Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

30 October 2010, 13:58:38 #7905 Son düzenlenme: 30 October 2010, 14:00:48 SamsunSpor_34
Şehzadeler'den ziyaret
[ 30.10.2010 ]

Samsun'da yeni kurulan Samsunspor Şehzadeler Taraftar Grubu, Haber Gazetesi'ni ziyaret etti. Grubun Basın Sözcüsü Ali Aytin, "Bundan sonra hem Samsunspor, hem de Samsun Basketbol Kulübü maçlarında boy göstereceğiz. Amacımız Samsunspor'un başarısına bir katkımızın olması. Samsunspor'da yönetimin, hocamız Hüseyin Kalpar'ın, Sportir Direktör İsa Turan'ın ve futbolcularımızın sonuna kadar arkasındayız. Bu kadronunda biz, özlemle beklediğimiz Süper Lig'e çıkaracağından eminiz. Sporda şiddetin olmadığı tribünler istiyoruz. Bunun içinde elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=72171

Daha yokmu grup kuran hayırlı olsun diyelim.. :D

gkhn

mehmet yılmaz

şu an akhisar - giresun maçı vat TRT'de. bu akhisar'ın şabalak hocası, bizim bozuk zeminden söz etmiş ve burada hayvan bile otlamaz, bizim sahaı görsünler demişti. iyice gördük akhisarın sahasını, orada otlayacak tek canlı o hocanın kendisidir herhlde...  >:( >:( >:( rezalet...

55.hakan

Alıntı yapılan: samsuni - 30 October 2010, 14:32:21
şu an akhisar - giresun maçı vat TRT'de. bu akhisar'ın şabalak hocası, bizim bozuk zeminden söz etmiş ve burada hayvan bile otlamaz, bizim sahaı görsünler demişti. iyice gördük akhisarın sahasını, orada otlayacak tek canlı o hocanın kendisidir herhlde...  >:( >:( >:( rezalet...
Evet ben de sahayı görünce bizim maçta dedikleri aklıma geldi,şimdi bizim sahayı görsün bir de kendi sahasına baksın,büyük lokma ye ama büyük konuşma!

berusa55

Bizim saha yarın da göreceğiz baya düzelmiştir...

kaptan 55

beyler saatlerinizi geri almayı unutmayınız,maça  geç kalmayın..

berusa55

Geri alınıyor zaten kaptan dostum; ileri alınsaydı sorundu. Adam saatini geri almamışsa zaten kolundaki saate göre 13.45'te stada gelse aslında saat 12.45 ;)

kaptan 55

geç kalmayın dememdeki sebep kendinizi ona göre ayarlayın anlamındaydı dostum.

berusa55

Eyvallah kardeşim ben de ayrıntılı yazmış oldum  :)

Zaman geçmiyor artık özledik stadımızı vallahi...

maviay55

celebi

seydo55

GurbetciFanatik

YaşarDoğu

Giresun sapır sapır dökülüyor heran 2. golü kalaelerinde görebilirler.

ahmetsefa55