Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

KareAs55

Karşıyaka-Altay maçında  hiç taraftar sesi yokdu  zevkli olmuyor o stadda maçlar yaa

celebi

sercan5592

usare

Ollivanders

Dustukleri gibi cikiyorlar bir konya sevincini daha kaldıramam burada o zaman ayrılırım işte ikiye!!!!!

celebi

valla kardeşim ne yalan söyleyeyim kafkaflarla aramız iyi olmasına rağmen her nedense kafkafla biz beraber çıkalım istiyorum hep oyüzden konya çıksı sene de. seneye beraber çıkalım kafkaflarla

beşnumara

Allah aşkına beyler şu adresteki resimlere bakar mısınız? biz istanbulda playoff oynasak o tribünler öyle mi olurdu?

http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=65672&start=350

kuzey55

17 May 2010, 23:36:51 #5617 Son düzenlenme: 17 May 2010, 23:38:40 kuzey55
bende dikkat ettim.yazık valla yazık.yeter artık adam gibi  kadro kurun seneye çıkalım şu lanet ligden

BU ARADA KÖPRÜ GİRŞİ GİŞELERDE KONYA OTOBÜSLERİNE SALDIRI OLMUŞ OTOBÜSLERDE CAM FALAN KALMAMIŞ ARKADAŞ SAMSUNA GİDİYO O ARADI ŞİMDİ?

Ollivanders

Vallahi yazık ya ... Ben kafayı yicem gercekten boyle bir tribun destegi olan takım nasıl bu kadar basarısız olabilir nasıl bu kadar yalnız kalabilir ? Cidden işin icinden cıkamıyorum kitlenip kalıyorum. Hangi akıl bu gorusu destekler? Ne yatar bu fikrin altında? Nasıl vicdan azabı duymazlar? Nasıl nasıl nasıl. ... Hicbir sene boyle olmamıstım. Bu kadar kırılmamıstım , uzulmemiştim. Cok yoruldum be abi. cooookkk umutlarım artık hayal kurmak icin cok zayıf.

celebi

ah şu samiyende biz olacaktık orası tıklım tıklım olurdu be kardeşim ya :(

Ollivanders

Su konyada yapılmayan sey yok ya. Bedava otobus kaldırıyorlar. Bosna semtinde devamlı araclar geciyor duyuru yapıyorlar vs vs . Bu kadar mı doldurmuslar ! Cidden buyuk takımız kardesim biz.

YaşarDoğu

@samsunmania

Ey gidi abi yaktın Oflu nun başini  ;D ;D ;D

Senin askerlik de bitmez haa  ;D

celebi

samsunmania abinin askerliği çok :D :D

YaşarDoğu

TOprak kokusu, yağmurla gelince bu kadar güzel olur.

brigand

şu cırt takım cıkacak lige. pehhh.