Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

**KaR6**

Samsunsporun yeri süper lig..

Samsuna gelen otomatik olarak bunu söyluyo ya, otomatik olmus ;D

berusa55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 15 July 2010, 14:01:34
Samsunsporun yeri süper lig..

Samsuna gelen otomatik olarak bunu söyluyo ya, otomatik olmus ;D

;D ;D ;D

red_white

facede Samsunspor sayfasından biri fransadan samsunlu iş adamı avni beğendik diye biri aday olucakmış hakkı tomaçın içerden ve dışardan adaylar var derken onu kastetmiş diye yazmış araştırdım ne google da nede facede bulamadım o isimde birini artık hayali başkan adayları çıkmaya başlar ama icraata geçiren olmaz  :(

lucarelli

Arkadaşım az önce taze taze gönderdi.

Ankara Bolu arasında çekmiş fotoğrafı

sadece55

İçi boş olduktan sonra neyleyelim otobüsümüzü!!!

lucarelli

Aza tamah etmeyen çoğu bulamazmış  :P

celebi

emre

**KaR6**

Alıntı yapılan: emre55 - 16 July 2010, 19:09:03
Sevgilinizi takım değiştirmeye nasıl ikna edersiniz?  :)

http://erkek.tr.msn.com/tuyo-gallery.aspx?cp-documentid=154073579&page=11

ol derim olur müdür, kasmaya gerek yok, bakmadım bile :)

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 16 July 2010, 20:17:34
ol derim olur müdür, kasmaya gerek yok, bakmadım bile :)

Eeeeeyyyyttt erkekkk  :D
Hanımköylülere duyurulur  :)

Yahu boşverin takımı, ben 9. resimdeki ablayı nasıl ikna ederim onu söyleyin.  :D

kaptan 55

bugün istanbulda güngörenden bağcılara çıkıcam arabamın önüne bi dolmuş çıktı dolmuşun arka camında SAMSUNSPOR flaması korna basa basa o trafikde dolmuşcuya el salladım umarım anlamıştır neden korna bastığımı ama o kadar mutlu oldum ki anlatamam bu dolmuşcu abimiz SAMSUN'daki bazı tsli dolmuşcularada kapak olsun.

emre

istanbul'da çok fazla var Samsunspor flamalı dolmuslar.Hele hele Güngören gibi Samsunluların bol olduğu yerlerde... :)  >l<

celebi

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 16 July 2010, 23:07:37
bugün istanbulda güngörenden bağcılara çıkıcam arabamın önüne bi dolmuş çıktı dolmuşun arka camında SAMSUNSPOR flaması korna basa basa o trafikde dolmuşcuya el salladım umarım anlamıştır neden korna bastığımı ama o kadar mutlu oldum ki anlatamam bu dolmuşcu abimiz SAMSUN'daki bazı tsli dolmuşcularada kapak olsun.

kardeşim istanbulda çok var şükür bu tip minibüslerden. şoför etine dolgun muydu eğer öyleyse bizim selo reistir o

Sercan

Şu an TRT 3 de 1985-86 sezonu maçlarının özetlerini gösteriyorlar.