Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

stadyum programına e mail atmak istiyorum e mail adresini vebilr misiniz

alperen

erkutdem55

berkay55

BİZİM STADYUM programının SAMSUNSPOR a grezi ne 2 3 programdır hiç bi şekilde şampiyonluk yarısında istanbul takımlarını zorlayanlar arasında bizim takımımızın adını söylemiyorlar bu adamın çocukluğuna inmek lazım diye düşünüyorum

YaşarDoğu

Sevinme değil, sadece bursanın başarısını ,Ertuğrulunda bu başarıdaki katkısını alkışlıyorum.

Ollivanders

Ertugrul Sağlam İsmail Uyanık Taraftar Samsun  Samsunspor ----- Bir zincirin 5 halkasıydı bunlar. Samsun basarı istemedi destek vermedi. Kaynak yaratmadı , inanmadı..... Balkona cıktıgımda karsı apartmanda 5 bursalının bagırısı tuylerimi diken diken etti ve kıskancımdan agladım ! Ey Allahım dedim kendi kendime biz bu basarısızlıkları hakediyor muyuz ? Biz neden sevinemiyoruz ? Bizim efsane başkanımız neden basımızda degil ,neden her denilen şey yalan , neden yalnızız hala :( neden bizi duymuyorsun Allahım.

Çok şey mi istiyoruz :(

Dartagnan

Akyol

Alıntı yapılan: Dartagnan - 16 May 2010, 22:15:54
Stadyumdakı LAVUK hala eskısehırspor dıyor ya bu mal mıdır bu adam .En cok eskısehır zorlamıs sampıyonlugu .Tese yapmıs sonra.Dostum Allah belanı versın SAMSUNSPOR un ısmı bıle gecmıyor senın ben ananı avradını yeter artık bu sehır uyansın ıcımız yanıyor.Su adamlara bıle unutturduk kendımızı nefret edıyorum artık buralardan.Vallahı sınırımden aglıcam !!!!!!
Acaba bir şehrin kaderini futbol nasıl etkiler'i anlayabilmiş midir bizim yöneticiler?

celebi

Ollivanders

celebi

sercan5592

kaptan 55

17 May 2010, 10:44:07 #5592 Son düzenlenme: 17 May 2010, 10:59:17 kaptan 55
unutturduk kendimizi,bu sene bu şehir gerekirse kafasını koymalı bu işe,ve yeniden çıkmalıyız süperlige.eğer yönetimin içinde adam gibi adam varsa,gitsin galip öztürk'ün kapısına versin klübün anahtarını almıyomu bıraksın,kaçsın..

usare

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 17 May 2010, 10:44:07
unutturduk kendimizi,bu sene bu şehir gerekirse kafasını koymalı bu işe,ve yeniden çıkmalıyız süperlige.eğer yönetimin içinde adam gibi adam varsa,gitsin galip öztürk'ün kapısına versin klübün anahtarını almıyomu bıraksın,kaçsın..

Bende aynı şeyi düşünüyorum. Ya çıkarsın bizi lige. Oynatsın şampiyonluğa. Ne farkımız var Bursa'dan. Vizyon lazım, harbi Samsunspor'lu yönetici lazım, taraftar zaten var. Eğer şu ligde kafaya oynayacak takım kursak o stad 3 maç sonra dolar, yetmez. Ama bu yönetime rest çekecek hepsini uzaklaştırıp sadece Samsunspora aşık insanlara devredecek biri lazım.
Bekliyoruz...

King Of The North

Süper Ligde 40 puanı toplayan (kıçını zar zor kurtaran) takımın kasasına bir sezonda en az 30 milyon TL girecekmiş, çıksak borcumuz bile biter ama nerde o vizyonda bir yönetim nerde sahip çıkacak bir şehir...