Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

AlıntıDARDANELSPOR A.Ş.'nin, 04.04.2010 tarihinde oynanan DARDANELSPOR A.Ş. - BOLUSPOR Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle takdiren 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada DARDANELSPOR A.Ş. kaleci antrenörü LEVENT AÇIL'ın, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 4 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada DARDANELSPOR A.Ş. teknik sorumlusu MUSTAFA METEERTEM'in, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ile cezalandırılmasına,

Bizim deplasmanda oynayacağımız vakit yedek kulübesinde olmaması bizim için avantaj

mehmet yılmaz

Gelsin bizim tribünde izlesin  :D ;D :P :P

SAMSUNuLaNN!

Alıntı yapılan: beşnumara - 08 April 2010, 23:23:17
neler oluyor bugünlerde yaaa.sporcuların kaza haberleri peşpeşe gelmeye başladı

aynen baya örnekleri var bende dikkat ettim ilginç,esrarengiz zzzzz

YaşarDoğu

09 April 2010, 00:27:36 #4833 Son düzenlenme: 09 April 2010, 00:30:45 YaþarDoðu

http://aktuel.mynet.com/galeri/yasam/gecmisten-gunumuze-ilginc-mansetler--birbirinden-ilginc-haber-mansetleri-ve-ilanlar/5689/145712/sayfa/3/#

Bu linkte gazetelerde birzamanlar   manşet olarak atılmış yada haber yapılmış değişik hikayeler var. Gülmek isteyenler bakabilir. ;D :)

Birkaç örnek  ;D

SAMSUNuLaNN!

özellikle skib bıraktı fena :D:D

Dartagnan

abi bunlar senin favorilerin herhalde :P

YaşarDoğu

Kardeşim , spor ile ilgili olanları paylaştım malum burası bi spor platformu ::)  :D

King Of The North

Alıntı yapılan: sheva_55 - 08 April 2010, 18:39:42
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3657045&id=674674495&subject=100973799942713&ref=mf

arkadaşlar bu şerefsizlere hadlerini bildirelim, akşamdan beri kafayı yedim, o resimleri koyandan tutun formamızı yakanların hesabını görürken bizzat infazda bulunmayı isterdim.

SAMSUNuLaNN!

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 09 April 2010, 00:43:10
arkadaşlar bu şerefsizlere hadlerini bildirelim, akşamdan beri kafayı yedim, o resimleri koyandan tutun formamızı yakanların hesabını görürken bizzat infazda bulunmayı isterdim.

kardeşim bende aynen senin gibi deliriyorum ama sitedekiler hiç önemsemedi bu durumu

King Of The North

resim koyarsak önemsenir, bugünlerde kime saracağımızı buldum, Rize Ordu kardeşliği bize kalleşlik yapmalarına vesile oldu, Samsunsporumuzun formasını yakmak ne demek, bu formayı değil yakmayı yere atanlar bile yıllarca şehre gelemez oldular...

SAMSUNuLaNN!

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 09 April 2010, 00:50:29
resim koyarsak önemsenir, bugünlerde kime saracağımızı buldum, Rize Ordu kardeşliği bize kalleşlik yapmalarına vesile oldu, Samsunsporumuzun formasını yakmak ne demek, bu formayı değil yakmayı yere atanlar bile yıllarca şehre gelemez oldular...

ben konu açıp resim koydum silindi

SAMSUNuLaNN!

Alıntı yapılan: 35ama55 - 09 April 2010, 00:52:05

Ya çoluk çocuğun işleri, sıçsınlar da boklarıyla oynasınlar. Grubu kurmalarının amacı belli tahrik etmek. Rize ve Ordu iki tane g.tveren şehir, birbirlerine dayansınlar böyle. Biz girsek oraya sövsek ne olur ki, bunlar zaten küfür yemek istedikleri için bu mal hareketlere giriyorlar.

kardeşim tamam doğru söylüyorsunda..
Bunları SAMSUNA gelince Eşşek Sudan Gelinceye Kadar Dövmek Gerekmez mi Sence? Kanımca Eşşek Sudan Biraz Zor GeLiR.!

Ollivanders

Mor menekseler mor menekseler :) :D :D

Ne olursun allahım ya biz garantileyelim bunlar maclarını kaybetsin son tekmeyi biz koyalım sunlara ne olursun allahım sana yalvarıyorum . (aminnnnnn)

King Of The North

Alıntı yapılan: 35ama55 - 09 April 2010, 00:52:05

Ya çoluk çocuğun işleri, sıçsınlar da boklarıyla oynasınlar. Grubu kurmalarının amacı belli tahrik etmek. Rize ve Ordu iki tane g.tveren şehir, birbirlerine dayansınlar böyle. Biz girsek oraya sövsek ne olur ki, bunlar zaten küfür yemek istedikleri için bu mal hareketlere giriyorlar.

onu ciddiye alma bunu sallama , olur mu kardeşim, tepki koyacağız, o kıza özel mesaj attım, azıcık namusu varsa kaldırır o fotoları >:(

SAMSUNuLaNN!

Alıntı yapılan: Serpico55 - 09 April 2010, 00:55:55
Mor menekseler mor menekseler :) :D :D

Ne olursun allahım ya biz garantiliyelim bunlar maclarını kaybetsin son tekmeyi biz koyalım sunlara ne olursun allahım sana yalvarıyorum

Ya Kardeşim Yemin Ediyorum Azından BaL DamLıyoR :D İnşallah ÖyLe OLuR