Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Dartagnan

BURSASPOR hayırlı olsun, yalnız şunu aklından çıkarma; Sen kendin şampiyon olamadın, seni Anadolu'nun tek abisi TRABZONSPOR şampiyon etti... Şayet bunu unutursan fenerin başına gelen bir gün senin de başına gelir... Onun için önce bize teşekkür et, sonra kendini tebrik et... !

Alın sıze arkadasım tarafından facebook a yazılan yorum.Kafayı sıyırmamak elde degıl .Saydırdım bende.

Sercan

Aynı şekilde benim arkadaşımda böyle konuşuyo Bursa'yı biz şampiyon ettik diye.Lan madem o kadar götünüz büyük niye kendiniz olmadınız şampiyon... >:( >:( >:(

Dartagnan

diyorum ya işlerine gelince tuz buz olmasını cok ıyı bılırler.Ama tabı madenı buldukları ıcın ,nerden prım yapacaklarını cok ıyı bıldıklerı ıcın bunu ıyı kullanıyorlar.Ama sunu dusunmekten acızler.Madem o kadar buyuk kulupsun ne zamandır neredesın?

mehmet yılmaz

Klasik Trabzonlu kafası işte...
Düzünü geçtim mantık bile değil şu yaklaşım...
Yani yenilselerdi Fener'i mi şampiyon edeceklerdi?

Dartagnan

herhalde oyle olacaktı abı ....Bu seferde fener ıcın bız ızın verdık dıyeceklerdı biliyorsun ...Neyse su gudubet takımı konusmaya bıle degmez ...

emre

dünden beri en sinir oldugum seylerin basında geliyor bu trabzonlular.

bence Trabzon yapması gerekeni yapmıştır sadece daha fazlasını değil.tabi bunu yapmalarının sebebini de karsılarında fenerbahçe olmasıdır.ligin son maçında gsden 5-6 tane yedikleri zamanları da hatırıyoruz.

ama bu dürüstlük onlara çok gelmiş olmalı ki bu tür açıklamalar yapıyorlar.zaten iyi niyetli olsalar bunu baskalarının yüzüne vurmadan sadece gelecek tebrikleri beklerlerdi.ne yani bursaspor hiç bişey yapmadı trabzon mu sampiyon etti onları,bu emeğe hakarettir bir defa..peki o zman trabzonu kim şampiyon etti??

Dartagnan

Alıntı yapılan: Dartagnan - 17 May 2010, 12:14:44
BURSASPOR hayırlı olsun, yalnız şunu aklından çıkarma; Sen kendin şampiyon olamadın, seni Anadolu'nun tek abisi TRABZONSPOR şampiyon etti... Şayet bunu unutursan fenerin başına gelen bir gün senin de başına gelir... Onun için önce bize teşekkür et, sonra kendini tebrik et... !

Alın sıze arkadasım tarafından facebook a yazılan yorum.Kafayı sıyırmamak elde degıl .Saydırdım bende.

hep cevap yazmasını bekledım ama o yorumumu sılmeyı tercıh ettı :D:D

brigand

tarih değişti bu saatten sonra taşlar oynar yerinden...hala inanamıyorum :D:D sonunda oldu ama keşke biz yapsaydık ya şu işi off ulen off..olsun ertuğrul yaptı hiç yoktan oda bi teselli işte :)

eakgül55

Konyaspor - 1  Adanaspor - 0
  Dk:50 Ahmet görk

Dartagnan

eakgül55

konyaspor - 2  adanaspor - 1 Dk : 80

Fecr_55

http://www.ligtvdevu.net/#

Diger maci kanal 3 de izleyebilirsiniz..

Konya güzel bir golle 3-1 yapti..

celebi

erkutdem55

Konya:3 Adana:1

Adana averajla kaybettiği Süper Ligi,mucize olmassa Play-off'ta ilk maçta kaybetti.

beşnumara

konya-adana maçında kim 3 puan alırsa o çıkar diye düşünüyordum ki konya artık hedefe çok yaklaştı.iyi başladıkları sezonu iyi bitirecekler.yazık gerçekten 4 senedir şu playoff denen illeti bile çok gördüler bize.çıkan takımlara bak.üçünün taraftarı bir samsunspor taraftarı edemiyor bile >:(