Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sadece55

Tek bir taraftar grubunda toplansak güzel olcak ta zor işte

YaşarDoğu

AlıntıGiresunspor'da forma giyen Şenol Demirci'nin babası vefat etti..

Alınan bilgiye göre, yeşil-beyazlı takımın orta saha oyuncusu Şenol Demirci'nin, Almanya'nın Oberhausen kentinde yaşayan ve 2 yıl önce geçirdiği felç sonucu yatağa bağımlı olan 65 yaşındaki babası Hasan Demirci, hayatını kaybetti.

Hasan Demirci'nin cenazesinin, 15 Temmuz Perşembe günü, Ordu'nun Akkuş ilçesi Seferli köyündeki aile kabristanlığında toprağa verileceği bildirildi.

Bank Asya 1. Lig Fan Sayfası olarak, Merhum'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz..

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olur inş.

sadece55

sayın dogan

Merhaba arkadaslar,uzun zamandır samsun dışında oldugumdan forumdan yeni haberim oldu duyar duymaz üye oldum.cok guzel bir site yapmıssınız.samsunsporu yurekten seven bu kdr kişi oldugunu görmek gercekten cok güzel.insallah bu sevgi samsunsporumuzu iyi yerlere getirecek:))

sadece55

Sonunda geldin demek siteye Volkan hadi hayırlı olsun

sayın dogan

samsuna ayak basar basmaz ilk işim uye olmak oldu :))

berusa55

Hoşgeldin kardeşim forumumuza... Paylaşımlarını bekliyoruz.  >l<

lucarelli

sayın dogan

tesekkur ederim hoşbulduk.insallah samsunspora en ufak bir katkımız olacaksa ne mutlu bize:)

Tufan

Şenol Demirci'nin başı sağolsun amcamıza Allah gani gani rahmet eylesin.

YaşarDoğu

Dobi, Nemut dağının yolunu tutmuş yine.

Sercan

BABASI HAYATINI RIDVAN'A BORÇLU!

Kimbilir, belki de Cana'nın bugün G.Saray'a gelmesinin sebebi bir F.Bahçeli olan Rıdvan Dilmen'dir! Nasıl mı? Cana'nın babası 1988-89'da Samsun-F.Bahçe maçına çıkacak. Hocası Nuri Asan, "Onlarda Şeytan Rıdvan var. Senden hızlı, adım attırmayacaksın" diyor. Alim, Rıdvan'ı durduramıyor, tekmeyi basıyor, cezalı duruma düşüp bir sonraki Malatya mücadelesine gidemiyor. 20 Ocak 1989'da Samsun Malatya'ya giderken yaşanan kazada 3 futbolcu, Nuri Asan ile şoför ölüyor. Alim cezalı diye kadroda yok. Üstelik onun koltuğunda
oturan Mete de hayatını kaybediyor.

HTSPOR / HABER ARAŞTIRMA / Meriç MÜLDÜR

http://www.htspor.com/galatasaray/haber/531815-bu-lorik-cananin-oykusu

Burak

Alıntı yapılan: sayın dogan - 12 July 2010, 21:53:33
tesekkur ederim hoşbulduk.insallah samsunspora en ufak bir katkımız olacaksa ne mutlu bize:)

hoşgeldin sayın doğan:)

YaşarDoğu

**KaR6**

ben paylaşmıştım o resmi ama silinmiş, noldu ki acaba:)