Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Burak

az önce türk telekom reklamını izlerke bişe farkettim eurovizyon için oy kullanırken amerika ne alaka :D

eakgül55

çelebi abime katılıyorum konya çıksın karşıyaka ile seneye Allah ım inş inşşş beraber SPL çıkarız Ayrıca biz olsak o konumda stad full çekerdi ama nasip kısmet vardır bir hayır 5t5

eLLis

Bursanın şampiyon olduğu akşam Trt de stadyum programına bakıyordum Erdoğan Arıkan Anadoluda şampiyonluğa en yakşalan Eskişehir Kocaeli filan diye saydı yine tabiki biz yine yoktuk onların arasında çıldırmak üzereyim artık

gurbetçi55

Alıntı yapılan: eLLis - 19 May 2010, 18:14:26
Bursanın şampiyon olduğu akşam Trt de stadyum programına bakıyordum Erdoğan Arıkan Anadoluda şampiyonluğa en yakşalan Eskişehir Kocaeli filan diye saydı yine tabiki biz yine yoktuk onların arasında çıldırmak üzereyim artık
bunlara artık sadece gülüyorum  yıllar önce bursayı teksası yerden yere vuranlar holiganlar diye şimdi baş üstünde tutuyolar bizde şampiyon olçağımız zaman diyeçekleri sözlerden biri SAMSUN gibi bir şehir çokdan şampiyonluğu hakediyodu olaçak yalakçı ıp....

gurbetçi55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 17 May 2010, 23:45:04
Su konyada yapılmayan sey yok ya. Bedava otobus kaldırıyorlar. Bosna semtinde devamlı araclar geciyor duyuru yapıyorlar vs vs . Bu kadar mı doldurmuslar ! Cidden buyuk takımız kardesim biz.
konyada yönetim bütün biletleri satın almış taraftara dağıtçakmış otobüs  kumanyada cabası ama onlara layık taraftar nerde

eakgül55

bu akşam üstü piyango çekilişi vardı trt 1 de Samsun 19 mayıs ilçesinden canlı yayın yaptılar 2 adet çekiliş izledim iki çekiliştede ilk sayılar 55 oldu bu bilinçli mi yapılmş birşey

mehmet yılmaz

İstanbul'da bir polis ekibine saldırı olmuş, terör olmadığı düşünülüyor ama Samsun -Çarşambalı Turgay Yılmaz adlı 23 yaşındaki bir polis hemşehrimiz şehit olmuş... :(

http://www.netkulis.com/haber-9420-Samsuna_yine_ates_dustu

Ollivanders

:( mynette videosunu izlemiştim . Arkadasları mehmedim nefes al ne olursun diyordu :( Ruhu şad olsun

mimar55

mehmet polisimiz ölmedi ağır yaralı
Turgay Yılmaz şehit olmuştur ruhu şad olsun

cem

Samsunlu şehit polisin evine ateş düştü
20 Mayıs 2010 / 17:22
İstanbul'da Aşiyan Mezarlığı'nda polise düzenlenen silahlı saldırının ardından şehit olan Turgay Yılmaz'ın (23) Samsun'daki baba evine ateş düştü.

Silahlı saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Yılmaz'ın şehit olduğu haberi ailesine bildirildi. Samsun Çarşambalı olan Yılmaz'ın ailesine acı haber, Çarşamba Kaymakamı Nusret Şahin ile ilçe emniyet müdürü ve bir grup üst düzey yetkili tarafından ulaştırıldı.

Motosikletli yunus timinde görevli Turgay Yılmaz ile diğer polis memuru Mehmet Birlik, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmış ve bütün müdahalelere rağmen Yılmaz, kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. (CİHAN)

YaşarDoğu

20 May 2010, 20:59:18 #5635 Son düzenlenme: 20 May 2010, 21:26:22 YaþarDoðu
Şehidimize Allah tan rahmet , ailesine sabırlar diliyorum. :(

Altay- Adana maçı linki ;

http://lsh.livescorehunter.com/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=18555&tid=7533&channel=0&tmpl=component&layout=popup

cem

Alıntı yapılan: cem - 20 May 2010, 20:53:50
Samsunlu şehit polisin evine ateş düştü
20 Mayıs 2010 / 17:22
İstanbul'da Aşiyan Mezarlığı'nda polise düzenlenen silahlı saldırının ardından şehit olan Turgay Yılmaz'ın (23) Samsun'daki baba evine ateş düştü.

Silahlı saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Yılmaz'ın şehit olduğu haberi ailesine bildirildi. Samsun Çarşambalı olan Yılmaz'ın ailesine acı haber, Çarşamba Kaymakamı Nusret Şahin ile ilçe emniyet müdürü ve bir grup üst düzey yetkili tarafından ulaştırıldı.

Motosikletli yunus timinde görevli Turgay Yılmaz ile diğer polis memuru Mehmet Birlik, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmış ve bütün müdahalelere rağmen Yılmaz, kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. (CİHAN)

şerefsizler ne istediniz günahsız adamdan.......

ahmetsefa55

bugun ıstıklaldeydım karsıyaka taraftarı konya macı oncesı 10 15 kısılık gruplar halında gezınıyolardı sora bırden bı gurultu koptu yaklsık 100 cıvarında kasımpasa taraftarı tek dolanan karsıyakalı bı taraftarı dovduler ıstıklaldekı nostaljık trenın ıcınde de 2 tane karsıyakalı taraftar vardı trenı tekmeledıler baya olaylar cıktı ve kesın dahada buyumustur olaylar cunku meydan tarafına dogru karsıyakalılarda baya kalabalıktı dayak yıyen karsıyakalı taraftara yazık oldu ama aralarında ne olmussa cok buyuk bı husumet olmus karsıyakayla kasımpasanın...

YaşarDoğu

Mesut çaytemel i adam yerine koymayanlar , Altay-Adana maçını izliyorlar mı, belki lig boyunca gözlerinden kaçmıştır.

gurbetçi55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 20 May 2010, 21:15:23
bugun ıstıklaldeydım karsıyaka taraftarı konya macı oncesı 10 15 kısılık gruplar halında gezınıyolardı sora bırden bı gurultu koptu yaklsık 100 cıvarında kasımpasa taraftarı tek dolanan karsıyakalı bı taraftarı dovduler ıstıklaldekı nostaljık trenın ıcınde de 2 tane karsıyakalı taraftar vardı trenı tekmeledıler baya olaylar cıktı ve kesın dahada buyumustur olaylar cunku meydan tarafına dogru karsıyakalılarda baya kalabalıktı dayak yıyen karsıyakalı taraftara yazık oldu ama aralarında ne olmussa cok buyuk bı husumet olmus karsıyakayla kasımpasanın...
ankaradaki finali unuttun heralde paşalılar kacacak yer aroyodu