Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

yaralı polislerden 2 sinin durumu agırmıs, saldırının gerceklestıgı gun ve saate bakacak olursak sıvıllere degıl dırek polıse yapılmak ıstenmıs dıyebılırız cunku herhalde taksımın en az yogun oldugu saatler pazar sabahıdır cok buyuk gecmıs olsun polıslerımıze 

Kadir ÇELEBİ

Bu direk Cumhuriyete saldırıdır tek amacı budur hainlerin devlet kurma planlarını açıkca gösteren bir hain bir eylemdir bence bu düşünceye sahip olanların hepsine diyorumki biz izin vermedikçe kendi başınıza mahalle bile kuramazsınız >:..  >:( >:(

maviay55

Boluspor   1 - 2   Orduspor   
Kartalspor   0 - 0   Güngören Bld. 
Mersin I.Y.  1 - 3   G.Antep Bld.Spor
     TKİ Tavşanlı Linyitspor   2 - 0   Karşıyaka

Kaya

Diyarbakırspor'un 10 numarası Ufuk Bayraktar'ı çok beğendim,böyle bir oyuncuyu takımımızda görmek çok iyi olurdu.

ali ihsan

Alıntı yapılan: iak5529 - 31 October 2010, 22:03:31
Diyarbakırspor'un 10 numarası Ufuk Bayraktar'ı çok beğendim,böyle bir oyuncuyu takımımızda görmek çok iyi olurdu.

Sağ açıkları Halil'de iyiydi ...

erkutdem55

Tek devrede kevgire çevirdiğimiz Adanaspor,yenilgisiz lider Denizlispora neredeyse tüm maç tek kale oynadı.Bu maçı izledikten sonra ilk 2 için insan daha fazla hevesleniyor.Mersin maçını bir çevirsek...

Kaya

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 31 October 2010, 22:05:21
Sağ açıkları Halil'de iyiydi ...

Evet abi ikiside göze batan isimlerdi..

**KaR6**

Alıntı yapılan: iak5529 - 31 October 2010, 22:03:31

az önce babamla konustuk aynı şeyi.. tanırım kendisini ama memleket olarak bize pek uymaz  :)

Kaya

Alıntı yapılan: **KaR6** - 31 October 2010, 22:31:42
az önce babamla konustuk aynı şeyi.. tanırım kendisini ama memleket olarak bize pek uymaz  :)

Aslında diyarda dahi 61 giymiyorsa sorun yoktur heralde..Biz anıl gibi bi değeri kullanamayacaksak eğer takımımızda kesinlikle bu tipte bir oyuncuya ihtiyacımız var.1986 doğumlu kendisi,yarıya kadar diyarın düşmesi kesinleşirse düşünülebilir bizim yöneticilerde izlemişlerdir umarım..

**KaR6**

valla faroz mahallesinden tanırım, küçükken ben daha iyiydim ama sonra o topcu oldu ;D ;D ;D

numaradan sorun olmaz, sevinirim aslında gelirse, karakterli çocuktur ama transferi biz yapamıyoruz maalesef :)

Kaya

Alıntı yapılan: **KaR6** - 31 October 2010, 22:38:19

numaradan sorun olmaz, sevinirim aslında gelirse, karakterli çocuktur ama transferi biz yapamıyoruz maalesef :)

>l< >l< >l< >l<

Tufan

berusa55

01 November 2010, 01:50:40 #7947 Son düzenlenme: 01 November 2010, 01:52:25 berusa55
Galibiyetin şerefine... İçimden geldi. Şu güzelliğe bakar mısınız:

Ambleminde Atatürk'ün silüeti olan Dünyanın tek takımı

SAMSUNSPOR

cembaba

oguz_5528

Genel Sohbet Odası'na şikayetçi olduğum bir durumu yazmak istiyorum.Trabzonda okuyan bir Samsunsporluyum ama Trabzon'da Samsunlu olup yürekten Samsunsporlu tanımadım tanıyamayacağım da böyle giderse tüm Samsunlu kişiler 3 bisans takımını tutuyor,yok mu yahu Samsunspor'a yürekten bağlı bir insan şu ktü denen okulda,Trt maçları verirken benimle aynı duygulara sahip kişilerle takımımın maçını izlemek istiyorum;ama olmuyor ...ama samsun'da bunun tam tersi oluyor,Trabzonsporlu kişiler Samsun'da toplanıp aynı mekanda izliyorlar nasıl oluyor anlamıyorum.Samsunspor.biz'in ya da başka bir grubun Trabzon temsilciliği varsa bilelim yani ??