Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: erdo55 - 08 July 2010, 19:31:09
:) Bende avukat oldum baba deseydin :)

avukat olup bize laf yetiştireceğine, süper bir topçu olup Samsunspor'u şampiyon yapsaydı ya... Küstüm Mustafa Sana  :-* :P
Emin abiyi de aradım, pek rahat konuşmadı Cana ailesi hakkında :) :) :)

**KaR6**

avukat olup şampiyon yapsam olmuyo mu? illa benim mi koşmam lazım :)

mehmet yılmaz

Yav çık aradan birader, ben eski futbolcumuz Agim abimin oğlu Lorik55 ile görüşeceğim, çekil aradan lütfen...  :P  8) 8)

Sadece Samsunspor

Arkadaşlar antremanlar başladımı bugün haber var mı ?

AntZ

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 08 July 2010, 21:07:48

Bizim yönetim başlayacak dediyse yamuk olmaz  ;)

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 08 July 2010, 21:07:48

Evet bugün genel olarak düz koşuyla başladı antremanlar..

Sercan

Ntv Spor'da şu gs nin aldığı topçunun babası konuşuyor.Samsun'a gitmeyi çok istiyorum dedi.Gençlerbirliği'nde de oynamış daha önce...

Sercan

Ntv Spor'da Samsunsporumuzun kadrosu var şu an

mehmet yılmaz

Yarın ki Zaman Gazetesinde çıkacak olan yazım, sıcağı sıcağına... :)

AlıntıLoric Cana, Zaten Türkiye'de İdi...

Galatasaray'ın kadrosuna kattığı Arnavut futbolcu Lorik Cana, biraz sürpriz bir transfer gibi görünse de kaliteli bir oyuncu olduğu ortada. Ancak bu transferin Cana'nın hayatıyla ve Türkiye ile kesişen çok ilginç bir hikâyesi var aslında...
1983 yılında o zaman ki Yugoslavya'ya bağlı olan Kosova'nın Priştine şehrinde dünyaya gelir Lorik. Babası Agim Cana da bir futbolcudur ve FK Priştine'de oynamaktadır. Agim'in yolu o dönem Yugoslav futbolcular için oldukça popüler olan Türkiye'ye düştüğünde yıl 1987'dir. Gençlerbirliği'nde oynayan Agim oğlunun şimdiki takımı Galatasaray'a karşı Ali Sami Yen'de forma giymiştir. Ertesi sezon ise küme düşen Gençlerbirliği'nden ayrılarak zirve hesabı yapan Samsunspor'a transfer olur ve Ali Sami Yen'de bir kez daha forma giyer. O dönemde Agim, bizler için bir Yugoslav'dır ancak esasında Kosovalı bir Arnavut'tur. Küçük Lorik de ailesiyle birlikte Ankara'dan sonra Samsun'da yaşamaktadır. O dönemin Samsunspor kaptanı Emin Kar, Lorik'in, 'küçük, yakışıklı bir çocuk' olduğunu ve çok net hatırladığını söylüyor.
Agim Cana ünlü bir futbolcuyken eşi de ülkesinde tanınan bir fotomodeldir. Cana ailesi, Samsun'da Konyalı Apartmanında oturmaktadırlar. 1988-89 sezonunun başında Samsunspor'a transfer olan Agim, üç futbolcu ve bir teknik direktörün hayatını kaybedeceği, pek çok oyuncunun da yaralanacağı meşhur 20 Ocak 1989 kazasında otobüste yer almayan şanslı birkaç oyuncudan birisidir. Sakat olduğu için kadroda olmayan Ercüment Coşkundere, o gün Samsun'da kaldıkları için idman yapmak amacıyla Agim'le birlikte tesislere gittiğini söyledikten sonra şunları ekliyor; 'Agim'i Ankara'da oynadığımız Başbakanlık Kupası maçından sonra transfer etmiştik. Takımda yer alan ve yine kendisi gibi Kosovalı olan Burhaneddin ve Nasır Beadini kardeşler gibi Türk vatandaşı olmak için müracaat etmiş ve işlemlerin uzaması nedeniyle Malatyaspor deplasmanı kadrosuna alınmamıştı!'
Ve kaderi onu o feci kazada o otobüste olmaktan alıkoymuştur. Nihayetinde kaza olmuş, Samsunspor takımı ağır yara alarak ligden çekilmek zorunda kalmıştır. Yeni sezonda ise Agim hem Samsun'dan hem de Türkiye'den ayrılmış ve İsviçre'ye gitmiştir. Zaten küçük Lorik'in de futbol hayatı İsviçre'de başlamış ve Lozan takımının altyapısında futbolla tanışmıştır. Sonrasında PSG, Marsilya, Sunderland ve Arnavutluk Milli Takımı derken Cana ailesinin yolu yıllar sonra yeniden Türkiye ile kesişmiş durumda...
Bakalım bu sefer ki hikâye nasıl sonlanacak?

berusa55

Alıntızirve hesabı yapan Samsunspor'a transfer olur

Hey gidi günler  :(

**KaR6**

mehmet abi, yorum yapmıyorum, sen anladın beni :D

kabacevizli55

Alıntı yapılan: samsuni - 09 July 2010, 00:13:37
Yarın ki Zaman Gazetesinde çıkacak olan yazım, sıcağı sıcağına... :)

evet bu haberi bende sabah zaman gazetesinde okudum baya geniş yer ayırmışlar ayrıca babasının samsunspor formasıyla oynadığı yıllardaki resminide koymuşlar bi hoş l oldum

kabacevizli55

bir spor sitesinde taraftar anketi var 15 20 takımın ismi vhttp://www.sporajans.org/haberdetay.asp?ID=2322ar ama samsunspormuzun yok unuttularmı dersiniz bizi  :'(

kabacevizli55

mimar55

biZim taraftar grubumuz yok ki taraftar gruplarımız var tabi koymazlar hangisini koyacaklar