Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Görmedim kardeşim , ama adminin işidir kesin :)

AntZ

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 13 July 2010, 23:43:28
Görmedim kardeşim , ama adminin işidir kesin :)

Sen adamın paylaştığı resmi zimmetine geçir sonra adminlere çamur at.  :(
Çok ayıp  .:.:.

Kaya

Cümleten hayırlı geceler..Siteye bir süre giremedim 2 saattir okuyorum  :D Her şey güzel olacak inşallah.

mehmet yılmaz

YaşarDoğu

Aaa , hayatımda çalmadım  1dk!!!

Kar6 kardeşim ben çalmadım ama sen benden çalabilirsin Akyol Basgan müsade ediyor. ;D

Burak

bizim takım neden idmanda hala errea giyiyor ?

babasamsunlu

Para vardır...galiba yok..
para vardır galiba yok :D :D

Serkan

**KaR6**

bırak süleyman abi, baglantılarını kullanıp benim mesajı resmi sildirmişin, lobicilik devreye girmiş, yazıklar olsun :D

Sercan

Dün Tuareg Serkan'la beraber antrenmanı izlemeye gittik.Eski bir otobüsü giydiriyorlardı.Sorduk nedir diye,otobüs storemiz geliyor arkadaşlar  ;) ;)

YaşarDoğu

14 July 2010, 12:32:41 #6115 Son düzenlenme: 14 July 2010, 12:40:35 YaþarDoðu
Alıntı yapılan: **KaR6** - 14 July 2010, 11:46:46
bırak süleyman abi, baglantılarını kullanıp benim mesajı resmi sildirmişin, lobicilik devreye girmiş, yazıklar olsun :D

LObicilik dersen lobinin kralını sen yaparsın , ben kiminle yapıcam LObicilği :)

Fotoyu ben hiç görmemiştim, dün gece bir blog u gezerken foto dikkatimi çekti, copy-paste yapayım dedim :)

@sercan55

Kardeşim 3 aydır yapıyorlar , hala bitmedi.Yaparlar Vodafone kamoanyası gibi , Kimse ürün almayınca ağlayama devam ;)

YaşarDoğu

Sercan

Abi komple o ürünleri alacak birilerini tanıyorum ben  :D :D Biraz deliler ama olsun 8)

sadece55

Kardeşim Ürünlere tahminen direk rus pazarının ordaki Samsunspor Storeden gelecek , yada Erkut tutunun depodan :)

Burak