Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Bu spikerin kesinlikle Samsunla bir alakası var.Her programda Samsunsporumuz hakkında çok içten,olumlu,uzun konuşuyor.Samsunspora çok ciddi sempatisi var.

celebi

evet ya her programda ynısını yapıyor :D

Tufan

Uğur Tütüneker afalladı bi an 18 puana çıkacağımızı anlayınca daha senin mor menekşeninde ifadesini alıcaz rahat ol  ;D

Ollivanders

Sayfa sayısına bak :) Mert olmeseydi beaaaa :(

Serkan

bizim görüntülerimi gösterdiler ?

Tufan

yok serkan sadece maç özetleri vardı.

Nuri Asan

Nuri Asan

berusa55

02 November 2010, 03:40:40 #7988 Son düzenlenme: 02 November 2010, 03:48:08 berusa55
    berusa55'in açtığı başlık bu; olacak o kadar... İyi geceler kardeşim  :D

555.sayfanın şerefine:

Nuri Asan

Ya mesaj atıp sayfa sayısı artacak diye korkuyorum,en iyisi sayfamızı 555'te görüp gitmek.

İyi geceler abi

ElbistanLı4655

Flash tvde sinan yılmaz karadeniz showda samsunspor atkılı ve polarlı kolbastı oynuyolar süper :)

ahmetsefa55

bugun fox tv de su gibi adlı evlendırme programında(yanlıs anlasılmasın kanal degıstırırken gordum  :P :P :-[ ) bi adaam vardı kadın bunu gormus begenmıs bu da kadını begenmıs ama megerse adam samsunluymus ve kadın ızmırlıymıs ben samsunda yasamam dıye tutturdu  :) bende tabı samsun lafını duyunca bıtene kadar ızledım adam dıyo sen kımsın de samsunu begenmıyosun ben ızmıre de gıttım samsun ızmırden guzel samsun şöyle buyuk boyle buyuk ataturkun kurtulus savasını baslattıgı sehır fln varya ama gormenız lazım adam resmen kadının agzına zıçtı  :) :) yanı bı ınsan ancak bu kadar guzel tanıtımını yapardı samsunun sunuculardan uğur arslan bende samsunluyum samsun cok guzel sehırdır dıye o da basladı anlatmaya meger yanındakı kadın sunucu songul karlının da baba tarafı samsunluymus bı de o anlattı resmen 5 dakıka boyunca samsunun ne kadar mukemmel bı sehır oldugu konusuldu harıkaydı ızlemenızı tavsıye ederım tabı sadece o 5 dk yı  ;D ;D ;D ;D

cgr

Az önce arabayla geçerken fark ettim. Çiftliğe ve Gazi Caddesine büyük Kırmızı - Beyaz bayraklar asılmış.

Her kim astıysa bravo...

berusa55

03 November 2010, 02:46:04 #7993 Son düzenlenme: 03 November 2010, 13:12:29 berusa55
Çiftlik'ten akşam 6 gibi geçtim yoktu; sanırım yeni astılar ama Gazi'deki birkaç gündür asılı. Şirinlerin olduğu aranın hemen çıkışı orası. Met's Spor mağazasının köşe. Büyük ihtimal onlar asmışlardır ve de süper durmuş...

Atakumlu

Alıntı yapılan: cgr - 03 November 2010, 02:06:14
Az önce arabayla geçerken fark ettim. Çiftliğe ve Gazi Caddesine büyük Kırmızı - Beyaz bayraklar asılmış.

Her kim astıysa bravo...

bayrakları sirinler asmıs bugunku bihaber gazetesinde gostermisler...