Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: gurbetçi55 - 20 May 2010, 21:30:01
ankaradaki finali unuttun heralde paşalılar kacacak yer aroyodu

hee onu bılmıyodum cunku bı garezlerı oldugu cok bellıydı

**KaR6**

ben de  m.köy de gördum hem ksk yı hem konyayı.. içim acıdı valla, iyi yıprandık bu ara..

mehmet yılmaz

lan arkadas şu kötü konya bile çıkıyor süper lige, üstelik son maçlar da formaliteye dönecek böyle biterse derken aha da altay attı... son maça kaldı...

Jnr.Serkan

Altay bence çıkan son takım olcak.Altay konyaya göre daha genç ve inanmış ama konyadada ziya doğan faktörü var

**KaR6**

SAMSUNSPORUMUZ ( METRO SAMSUNSPOR ) OLSUN İSTEYENLER.......

şu grubu face te kuran bizim siteden değil, değil mi??

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 20 May 2010, 23:02:35
SAMSUNSPORUMUZ ( METRO SAMSUNSPOR ) OLSUN İSTEYENLER.......

şu grubu face te kuran bizim siteden değil, değil mi??

YILLARCA BU ŞEHİRDE... SAMSUNSPOR SAHİPSİZ DİYE KONUŞTUK......GALİP ÖZTÜRKÜN YARDIM ETTİĞİ... DÖNEMLERDE İSE..... AĞIZDAN AĞIZA KONUŞULDU.....METRO SAMSUNSPOR OLSUN DİYE.....KİMİMİZ KABUL ETMEDİ KİMİMİZ İSE SPONSORSUZ VE DESTEKSİZ.... FUTBOLUN İÇİNDE YAŞAYAMIYACAĞİMIZI SÖYLEDİ.....BU GÜN TÜRKİYE DAHİL DÜNYA KULÜPLERİ........ İSİMLERİNİN YANINA KOYDUKLARI MARKALARLA AYAKTALAR.....SAMSUNUN YERLİ FİRMASI OLAN..... VE TÜRKİYEYE MAL OLMUŞ METRO TURİZM..... NEDEN SAMSUNSPORMUZUN..... HEM İSİM.... HEM SPONSOR ANLAMINDA .....YANINDA OLMASIN.....NEDERSİNİZ SAMSUNSPORLULAR...CÜNEYT AVAR FORZA ŞİMŞEKLER GURUP BAŞKANI..

YaşarDoğu

Yok artık daha neler, ismi cismi yok mu kuranın grubu?

Sercan

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 20 May 2010, 23:07:02
YILLARCA BU ŞEHİRDE... SAMSUNSPOR SAHİPSİZ DİYE KONUŞTUK......GALİP ÖZTÜRKÜN YARDIM ETTİĞİ... DÖNEMLERDE İSE..... AĞIZDAN AĞIZA KONUŞULDU.....METRO SAMSUNSPOR OLSUN DİYE.....KİMİMİZ KABUL ETMEDİ KİMİMİZ İSE SPONSORSUZ VE DESTEKSİZ.... FUTBOLUN İÇİNDE YAŞAYAMIYACAĞİMIZI SÖYLEDİ.....BU GÜN TÜRKİYE DAHİL DÜNYA KULÜPLERİ........ İSİMLERİNİN YANINA KOYDUKLARI MARKALARLA AYAKTALAR.....SAMSUNUN YERLİ FİRMASI OLAN..... VE TÜRKİYEYE MAL OLMUŞ METRO TURİZM..... NEDEN SAMSUNSPORMUZUN..... HEM İSİM.... HEM SPONSOR ANLAMINDA .....YANINDA OLMASIN.....NEDERSİNİZ SAMSUNSPORLULAR...CÜNEYT AVAR FORZA ŞİMŞEKLER GURUP BAŞKANI..

Forma reklamı,şort reklamı,stad reklamı,internet sitesi reklamı herşey Metro olabilir.Ama Samsunspor'un önüne herhangi bir şirketin ismini getirmek bana çok saçma geliyor...

**KaR6**

maşallah.. Samsunspor önune isim alacak kadar düştüyse bırakın düşsün zaten..

mehmet yılmaz

Samsunspor'un önüne, sonuna bir başka isim gelmesi düşünülemez bile...

Samsunspor, Samsunspor'dur...

erkutdem55

Adının Metro Samsunspor olmasına kökten karşıyım,formaya yazalım,stadı metro manyağı yapsınlar,sponsor olsunlar,ama takımın adına Metro'nun gelmesi düşünülemez.

Şahsi fikrimdir ama biz Samsunspor'u yıllarca böyle sevdik,konuştuk,gördük,kapitalizm denen illete kapılıp,özümüzden ödün vermeyiz umarım.(Bu yönetimin ne yapacağı belli olmaz)

Samsunspor sadece Samsunspor taraftarınındır.

Samsunspor üst kimliktir,hiç kimse ve hiçbir kurum Samsunspor'dan daha büyük değildir.

ali ihsan

Samsunspor benim kutsalımdır kardeşim.Başına,dibine,sağına ,soluna kimin şirketi olursa olsun reklam alınmasını düşünmek bile bana zul verir.
SADECE SAMSUNSPOR ...

celebi

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 20 May 2010, 23:29:33
Samsunspor benim kutsalımdır kardeşim.Başına,dibine,sağına ,soluna kimin şirketi olursa olsun reklam alınmasını düşünmek bile bana zul verir.
SADECE SAMSUNSPOR ...

brigand

Yapamazlar , yapmazlar öle şey ama , neredeyse onun gibi birşey yapıcak artık metro, spor sektöründeki büyük çaplı reklam lar daha negatif bir etki göstermiş değil.büyük katkılar sağlıyor şirketlere. metro da bunu Samsunspor üzerinden yapıcak büyük ihtimal.

16 SS 1965

Samsun'da Şehit Polisin Baba Evine Ateş Düştü...
İstanbul'da yaşanan çatışmada şehit olan polis memuru Turgay Yılmaz'ın Samsun'daki baba evine ateş düştü. İstanbul Beşiktaş'taki Aşiyan Mezarlığı'nda polisle bir şahıs arasında yaşanan silahlı çatışmada 1 yıllık polis memuru Turgay Yılmaz, şehit oldu. Yılmaz'ın şehit olduğu haberi, emniyet yetkilileri tarafından Samsun'un Çarşamba ilçesindeki ailesine bildirildi. Acı haberi alan aile adete yıkıldı.

ANNENİN FERYATLARI YÜREKLERİ DAĞLARKEN, BABA İSE TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Çay Mahallesi Benhur Sokak'ta oturan Yılmaz ailesinin evine yetkililer ve vatandaşlar gelerek başsağlığında bulundular. Anne Naciye Yılmaz'ın feryatları yürekleri dağlarken, metanetini koruyan baba İsmail Yılmazise taziyeleri kabul etti. Üç kardeşten ortancası olan Turgay Yılmaz'ın bekar olduğu öğrenildi. Şehit polisin cenazesinin yarın Çarşamba ilçesinde toprağa verileceği belirtildi.