Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ollivanders

zigici resmen formasına asılıp indirdi adam. Yazık olmus valencia ya

beşnumara

http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=64245

formamızın yakıldığı ile ilgili başlık açılmıştır.kısaca açıklamaya çalıştım mutlaka eksik yazdıklarım olmuştur.sizlerin de katkılarını beklerim.reziller bakalım ne açıklama yapacaklar

SAMSUNuLaNN!

Alıntı yapılan: beşnumara - 09 April 2010, 02:43:09
http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=64245

formamızın yakıldığı ile ilgili başlık açılmıştır.kısaca açıklamaya çalıştım mutlaka eksik yazdıklarım olmuştur.sizlerin de katkılarını beklerim.reziller bakalım ne açıklama yapacaklar

ne açıklama yaparlarsa yapsınlar. hesap sorulacak! o hareketi yapmıyacaklardı sade o değil formamızı yere atıp ayaklarınla basmışlar !!

King Of The North

Dün o resmin olduğuı sayfaya çok sayıda tepki mesajı yazıldı sitemiz sayesinde, o yüzden özeline de mesaj atmıştım kızın, silmiş sanırım, bizimle uğraşanlar formamızı yakarak kendilerini aşağılarlar ancak.

SametYılmaz55

tribündergi üye alımı yapıyor şu anda

SAMSUNuLaNN!

o resimleri siteye ekleyen kız silmiş yememiş heralde

Nuri Asan

silin gitsin tribün dergideki başlığı.o kadar anguta laf anlat birde.ne diye zaten sinirlerimi bozmaya girdiysem.

Nuri Asan

bir arkadaşa sormuştum td ye niye üye olmuyorsun diye.takıma hakeret ederler dayanamam,başka takımları tutanların arasında yapamam diyordu.hak verdim,meğerse tribün dergiye üye olduğum/yazdığım anlarda en çok yıprandığım yıllarmış.
uzun süre girmedim,bi bakim dedim sinirlerim zıpladı.Samsuniye Allah kolaylık versin nasıl terbiyesini bozmadan yazıyor şaşıyorum.yinede bir nick var,kafama taktığım deyyusu bir yakalasam adam akıllı sövüp attıracam kendimi

erkutdem55

Sıkmayın canınızı beyler,başka takımların olduğu yer can sıkıntısı verir.Enerjimizi pazara saklayalım.Daha da önemli konu sözleşmesi bitecek olan futbolcular ve gelecek seneki durumumuz.Bunlara kafa yoralım.

Dartagnan

aynen bende kayıt olduguma bir o kadar pismanim.Mehmet abiyle bi konusmamizda dedigi gibi td yenen takim taraftarinin hava atmaya calistigi,yenen takim taraftarinin her turlu tartismada galip ciktigi bir site bu kadar basit.Hic bir ozelligi olmayan bir site.

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 09 April 2010, 16:37:54
Enerjimizi pazara saklayalım.Daha da önemli konu sözleşmesi bitecek olan futbolcular ve gelecek seneki durumumuz.Bunlara kafa yoralım.

+1965

Kesinlikle katılıyorum , şimdiden kamuoyu mu derler ne derler bilemem , birdahaki senenin planları ile iligli çalışmalar yapılmalı, yaptırtmalıyız...

Nuri Asan

nihayet bizim başlık çöpe gitmiş.biz bize yeteriz kimseye laf anlatmak zorunda değiliz he laf anlasalar anlat ama olmuyor.rizeden başla orduya kadar ...

erkut

hakılısın bir ara hergün başağrısı çekiyordum.gitmediğim doktor kalmadı sorunum tribün dergi imiş.

mehmet yılmaz

Tribündergi forumunda güçlüysen haklısın, güçsüzsen hikayesin... Yılların tecrübesi bana bunu öğretti...

Tufan

Tribündergi öyle bi yerki hayatında Samsunu Karadenizi görmemiş insanlar bile sana laf atabiliyor. sonuçta herkese açık sanal ortam 15 yaşında 2 kez maça gitmiş liseli çocukta var 40 yaşında eski tribüncüde o nedenle okuyup geçmek daha iyi oluyor.

SAMSUNuLaNN!

başka takımınların taraftarının olduğu yerde Huzur olmaz ..
Biz Bize Yeteriz.