Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Uğur Yıldız

Tam bilmiyorum ama yarın açıklancakmış haber umarım yalan değildir.

Burak

mehmet yılmaz

Salatanatı berdevamken niye etsin ki? Balon haberdir...

YaşarDoğu

Bi saate yakın AKS tv deki programı seyrediyorum.Heralde öyle bi hbaer olsa paylaşırlardı.

Öyle bir koltuk ki orası YZY bırakmaz.

alperen

Uğur Yıldız

banada mahalledeki çocuklar söyledi benimde inancım yok ama umarım balon değildir.Ama bende sanmıom o koltuğu bırakmaz yanii

berusa55

Etse etse partiden istifa eder; başkanlığı bırakacak hali yok ya...

erkutdem55

Şimdi belediyede çalışan arkadaşla konuştum ne alakası var,yok öyle birşey dedi  :( :( :( :(

mehmet yılmaz

Evet, kesinlikle yalan bir habermiş. Az önce Y.Ziya'nın korumasından öğrenmişler, adam da şaşırmış, gülmüş. Kim uydurduysa artık!!!

erkutdem55

Nuri Asan

14 July 2010, 23:10:12 #6130 Son düzenlenme: 15 July 2010, 12:16:57 samsuni
ah hayatımın en mutlu 15 dakikasını yaşadım kesin 83 puanla şampiyonuz derken mehmet Hoca acı gerçeği söyledi. :(

red_white

Bir kez olsun güldürseydin bizi yzy  :o

mehmet yılmaz

Yeni transferimiz M.K.6 öğle saatlerinde İstanbul'dan Samsun'a ulaştı. Kendisi önce bir yemek kontrolünden geçecek; başkanının yazıhanesine gidecekmiş ve yarınki maçta da oynayacakmış. Bu sezon en büyük kozumuzu M.K.6 olduğu söyleniyor. Yalnız bir farkla... Yeni transferimiz bizim her maçımıda bizden değil rakipten oynayacakmış!!! Kesin şampiyonuz, kesin... :) :) :)  :P

babasamsunlu

mehmet yılmaz

Yemek kontrolünden zorlanmadan geçeceği düşünülüyormuş :)  8)

foto1:

belden üstü çıplak, koşu bandının üzerinde koşarken aynı anda çift lavaş dürüm ile kuşbaşı pideyi yemek ve iki de ayran içerkene... :)