)

fatih55ankara

İLK ADIM ŞİRİNLER'DEN
03 Kasım 2010 / 13:05
Şirinler Taraftar Derneği, adım adım Süper Lig'e yürüyen Samsunspor'a destek amacıyla şehirde bayrak kampanyası başlattı. Çiftlik Caddesi, Gazi Cadesi ile Muradiye Sokak'a asılan dev bayrakların önümüzdeki günlerde çoğalması bekleniyor
BU DAHA BAŞLANGIÇ
Samsunspor'un son dönemde ligde aldığı başarılı sonuçlar taraftarı son derece heyecanlandırdı. Özellikle Diyarbakırspor galibiyetiyle bir anda zirveye ortak olan Kırmızı-Beyazlı ekibin taraftarları şimdiden Süper Lig havasına girdi bile. Şirinler Taraftar Derneği bu coşkunun tüm Samsun halkının benimsemesi için Gazi Caddesi, Çiftlik ve Muradiye Sokak'a tam üç noktaya yaklaşık 30 metrelik Samsunspor bayrakları astılar.

BELEDİYELERİ GEZECEKLER
Şirinler Taraftarlar Derneği tarafından başlatılan bayrak kampanyasının önümüzdeki günlerde artarak devam edeceği tahmin edilirken Dernek Başkanı Burak Güleç, "Şehrimizde her yeri Kırmızı-Beyazlı bayraklarla donatarak şehrimizi şampiyonluk havasına sokalım. Bu konuyla alakalı olarak önümüzdeki günlerde Valimiz, Büyükşehir Belediyesi olmak üzere bir takım ziyaretlerimiz olacak. Bunun ön çalışmalarını yapıyoruz" dedi. Özgür KALANBAK

Burak

Alıntı yapılan: berusa55 - 03 November 2010, 13:14:31
Pardon Burak kardeşimm akşam Çiftlik'ten geçtik ama boylu boyunca değil şimdi hatırladım. Asılı kısıma denk gelmedik demek ki...

Şehre şu iki dev bayrak bile ne hava katmış. Özlemişiz ;)

Estafurullah abi ne pardonu .bazen insanlar dün ne yediğini hatırlamıyor :P :P . Çiftlik civarında çok müşterimiz olduğu için bazı günler çok geçiyorumoralarsan o anlardan  birinden biri denk gelmiş banada

berusa55

Alıntı yapılan: cgr - 03 November 2010, 02:06:14
Az önce arabayla geçerken fark ettim. Çiftliğe ve Gazi Caddesine büyük Kırmızı - Beyaz bayraklar asılmış.

Her kim astıysa bravo...

Çiftlik

Gazi

Tufan

trt Savaş'ı haftanın futbolcusu seçmiş valla ilginç  :)

YaşarDoğu

cembaba

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 04 November 2010, 01:53:10
2 gol attı Tufan , normale :)

Ayrıca bence Savaş bencil olmazsa çok formda bu ara. Takımın formda isimleri; 1-Kemal, 2-Savaş.

berusa55

Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Modemimin ağ adını sadecesamsunspor yapıyorum bayadır. Bir süre sonra baktım ki ağdaki başka bir arkadaş daha modeminin ağ adını samsunspor yapmış. İşte etkileşim işte deli taraftarlık.
;)
Biz SAMSUNSPOR'luyuz!

maviay55

ersin abi çalıyorum bunu senden  >l< nası yapılıyor modem ismini değiştirmek  :o

not: maçtan sonra vize çalışıyom kafa milyon oldu mazur görün  :-*

berusa55

04 November 2010, 03:27:16 #8005 Son düzenlenme: 04 November 2010, 03:29:07 berusa55
Modem web ara yüzüne girip kablosuz ayarından yapıyorsun. Modemdem modeme farkediyor bu. Tarayıcına 192.168.1.1 ya da 192.168.2.1 yazarak girebilirsin. Ordaki ayarlardan mutlaka bulursun. Google'a modeminin markasını yazıp modem web ara yüzüne girişin nasıl olduğunu görebilirsin.

maviay55

saol abi..o vakit anket başlatıyorum sizce en güzel modem ismi  :D ;D

TeRMeLee

Kocaelispor Başkanı intihara teşebbüs etti
17:51 | 04 Kasım 2010

KOCAELİ DHA

Borç içinde yüzen ve sorunlar yumağına dönen Kocaelispor'da yeni bir şok gelişme yaşandı. Mayıs ayında eski başkanlardan Serhan Gürkan ve bir yönetici ile birlikte tutuklanarak bir ay cezaevinde kalan, kulübe destek sağlanması amacıyla da tesislerde kurduğu çadırda açlık grevi de yapan Kulüp Başkanı  Başkanı Muammer Çelik bugün  bürosunda aşırı miktarda hap içerek intihar intihara teşebbüs etti.

Daha önce birçok key yönetim kurulu üyeliği yaptığı Kocaelispor Kulübü'nün ortada kalmaması için başkanlığını üstlenen, ancak yeterli desteği bulamayan Muammer Çelik, borç içindeki kulübü düze çıkarmak için çalmadık kapı bırakmadı. Son olarak Sırp futbolculara olan borç nedeniyle önce 6 puanı silinen, sonra  FIFA kararıyla 3. lige düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan kulübün durumuna üzülen  Muammer Çelik kişisel borçları da artınca tam anlamıyla çıkmaza girmişti.

Muammer Çelik,  Körfez sanayi Çarşısı'ndaki işyerindeki odasında  akşam saatlerinde  çalışanlar tarafından yarı baygın halde bulundu. Daha sonra aşırı miktarda pah istiği anlaşılan Muammer Çelik hemen Seka Devlet hastanesi'nde midesi yıkanarak yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Şimdilik hayati tehlikeyi atlattığı belirtilen Muammer Çelik'in halen kontrol altında tutulduğu ve tedavisine devam edilmekte olduğu bildirildi.

ahmetsefa55

hadi daa bırı acsın şu '' izmire gidiyoruz '' başlığını  :P :-[ :-* :)

cembaba

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 05 November 2010, 00:37:19
hadi daa bırı acsın şu '' izmire gidiyoruz '' başlığını  :P :-[ :-* :)

Engin Abi uçak kaldır uçur bizi :D