Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

**KaR6**

celebi

berusa55

18 July 2010, 13:33:09 #6152 Son düzenlenme: 18 July 2010, 13:56:47 berusa55
Samsun'umuzda SON HAVA DURUMU - 18 Temmuz Pazar, 13:20

Hava Sıcaklık: 29°C  Nem: %65

YaşarDoğu

bjk, Gençlerbirliği'nden Kemal Akbaba ile anlaşma sağladı.

babasamsunlu

:D vaayy kemalim kıymetini bilemedim :D :D

babasamsunlu

aaaaaaaaa lütfen Serkanım..Adam akbaba gibiydi valla süper ötesi bi adamdı..biz kıymet bilmeyen taraftarlar ise anca boş boş konuşuyoruz..

Hazır taraftarlardan açılmış iken konu bugünkü haber gazetesini bi şekilde görüp okumuşsunuzdur..Tanju efendi konuşmuş yine...Taraftar kuzu gibi demiş..Bu takımın bu hallerde olmasına sebeb gösterilebilecek en son kurum Samsunspor taraftarına kuzu gibi demesini yadırgamamak elde değil.2000 Kişi belediyenin önünde protesto için toplansın en önde ben olacağım demiş.Ayrıca Erkut tutuyada güzel kaptırmış..İçerik açısından kötü şeyler söylememiş ama bence taraftar  öyle dediği gibi kuzu değil.Bir önceki yaptığımız yürüyüş sadece bir ikazdı bence..O zaman neredeydin demek de içimden gelmedi değil.
:)
Birde 2014 ü bekliyormuş başkanlığa aday olmak için..Tabi o zaman kadar Samsunspor kalırmı gibisinden bir cümlede kurmuş...Şimdi geleceksen gel diyesimde içimden gelmedi değil :)

Tanju kırmızı beyazın içinde muhteşem bir futbolcuydu..Kişiliği her zaman kötüydü ama takımın en büyük yıldızıydı..Belkide faydalı olur diyesimde içimden gelmiyor değil :):)

Akyol

Gecenin 10'unda güümm güümm diye ortalığı inleten havai fişeklere öyle sinir oluyorum ki tarifi yok! Sanki benim odamda atılıyor  >:( Gece kulüplerinde ki sese kafayı takan zabıta bunlara nasıl bişey demiyor şaşılacak bir olay! İşin diğer bir yanı ise içler acısı her havai fişek patlamasında kuşlar sesten dolayı ölüyorlar birisinin buna dur demesi gerek...

Sercan

Evet Ali genelde Büyük Otel'den atıyorlar.Bende sinir oluyorum babamla beraber birden noluyo lan dedik  :D

berusa55

Buna izin veren belediyelerin taaaaaa... Ortalık yıkılıyor gece gece  >:(

Burak

lan 3 akşamdır kafayı yiyeceğim yaa güm güm buna nasıl izin veriliyor anlamak mümkün değil benim evde çok yakın büyük otele f.s.mehmet caddesinde sanki bizim sokakta atılıyor bunu nereye şikayet etmek lazım benim bildiğim bunu izinsiz atmanın cezası var atmak içinde ruhsat almak gerekiyor diye biliyorum

celebi

düğünlerde de atılıyor bildiğm kadarıyla.

germencisse

Havaii fişeklerde artık elden ayaktan düştü önceden herkes alamazdı şimdi çoluk çocuğun herkesin elinde.. :(

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: Burak - 19 July 2010, 08:54:52
lan 3 akşamdır kafayı yiyeceğim yaa güm güm buna nasıl izin veriliyor anlamak mümkün değil benim evde çok yakın büyük otele f.s.mehmet caddesinde sanki bizim sokakta atılıyor bunu nereye şikayet etmek lazım benim bildiğim bunu izinsiz atmanın cezası var atmak içinde ruhsat almak gerekiyor diye biliyorum

Büyükşehir belediyesine şikayet ediyosun.İlkadım demek istemiyorum Necaattinin görevleri arasında olmayabilir.

Sercan

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 19 July 2010, 11:55:58
Büyükşehir belediyesine şikayet ediyosun.İlkadım demek istemiyorum Necaattinin görevleri arasında olmayabilir.

Bu Necaattin'i sırf Samsun'lu diye seçti millet.Ama daha bir numarasını göremedik...

Burak

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 19 July 2010, 11:55:58

ya demeye çalıştığım aslında şu bu iş ruhsatsız yapılmıyor bu işe şehir içinde eğer belediye ruhsat verdiyse kime şikayet edeceğiz mahkeme mi açacağız