Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Kaya

30 metreden orta atılıyor iki stoper topu seyrediyor,rakip forvet çıkıyor kafayı vuruyor >:( Sinir oluyorum böyle işlere,yazık giresuna artık işleri çok zor,paraşütsüz iniş içindeler..

55.hakan

Rize'nin yenilmesi işimize geldi ama galibiyet almamız şartıyla.

YaşarDoğu

Trt Haber kanalında Bafradaki mübadilleri haber yapmışlar.Cumhuriyet kutlamaları konunun içeriği.

Debreli Hasan oynayan adamları bunak TRT muhabiri horon diye lanse etmiş , bukadarına da pes.

Ahmeti

Alıntı yapılan: hakanelgun - 30 October 2010, 16:06:36
Rize'nin yenilmesi işimize geldi ama galibiyet almamız şartıyla.

Diyarbakır maçını alırızda mersin maçını ne yaparız bilemiyorum bjk 90 dakka çözemedi adamları.

YaşarDoğu

Burak

Eskişehir stadında bile yer yer boşluklar var . Bence bu işe biz çözüm bulunmalı ciddi ciddi devlet politikası olmalı bu .Gerekirse biletler kdv'den muaf olmalı ya da gelir/kurumlar vergisinden veya bilet başına destek primi verilmeli . Mesela  İBB 'nin ne işi var süper ligde sen onun yerine al İstanbulspor'u ona destek ol. Sözde lig değeri olarak 6.cıyız ama ne tribünde ne başarı da yokuz ...

Yalnız şu Eskişehir'in bando olayı çok güzel

emre

Kardeşim Eskişehir bile derken bir kale arkası yok diğerini de dolduramamıslar.Üstelik Ankaragücü gibi aranda husumet çekişme olan bir takımla oynuyorsun.Tıklım tıklım olması lazım tribünlerin.çok şişiriyorlar kendilerini..

Burak

Bile derken zaten toplsan 10 tane anadolu takımının seyircisi var bunlardan birisi eskişehir . Ayrıca bile'nin bir anlamı da yıllarca süperlig hasretiyle yanmışsın ve sonunda bir kaç sezondur istediğin yerdesin ama taraftar gerekli desteği vermiyor.

celebi

ben eskişehirin bando meselesien gıcık oluyorum

kabacevizli55

bunların  havasından geçilmiyo ya yok şuraya 20 bin şuraya 30bin kişi gittik sıeee
bandonuza       koyuyum sizin

Burak

hele Antep'in stadı görmelisiniz ayıbın daniskası 3000 kişi varsa bende sayı saymayı bilmiyorum kale arkasının kapısını açıp hepsini maratona aldılar . En kötü maçımıza 5-6 bin kişi geliyor sonra da ahkam kesiyorlar td'de.

beşnumara

31 October 2010, 01:04:05 #7931 Son düzenlenme: 31 October 2010, 23:51:33 beþnumara

Ahmeti

bugün kpss sınavına giren arkadaşlara başarılar.

Lusage

Taksim de Polis Nokta sına bombalı saldırı düzenlenmiş...  :-X :-X :-X

http://www.haberturk.com/yasam/haber/566708-taksimde-patlama

Allah orada olanların yardımcısı olsun..

YaşarDoğu

Kim yaptıysa bu şerefsizliği , Allah belasını versin. >:(

Yaralılara geçmiş olsun