Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Hem sevindim hem buruldum duygular karmaşık şu anda.

Bursaspor ve Ertuğrul Hoca analarını ak sütü kadar temiz bir şampiyonluk kazandılar.

Dört Büyükler hikayesi bugün itibariyle sona ermiştir.

Türk Futboluna hayırlı olsun.

babasamsunlu

Niye biz değilin çok cevabı var ama son yıllardaki Samsunsporumuzu yönetenler sizce böyle bir başarıyı hakediyorlarmıydı.Taraftar oalrak mazi olarak çok hakettik ama son yıllarda yapılan yalnışları üst üste koyunca hakettiğimizi söytlemek bence fazla iyimserlik olur..
Ertuğrul hocalığa bizde başladı..İsmail başkanın ne kadar büyük olduğuınu bugün biz bir kez daha gördük.Nasıl arksında duruyordu hocanın...çok uzun vadeli düşünüyordu herşeyi..ama devam edemdi başkan. devam etseydi şimdi biz o kupayı bundan bir kaç yıl önce Ertuğrul la beraber kadlrımıştık bile...

Kıskanmak mı evet bende de var..Ama bu büyük başarıyı hor göremem asla..Helal olsun ERTUĞRUL..

sercan5592

varya atlattım ya evde kım bunlarda Samsun da bagırabılıyolar ya serrfsızler gıtcen dgıtcan ..nelerın alayını

hala kızı

elin bursa'sı şampiyon olmuş bizene!
Biz halen bankasyada sürünüyoruz :(

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: hala kızı - 16 May 2010, 22:05:05

Buda çok dmaardan giriş oldu , Ertugrul Hoca nın başarısını , Anadolu dan bir takımın şampiyon olmasını tebrik ediyoruz  ;)

sercan5592

Alıntı yapılan: hala kızı - 16 May 2010, 22:05:05

hala kızı

tebrik etmeye ederiz de sevinme lüksümüz yok bizim :-X

celebi

Dartagnan

Tek sevındıgım olay su samsundakı serefsızlerın sevınememesı .Ilk basta bızım oturup aglamamız lazım .Yazık o stada akan kısılerı gorunce kırmızı beyazı aradı gozlerım.Lanet olsun .Bır kez daha bu sehırde yasadıgımdan utandım.

samsunmania

Türk futbolunda devrim bu gece.
artık 3 geyik ve yalakası basın kendine gelir artık.
Eyyyyyyyy Samsun ekabirleri.
Hiç mi utanmıyorsunuz şu an tv seyrederken.
elin bursası neleri gerçekleştirdi.
Ya siz?

**KaR6**

hala kızına katılıyorum.. yemişim ertugrul sağlamı, adamlar şampiyon oldu, biz nerdeyiz.. kişi hayranlıgını camiaya mal etmenin anlamı yok.. iyi oldu hoş oldu da, bunu yapan biz de olabilirdik..

http://www.facebook.com/video/video.php?v=396686328623#w400-h300

ama bu komik, buna gülerim işte :D :D

cem 55

Jnr.Serkan

trt1de Şampiyonluğu zorlayan tek anadolu takımı eskişehir diyorlar.sizin futbol bilginize sokim

sercan5592

ciftlikte bursa dıye bagrıyolarmıs galiba ya kım kı onlar :S

Dartagnan

Stadyumdakı LAVUK hala eskısehırspor dıyor ya bu mal mıdır bu adam .En cok eskısehır zorlamıs sampıyonlugu .Tese yapmıs sonra.Ulan Allah belanı versın SAMSUNSPOR un ısmı bıle gecmıyor senın ben ananı avradını yeter artık bu sehır uyansın ıcımız yanıyor.Su adamlara bıle unutturduk kendımızı nefret edıyorum artık buralardan.Vallahı sınırımden aglıcam !!!!!!